Închide meniul
EXCLUSIV

Dan Petrescu are mare încredere în „tricolori” înainte de România – Muntenegru: „Câștigăm sigur!”. „Bursucul”, contactat de Edi Iordănescu: „M-a sunat!”

Cosmin Cioboată Publicat: 14 iunie 2022, 11:24

Reclamă
Dan Petrescu are mare încredere în „tricolori înainte de România – Muntenegru: „Câștigăm sigur!. „Bursucul, contactat de Edi Iordănescu: „M-a sunat!

Dan Petrescu are încredere în naționala României

Dan Petrescu, la finalul unui meci jucat de CFR Cluj / Hepta

Dan Petrescu are mare încredere în „tricolori” înainte de România – Muntenegru. Meciul din Liga Națiunilor se va disputa în această seară, de la ora 21:45, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a sărit în apărarea naționalei României după valul uriaș de critici primit după înfrângerile cu Muntenegru, scor 0-2, și Bosnia, scor 0-1, din Liga Națiunilor.

Dan Petrescu are mare încredere în „tricolori” înainte de România – Muntenegru

Antrenorul lui CFR Cluj rămâne alături de „tricolorii” lui Edi Iordănescu. „Bursucul” consideră că victoria cu Finlanda, scor 1-0, va conta enorm pentru moralul echipei noastre naționale.

Dan Petrescu este convins că România va învinge și Muntenegru, în Giulești. Invitat la emisiunea AS.ro LIVE, tehnicianul campioanei din Liga 1 a dezvăluit că Iordănescu Jr. l-a contactat recent:

„Echipa națională trebuie susținută. Chiar dacă e ‘pe tobogan’, dacă merge rău, nu o ajutăm criticându-i nonstop pe antrenor și pe jucători. Au nevoie de încurajări. Și antrenorul are nevoie de încurajări, indiferent cine e. Antrenorii trebuie să fie susținuți. Și ei trebuie să se respecte între ei. Nu e bine să joace sub presiune maximă.

Reclamă

Aveau nevoie să câștige (n.r. – cu Finlanda, scor 1-0). Dacă câștigă și meciul următor (n.r. – cu Muntenegru), și îl câștigă sigur, o să fie altă stare de spirit. Jucătorii au simțit ce înseamnă să câștigi un meci, să dai un gol. Bancu a simțit ce înseamnă să dea gol, că nu prea a dat la națională. A fost un spirit extraordinar. Publicul, care a fost senzațional, l-a făcut pe Niță să apere, iar jucătorul lor să dea pe lângă poartă (n.r. – la paradă senzațională reușită de Florin Niță în fața lui Pohjanpalo).

Dacă Edi Iordănescu are nevoie de un sfat, știe că mă poate suna oricând. Chiar m-a sunat. Dar nu mă dau mare specialist, sunt antrenor. Alții sunt specialiști și pot să îi spună ce vor. Dar eu, dacă am ceva să îi spun, îi spun lui. Hai să susținem Românie, nu pe Edi.”, a spus Dan Petrescu, la AS.ro LIVE.

Dan Petrescu mizează pe naţionala lui Edi Iordănescu şi cu Muntenegru! Pariul nebun cu jucătorii săi

Dan Petrescu mizează pe naţionala lui Edi Iordănescu şi cu Muntenegru. Antrenorul celor de la CFR Cluj a făcut pariu cu jucătorii săi că România va câştiga partidele cu Finlanda şi Muntenegru cu acelaşi scor: 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

În direct la Antena 1, dar şi pe Antena Play, Dan Petrescu a văzut cum a câştigat jumătate de pariu cu jucătorii săi. Nicuşor Bancu a marcat singurul gol al partidei cu Finlanda. Petrescu a avut emoţii în repriza a doua a partidei, dar Florin Niţă a avut o paradă monumentală.

România a câştigat cu 1-0, iar antrenorul campioanei mai are nevoie de o victorie cu Muntenegru la acelaşi scor pentru a le lua banii jucătorilor săi.

O sută de euro, am dat mâna, am zis batem ambele meciuri, 1-0. Întrebaţi-i!„, a dezvăluit Dan Petrescu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport, un pariu nebun pe care l-a făcut cu jucătorii săi despre naţionala lui Edi Iordănescu înaintea meciurilor cu Finlanda şi Muntenegru.

Video cu rezumatul partidei România – Finlanda 1-0

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide au fost programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu disputat partidele din Nations League cu Bosnia şi Finlanda, în direct la Antena 1. În luna septembrie, fotbalul revine la Antena 1 şi pe Antena Play în Finlanda, atunci când elevii lui Edi Iordănescu vor juca penultimul meci din grupa din Nations League.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și