Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Alexandru Cicâldău, promisiune pentru suporteri: „Vrem să schimbăm fața actuală a echipei naționale!” Hai, România! În fiecare zi

Dragoș Vasile Publicat: 6 iunie 2022, 20:25 / Actualizat: 6 iunie 2022, 23:53

Alexandru Cicâldău, în timpul unui meci pentru echipa naţională / Profimedia

  • Alexandu Cicâldău, promisiune pentru suporteri înainte de Bosnia – România
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Alexandru Cicâldău a avut o promisiune pentru suporteri înainte de Bosnia – România. Mijlocaşul speră ca „tricolorii” să se revanşeze după eşecul cu Muntenegru, scor 0-2, şi să aibă prestaţii cât mai bune în viitoarele meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciurile naţionalei României revin la Antena 1, pentru următorii 6 ani. Transmitem viitoarele două confruntări ale tricolorilor: Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play)

Alexandru Cicâldău, promisiune pentru suporteri înainte de Bosnia – România

(n.r. – despre eşecul cu Muntenegru) A fost un meci greu de digerat, dar pe care l-am uitat și ar trebui să îl uităm cât mai repede. Bosnia are o echipa foarte bună, cu joc de calitate, practică un joc bun.

Reclamă

(n.r. – despre meciul cu Bosnia şi Herţegovina) Ne va aștepta un meci greu, de luptă, din care sperăm să luăm cele trei puncte. Nu știu eu dacă voi juca sau nu. Atât timp cât voi juca, o să dau totul. Atât eu cât și colegii mei vrem să schimbăm față actuală a echipei naționale.

Sper că fanii să ne susțină. Înțelegem supărarea României până la urmă, pentru că nu am făcut un joc bun. Dar sperăm că mâine să schimbăm fața echipei naționale. Sunt aici la naţională, mai am 3 meciuri foarte grele şi vreau să fac tot ce ține de mine pentru a ieși bine din aceste 3 meciuri”, a declarat Alexandru Cicâldău, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Vlad Chiricheș nu are de gând să se retragă de la naţională, după cum a anunţat Edi Iordănescu. Cicâldău are doar cuvinte de laudă la adresa căpitanului naţionalei.

„Chiricheș, de când sunt eu la națională, de 3-4 ani, e un fotbalist foarte bun. E un băiat cu caracter deosebit. Nu cred că se gândește la ceva ce ar afecta echipa națională. Pe noi ne ajută foarte mult”, a mai spus mijlocaşul lui Galatasaray.

Alexandu Cicâldău promite revanşa în Bosnia – România

Alexandu Cicâldău promite revanşa în Bosnia – România. Echipa naţională a pierdut confruntarea cu Muntenegru, scor 0-2, iar mijlocaşul lui Galatasaray anunţă că „tricolorii” vor face tot posibilul pentru a îi face mândri pe suporterii naţionalei.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu cred că sunt prea multe lucruri de spus, știm că suntem conștienți că nu am făcut ce trebuia, încercăm să câștigăm. Nu ne-au ieșit multe lucruri, a fost un joc nereușit, mâine cu siguranță vom schimba fața echipei și vom arăta un altfel de fotbal. Am avut acea teamă de a încerca să facem mai multe lucruri. Nu cred că această echipă nu are valoare, cred doar că trebuie să facem lucrurile mai bine.

Cred că avem lipsă de încredere. S-au strâns rezultatele negative și asta ne apasă puțin. E o diferență între naționala U21 și naționala de seniori. Muncim foarte mult să arătăm o față a echipei naționale care să meargă la turneul final. Nu vă pot spune lucruri din vestiar, dar normal ca am stat de vorbă după meci, ne spunem părerile și încercăm să vedem unde greșim”, a declarat Alexandru Cicâldău în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Bosnia şi Herţegovina.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”