Închide meniul

Ciprian Marica l-a distrus pe Răzvan Burleanu, după ce președintele FRF s-a dus în vestiarul naționalei României: „E ca și când ar fi intrat un șofer de tir”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2022, 10:04

Ciprian Marica l-a distrus pe Răzvan Burleanu, după ce președintele FRF s-a dus în vestiarul naționalei României: „E ca și când ar fi intrat un șofer de tir

Ciprian Marica a dezvăluit salariul incredibil pe care l-a avut la FCSB

Ciprian Marica, în timpul unei conferințe / Hepta

Ciprian Marica l-a distrus pe Răzvan Burleanu, după ce președintele FRF s-a dus în vestiarul naționalei României, la finalul meciului cu Muntenegru, scor 0-3. Fostul atacant al „tricolorilor” l-a comparat pe președintele FRF cu „un șofer de tir”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marica nu a fost impresionat de gestul președintelui Federației, de la finalul partidei România – Muntenegru 0-3, din Liga Națiunilor.

Ciprian Marica l-a distrus pe Răzvan Burleanu, după ce președintele FRF s-a dus în vestiarul naționalei României

După fluierul de final al meciului din Giulești, Răzvan Burleanu a mers „glonț” în vestiarul naționalei lui Edi Iordănescu pentru a discuta cu jucătorii. Gestul a fost aplaudat de selecționer, însă nu toată lumea a avut aceeași reacție.

Ciprian Marica a recunoscut că nu înțelege motivul pentru care Burleanu s-a dus să vorbească cu jucătorii naționalei, după înfrângerea umilitoare în fața Muntenegrului.

Fostul internațional a făcut o comparație ironică referitoare la președintele FRF:

Reclamă

„Venim la echipa națională să-i facem bărbați? Aici pleacă de la selecție, de la mentalitate, de la mentorii pe care ar trebui să-i aibă. Sunt lacune mari, atât timp cât conducerea nu se pricepe… Ce să le transmită Burleanu jucătorilor? E ca și când s-ar duce un șofer de tir în vestiarul naționalei. Ce să le zică? Nu e nicio diferență.

Vine un președinte de club, un fost mare jucător, care știe ce simți, care poate să-ți împărtășească. Îl mai aud și pe Edi Iordănecu care spune: ‘Am apreciat, a fost foarte bine’. Spui că a fost foarte bine și ai luat 3. Ce a fost foarte bine? Că a venit Răzvan Burleanu și ai luat 3? Data viitoare, vă rugăm să nu mai mergeți, poate îi speriați. Ceva se întâmplă că speriați de bombe sunt”, a spus Ciprian Marica, pentru Pro Arena.

Florin Prunea s-a dezlănțuit la adresa lui Răzvan Burleanu, după România – Muntenegru 0-3

Suporterii naționalei României au cedat nervos la scorul de 3-0 pentru Muntenegru și i-au cerut demisia lui Răzvan Burleanu. „Plecați cu toții, mai bine plecați cu toții”, au scandat ultrașii prezenți în Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

Ciprian Marica nu a fost singurul care a trimis „săgeți” către Răzvan Burleanu, după o nouă înfrângere suferită de naționala României. La rândul său, Florin Prunea l-a criticat în termen extrem de duri pe președintele FRF:

„Primul care trebuie să își dea demisia este actualul președinte al FRF. Eu n-am trăit în atâția ani de fotbal să văd o persoană atât de contestată în aceste ultime 2-3 săptămâni. Mă, dacă vezi că românii nu te mai vor… dar o să vezi că nu-l interesează, se va ascunde. Muntenegru, o echipă fără cei mai importanți cinci jucători ai lor, așa că în seara asta e scadența unui om care nu avea ce să caute niciodată în această funcție, care a fost plantat de către politicieni în această funcție și pentru care unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României, Gică Popescu, s-a dus la pușcărie. N-o spun eu, au spus-o oamenii din celebra sufragerie de acolo.

Presa și suporterii echipei naționale trebuie să facă o presiune incredibilă să se termine odată cu vagabonzii ăștia, că m-am săturat. Au făcut un alt campionat să nu promoveze UTA, au schimbat regulile în timpul competiției, e inadmisibil ce s-a întâmplat în acești ani în fotbalul românesc. Un om bolnav de imaginea fotbalului, disperat să ajungă în structurile UEFA. Nu-l interesează fotbalul românesc.

Când vine Marcel Pușcaș și spune că e convocarea la juniori 3.000 și 5.000 pentru titular… din interiorul lor, n-am spus-o eu. E posibil așa ceva? A doua zi trebuia să-i ia pe sus. Sfidează o țară întreagă actualul președinte FRF. O să vedeți că va sfida în continuare și nu se va întâmpla nimic. Măcar suporterii să se ducă peste ei, să-i scoată afară de acolo, să vină oameni profesioniști, care au făcut ceva pentru România și îi interesează fotbalul românesc. E posibil așa ceva? El ne sfidează pe toți”, a spus Florin Prunea, citat de prosport.ro.

Recomandări
  • Ciprian Marica l-a distrus pe Răzvan Burleanu, după ce președintele FRF s-a dus în vestiarul naționalei României
  • Ce a spus fostul internațional român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și