Închide meniul
EXCLUSIV

VIDEO | „Am ieșit cu tricoul rupt” Valentin Mihăilă, scandal cu jucătorii din Kosovo după 3-0 la Priștina: „Le-am arătat tabela!”

Alex Ioniță Publicat: 6 septembrie 2024, 23:57

Reclamă
VIDEO | Am ieșit cu tricoul rupt” Valentin Mihăilă, scandal cu jucătorii din Kosovo după 3-0 la Priștina: „Le-am arătat tabela!

Valentin Mihăilă, scandal cu jucătorii din Kosovo după 3-0 la Priștina

FOTO: Captură AntenaSport

Valentin Mihăilă a fost implicat într-un scandal cu jucătorii din Kosovo după 3-0 la Priștina. Atacantul echipei naționale a vorbit despre agresivitatea kosovarilor și nu s-a ferit de cuvinte, la interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii lui Mircea Lucescu au debutat cu dreptul în Liga Națiunilor și s-au impus la Priștina, în duelul cu Kosovo, cu scorul de 3-0. Partida dintre Kosovo și România a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Valentin Mihăilă, scandal cu jucătorii din Kosovo după 3-0 la Priștina

După meci, reporterul l-a întrebat pe Valentin Mihăilă despre situația lui Radu Drăgușin, care a ieșit cu tricoul rupt de pe teren, la finalul partidei. Jucătorul de la Parma a dezvăluit că și tricoul său a fost rupt din cauza duelurilor cu adversarii și că aceștia au fost foarte agresivi pe toată durata partidei.

De asemenea, Mihăilă a transmis faptul că le-a arătat tabela jucătorilor din Kosovo, la finalul duelului.

„O victorie foarte bună aici, un adversar dificil, un public dificil, terenul dificil. Important e că am ieşit sănătoşi de pe teren şi că am luat cele 3 puncte.

Reclamă
Reclamă

Da, cu toţii ne gândim la Campionatul Mondial. Luăm pas cu pas, avem multe de învăţat de la Mister. Mai este mult de muncit. Importante sunt cele 3 puncte, a fost primul meci. Acum trebuie doar să ne gândim la următorul meci de acasă.

Până la urmă a fost gol, mă bucur că am reuşit să câştigăm. Vă daţi seama că este frustrant când îţi creezi o grămadă de ocazii şi nu reuşeşti să marchezi. Sper să sparg gheaţa şi să încep să marchez, pentru că este din ce în ce mai frustrant când nu reuşesc să marchez.

Mircea Lucescu a încercat să ne dea din experienţa sa. Nu este foarte mult timp la dispoziţie la echipa naţională, uşor uşor vom pune în practică ceea ce ne cere dânsul. Important a fost atitudinea, spiritul de sacrificiu şi cred că s-a văzut asta pe teren.

Reclamă

Pentru extreme au fost câteva schimbări, şi pentru faza defensivă. Nu pot să vă spun din vestiar. Au fost câteva schimbări şi trebuie să ne acomodăm cu ele.

Şi eu am ieşit cu tricoul rupt. Au fost foarte agresivi. La final le-am arătat tabela, asta este cel mai important.

Nu trebuie să fie relaxare după acest rezultat. Da, bucurie după meci, dar gândul trebuie să ne fie doar la următorul meci.”, a spus Valentin Mihăilă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Valentin Mihăilă a „rupt” barele în Kosovo – România!

Valentin Mihăilă a „rupt” barele în timpul meciului Kosovo – România, din Nations League, care a fost LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. A reuşit o fază superbă, cu ajutorul coechipierului său de la Parma, Dennis Man.

În minutul 44, cei doi jucători din Serie A au făcut show. Au prins descoperită defensiva gazdelor şi au profitat. Man şi Mihăilă au pasat între ei şi au creat o fază de senzaţie.

Man a intrat în careu, avea doi adversari în faţă şi a decis să îi paseze perfect, din întoarcere, lui Mihăilă. Atacantul de 24 de ani a primit mingea în poziţie ideală, a şutat în forţă, dar a luat bra la ţintă. Portarul naţionalei din Kosovo a avut şansă

VEZI AICI VIDEO

Mihăilă nu a avut mai mult succes nici după pauză. În minutul 59, a interceptat o pasă a unui adversar şi a şutat violent, din marginea careului. Putea reuşi un gol magistral, dar a trimis mingea în transversală.

Echipa de start a României: Niță – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu – Marius Marin – Man, Răzvan Marin, Stanciu, Mihăilă – Drăguș

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:32 7 sept.

Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta”

0:16 7 sept.

Mihai Stoichiță, discurs superb despre Mircea Lucescu după Kosovo – România 0-3: „Nu a venit să piardă!”

0:13 7 sept.

EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi

0:06 7 sept.

EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO

23:51

Reacţia lui Gică Popescu, după Kosovo – România 0-3: „Cei doi au fost extraordinari!” Ce a spus despre Mircea Lucescu

23:30

VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi

1 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 2 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 3 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoVizita de care au avut parte, după antrenamentul oficial, jucătorii naţionalei şi selecţionerul Mircea Lucescu! 6 Tricolorii lăsaţi de Mircea Lucescu în afara lotului pentru meciul Kosovo – România!
Citește și