Închide meniul

Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc”

Viviana Moraru Publicat: 15 aprilie 2024, 19:07

Reclamă
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc

Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League

Xavi, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League. Managerul catalanilor a prefaţat returul „de foc” din sferturi şi a transmis că echipa sa trebuie să arate personalitate pentru a reveni în semifinalele celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa, după o pauză de cinci ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a învins-o pe PSG în manşa tur cu 3-2, la Paris. Returul se va desfăşura marţi, de la ora 22:00, şi va fi în format live score, pe AS.ro. Partida va fi arbitrată de centralul român, Istvan Kovacs.

Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League

„Ne aşteptăm la acelaşi tip de meci ca în tur, împotriva unei echipe care va veni să ne preseze şi nu-şi va face calcule. Nu am văzut niciodată o echipă a lui Luis Enrique care să nu se avânte în atac, iar asta cu siguranţă va fi şi mai valabil mâine, când au un gol de recuperat”, a afirmat Xavi.

Pentru Barca, meciul de marţi este „o mare oportunitate” de a reveni după cinci ani în semifinalele Ligii Campionilor, a subliniat tehnicianul.

Barca va trebui „să arate personalitate, să joace ca o echipă, să nu-i lase mingea lui PSG şi atace”, a spus Xavi. El se aştepată ca formaţia lui „să sufere” împotriva „uneia dintre cele mai puternice echipe din lume”.

Reclamă

La fel ca înaintea meciului cu Napoli, din returul optimilor competiţiei, Xavi a cerut ca stadionul Montjuic, care găzduieşte temporar echipa blaugrana, să semene cu „o oală sub presiune”, care să amintească de „serile magice” de pe Camp Nou.

„Cel care va avea posesia mingii se va califica”, este de părere mijlocaşul spaniol Pedri, care a pasat decisiv în tur la câteva secunde după ce a fost introdus în joc.

„PSG nu ne va face cadouri. Cunoscându-l pe antrenorul lor, vor da totul pentru a şterge acest avantaj pe care ni-l dă rezultatul din tur. Cred că trebuie să jucăm ca şi cum acest avantaj nu există”, a spus mijlocaşul Barcei, citat de agerpres.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rezervă la Paris, el revenind în lotul catalanilor pentru acea partidă după ce a lipsit câteva săptămâni din cauza unei accidentări la coapsă, tânărul jucător a asigurat că se simte „puternic” şi pregătit să joace 90 de minute. Potrivit lui, returul cu PSG va fi cel mai important meci din cariera sa „la egalitate cu semifinala EURO 2020” pierdută de Spania în faţa Italiei.

Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona

Xavi a făcut un anunț important despre viitorul său la Barcelona! Tehnicianul echipei catalane a vorbit despre decizia sa, pe care a anunțat-o în urmă cu câteva luni.

După anunțul cu privire la plecarea sa, jucătorii Barcelonei s-au mobilizat și au obținut rezultate importante, atât în campionat, cât și în Liga Campionilor.

În Europa, catalanii s-au impus în deplasare, scor 3-2, în prima manșă a dublei cu PSG, care contează pentru sferturile UEFA Champions League.

Totuși, Xavi a dezvăluit că nu va rămâne la Barcelona, indiferent de ce se va întâmpla până la finalul sezonului. Antrenorul a spus că decizia sa nu s-a schimbat și că mediul de la echipă a devenit mult mai calm.

„Nu se schimbă nimic. Dacă vrei să schimbi întrebarea (n.r. reporterul), ai timp… Acum cu decizia mea a fost mult mai mult calm mediul.

Suntem cu toții mai liniștiți, știind că am termen de valabilitate. Cred că a mers bine și de aceea suntem acolo unde suntem acum. Dacă nu, ar fi fost mai greu”, a spus Xavi, citat de mundodeportivo.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și