Închide meniul
VIDEO

Adrian Mutu a prefaţat România – Finlanda: „Este un meci decisiv, trebuie să câştigăm!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iunie 2022, 21:38

Adrian Mutu a prefaţat România – Finlanda: „Este un meci decisiv, trebuie să câştigăm!

Adrian Mutu a prefaţat România - Finlanda

Adrian Mutu este expertul Antena 1 | Hepta

  • Adrian Mutu a prefaţat România – Finlanda
  • Meci capital pentru România

 

Adrian Mutu a prefaţat România – Finlanda, care va fi în direct pe Antena 1 şi Antena Play, de la 21:45! „Briliantul” a comentat şi prima echipă trimisă de Edi Iordănescu în teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a decis să îl titularizeze pe Octavian Popescu în partida cu Finlanda. Mutu se află la Cluj, acolo unde şi-a lansat cartea.

Adrian Mutu a prefaţat România – Finlanda

Va fi primită foarte bine în Giuleşti. Sunt sigur de asta. Stadionul va fi plin, ceea ce este bine pentru echipa naţională. Va depinde şi de atitudinea jucătorilor pentru a câştiga. Trebuie să câştige pentru că, pentru noi, este un meci decisiv. Sperăm să nu se întâmple să câştige în seara asta şi să continuăm rezultatele pozitive. Am jucat pe vechiul Giuleşti şi atunci am înscris din lovitură liberă, acm câştigat cu 2-1. Apoi am câştigat şi în Finlanda cu 1-0 şi am marcat din nou.

Reclamă

Edi Iordănescu se întoarce la 4-3-3. Este o reîntoarcere la sistemul iniţial, ceeai ce îi place lui Edi Iordănescu să joace. Sunt 5 schimbări. Surpriză pentru mine este titularizarea lui Sorescu. Nu că nu are valoarea, ci pentru că este un meci capital şi ai nevoie de jucători cu experienţă. Sorescu are doar 5 meciuri jucate. Tavi Popescu este titular, sper să confirme„, a spus Adrian Mutu la Antena 1.

România – Finlanda LIVE VIDEO, 21:45, în direct la Antena 1

Antrenorul naţionalei României e sigur că, un succes împotriva nordicilor, ar reprezenta o descătuşare şi ar schimba radical calculele din grupă.

Reclamă

Cred că un rezultat poate să ne schimbe şi starea de spirit şi gradul de optimism. Să vedem lucrurile în cu totul o altă lumină. Suntem în întuneric, dar unde e întuneric e loc şi pentru lumină. Trebuie să o găsim. La fel cred că dacă, conform aspectului jocului, în Bosnia am fi reuşit cel puţin un egal, deja vorbeam acum altfel. Îl meritam şi nu l-am produs.

Dacă reuşim un rezultat bun, nu numai din punct de vedere mental se schimbă foarte mult lucrurile, dar în acelaşi timp şi economia grupei. Până la urmă jucăm cu Finlanda, pe care o consider cea mai completă echipă din grupă. Am multe argumente în sensul ăsta. Am veni la un singur punct de ea„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Meciul din Giulești de joacă cu casa închisă. 14.000 de fani vor fi în tribune și vor cânta pentru prima victorie a României în Liga Națiunilor.

Reclamă 4 / 0/3
  • România – Finlanda se joacă în această seară, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi Antena Play, şi în format LIVE VIDEO pe www.AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile