Închide meniul
Video

Adrian Mutu, după România – Finlanda 1-0: „Am meritat victoria, la ocaziile pe care le-am avut. Cred că Puşcaş trece printr-un blocaj mental!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iunie 2022, 23:55

Adrian Mutu , după România - Finlanda 1-0

Adrian Mutu, în timpul unui interviu / AS.ro

Adrian Mutu, după România – Finlanda 1-0, prima victorie a „tricolorilor” cu Edi Iordănescu selecţioner. „Briliantul” a analizat cel mai bun meci al naţionalei cu Edi Iordănescu antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicuşor Bancu a fost eroul României în partida cu Finlanda. Fundaşul stânga al României a reuşit să marcheze golul victoriei cu Finlanda. Bancu a reluat cu capul centrarea perfectă a lui George Puşcaş. Florin Niţă a avut o intervenţie formidabilă în minutul 51 şi a salvat naţionala României. Adrian Mutu, expertul Antenei 1 la meciurile naţionalei României, a analizat cel mai bun meci din mandatul lui Edi Iordănescu.

Adrian Mutu, după România – Finlanda 1-0: „Am presat în prima repriză”

„A fost o atmosferă extraordinară. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care România a avut agresivitatea din prima repirză şi jocul nostru bun. În prima repriză cred că un plus mare a fost atitudinea jucătorilor. Echipa a presat în prima repriză. Eu cred că băieţii au jucat bine, în a doua repriză ne-am retras. Eu cred că am meritat victoria, la ocaziile pe care le-am avut. Am avut mai multe decât ei.

Să nu uităm că şi ei au avut două ocazii. Intervenţia lui Niţă a fost extraordinară şi ocazia din final în care ne-a stat tuturor inima. Nu s-a schimbat nimic şi am intrat în joc pentru locul 2 sau primul loc. Puşcaş trece printr-un blocaj mental. Dacă el se găseşte la locul potrivit în momentul potrivitş. Şi în seara aceasta, ca şi în Bosnia, a avut ocazii mari. Nu mă refer numai la penalty-ul ratat. Am avut şi puţin noroc la golul lui Bancu, fundaşul a alunecat„, a spus Adrian Mutu în exclusivitate la Antena 1.

România – Finlanda 1-0 | Edi Iordănescu, prima victorie pe banca „tricolorilor”!

Edi Iordănescu a obținut prima victorie pe banca tehnică a „tricolorilor”, în etapa a 3-a din Liga Națiunilor. Nicușor Bancu a marcat unicul gol al meciului din Giulești în minutul 30, cu o reluare cu capul după centrarea lui George Pușcaș.

Reclamă

România a spart „gheața” cu Edi Iordănescu la cârmă, reușind să câștige primul meci din noua campanie din Liga Națiunilor. Naționala noastră rămâne pe ultimul loc în grupă, cu 3 puncte, la o singură lungime sub Finlanda și Muntenegru. Bosnia este lider în continuare, după remiza din această seară, contra Muntenegrului, scor 1-1.

Cum arată clasamentul din grupa României, din Liga Națiunilor:

1. Bosnia 5p
2. Finlanda 4p
3. Muntenegru 4p
4. România 3p

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Mutu, după România – Finlanda 1-0:
  • România – Finlanda 1-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și