Închide meniul

Xavi, reacție surprinzătoare despre implicarea lui Joan Laporta în alcătuirea echipei: „Am vorbit 2 ore”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 14 decembrie 2023, 9:48

Xavi, reacție surprinzătoare despre implicarea lui Joan Laporta în alcătuirea echipei: Am vorbit 2 ore”

Xavi, reacție surprinzătoare despre implicarea lui Joan Laporta în alcătuirea echipei

Xavi, antrenorul Barcelonei / Profimedia

Xavi, reacție surprinzătoare despre implicarea lui Joan Laporta în alcătuirea echipei. Tehnicianul catalanilor a vorbit și despre oficial care, potrivit presei din Spania, s-ar fi implicat în alcătuirea echipei pentru ultima partidă din grupele UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Barcelona a fost învinsă de belgienii de la Antwerp cu scorul de 2-3, în ultima etapă din grupele Ligii Campionilor. Este de notat faptul că, înainte de această partidă, nicio echipă nu mai avea vreo miză, având în vedere faptul că echipa „blaugrana” era calificată de pe primul loc al grupei, în timp ce belgienii ocupau ultima poziție.

Xavi, reacție surprinzătoare despre implicarea lui Joan Laporta în alcătuirea echipei. Mesajul tehnicianului

După ce a pierdut partida cu Girona, scor 2-4, în La Liga, FC Barcelona și-a continuat forma slabă și în UEFA Champions League. După meciul cu Antwerp, Xavi a dezvăluit faptul că jucătorii săi trebuie să joace un fotbal mai bun, pentru a putea ieși din această criză a echipei „blaugrana”.

„Da, e clar că echipa nu se simte bine. Suntem într-o serie negativă, cu două rezultate proaste. Asta trebuie să se termine. E clar că trebuie să fim mai buni. Trebuie să ne criticăm singuri și, mai ales, să fim mai buni. 

Echipele au multe ocazii împotriva noastră, în timp ce nouă ne e greu să punem în pericol poarta adversă. Nu îmi place să vorbesc de rău de jucători în public. Doar îi încurajez, pentru că au un nivel mai ridicat decât cel arătat în ultim perioadă”, a spus Xavi, citat de mundodeportivo.com.

Reclamă

De asemenea, în cadrul conferinței de presă de la finalul partidei, tehnicianul celor de la FC Barcelona a vorbit și despre Joan Laporta. Înainte de această partidă, în presa iberică au apărut informații conform cărora oficialul clubului catalan i-ar fi cerut tehnicianului să îi utilizeze pe Lewandowski, Gundogan și Araujo la meciul cu Antwerp. Totuși, Xavi a anunțat faptul că aceasta a fost o decizie comună, luată în interiorul clubului.

„Noi nu simțim că e vreo problemă. Așa se vede de afară. A fost vorba de o decizie comună. Noi am decis, clubul. Voi puteți să trageți ce concluzie vreți, dar nu sunt probleme. Am vorbit două ore cu președintele și cu Deco (n.r – directorul sportiv) și nu avem probleme”, a mai spus Xavi.

Gafă colosală în Antwerp – FC Barcelona

Formația din Belgia, care nu mai avea nicio șansă de calificare în primăvara europeană, a început excelent partida cu FC Barcelona, care contează pentru ultima etapă a grupelor din UEFA Champions League. Cei de la Antwerp au fost periculoși încă de la prima fază a partidei și au făcut un presing bun, care a dus la eroarea catalanilor.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 2 al partidei, portarul celor de la FC Barcelona a primit mingea de la un coechipier și i-a pasat-o scurt lui Oriol Romeu, care era incomodat de un adversar. Mijlocașul echipei lui Xavi nu a reușit să controleze balonul, iar Vermeeren a profitat de acest lucru (VEZI AICI IMAGINI).

Mijlocașul de doar 18 ani de la Antwerp a preluat mingea, iar mai apoi a trimis balonul puternic în partea dreaptă a porții apărate de Inaki Pena. Portarul echipei lui Xavi nu a respins mingea, iar scorul de pe tabelă a fost modificat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și