Închide meniul

Adrian Mutu, mesaj pentru tricolori înainte de România – Muntenegru: „Revanșa e față de suporteri!”

Alexandru Ivan Publicat: 14 iunie 2022, 19:48

Adrian Mutu, mesaj pentru tricolori înainte de România – Muntenegru: „Revanșa e față de suporteri!

Adrian Mutu are încredere în România

Adrian Mutu, la reunirea lotului Rapidului / as.ro

  • România caută revanșa cu Muntenegru
  • Mesajul lui Adrian Mutu

Adrian Mutu a transmis un mesaj de încurajare pentru jucătorii lui Edi Iordănescu înainte de România – Muntenegru. „Briliantul” așteaptă o prestație stelară a tricolorilor după eșecul din turul de la Podgorica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a pierdut fără drept de apel în deplasarea din Muntenegru, 0-2, fără să-și creeze ocazii la poarta adversă. Mutu vrea ca jucătorii naționalei să le demonstreze suporterilor că înfrângerea din tur a fost doar o întâmplare.

Adrian Mutu, mesaj pentru tricolori înainte de România – Muntenegru

„Toți, noi suporterii, vrem să câștige echipa noastră. Foarte bună a fost prima repriză cu Finlanda. Sper să continue pe linia asta. Dorința care s-a văzut în prima repriză a fost datorită publicului.

Reclamă

Singura revanșă e față de suporteri și față de ei însiși. Rezultatul e tot ce contează. Dacă câștigăm în seara asta, se pot schimba lucrurile”, a spus Adrian Mutu, la reunirea lotului Rapidului.

După 0-2 cu Muntenegru și 0-1 cu Bosnia, România a spart gheața în Nations League în fața Finlandei, pe care a învins-o sâmbătă cu 1-0, pe stadionul Giulești, în direct la Antena 1.

Reclamă

Naționala lui Edi Iordănescu e ultima în grupa de Liga Natiunilor, dar o victorie în fața celor din Muntenegru ar putea să-i propulseze pe tricolori până pe prima poziție, în funcție de rezultatul din Bosnia – Finlanda.

Dan Petrescu are mare încredere în „tricolori” înainte de România – Muntenegru

Antrenorul lui CFR Cluj rămâne alături de „tricolorii” lui Edi Iordănescu. „Bursucul” consideră că victoria cu Finlanda, scor 1-0, va conta enorm pentru moralul echipei noastre naționale.

Dan Petrescu este convins că România va învinge și Muntenegru, în Giulești. Invitat la emisiunea AS.ro LIVE, tehnicianul campioanei din Liga 1 a dezvăluit că Iordănescu Jr. l-a contactat recent:

Reclamă 4 / 0/3

„Echipa națională trebuie susținută. Chiar dacă e ‘pe tobogan’, dacă merge rău, nu o ajutăm criticându-i nonstop pe antrenor și pe jucători. Au nevoie de încurajări. Și antrenorul are nevoie de încurajări, indiferent cine e. Antrenorii trebuie să fie susținuți. Și ei trebuie să se respecte între ei. Nu e bine să joace sub presiune maximă.

Aveau nevoie să câștige (n.r. – cu Finlanda, scor 1-0). Dacă câștigă și meciul următor (n.r. – cu Muntenegru), și îl câștigă sigur, o să fie altă stare de spirit. Jucătorii au simțit ce înseamnă să câștigi un meci, să dai un gol. Bancu a simțit ce înseamnă să dea gol, că nu prea a dat la națională. A fost un spirit extraordinar. Publicul, care a fost senzațional, l-a făcut pe Niță să apere, iar jucătorul lor să dea pe lângă poartă (n.r. – la paradă senzațională reușită de Florin Niță în fața lui Pohjanpalo).

Dacă Edi Iordănescu are nevoie de un sfat, știe că mă poate suna oricând. Chiar m-a sunat. Dar nu mă dau mare specialist, sunt antrenor. Alții sunt specialiști și pot să îi spună ce vor. Dar eu, dacă am ceva să îi spun, îi spun lui. Hai să susținem Românie, nu pe Edi.”, a spus Dan Petrescu, la AS.ro LIVE.

Edi Iordănescu: „Este un moment istoric!”

„Este un moment istoric, fără precedent cu acest program. Sunt 18 zile de când suntem în cantonament, s-a strâns oboseală mentală, fizică. Trebuie să închidem cât se poate de bine această acțiune. Presiunea există mereu, trebuie să o îmbrățișăm, să ne motiveze. Dragostea mea pentru echipa națională este mare, a oferit foarte multe momente de bucurie familiei mele.

Cred că echipa are viitor, este foarte bine că am arătat o reacție foarte bună după meciul cu Muntenegru. Am încredere atât în staff cât și în echipă, în continuare spun că nu m-au afectat criticile.

Nu pot să mai analizez clasamentul pentru că după fiecare etapă acesta se modifică. Avem nevoie de puncte, trebuie să lăsăm lucruri bune pentru septembrie. Este o grupă deschisă oricărui rezultat, Muntenegru are o echipă bine definită, putere de lupă, dar trebuie să depășim orice manieră mentală. Nu este o perioadă deloc ușoară și trebuie să demonstrăm că a fost o întâmplare. Pot apărea schimbări, pentru că suntem un lot mare, bun”, a spus Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”