Închide meniul
VIDEO

Valentin Mihăilă a „rupt” barele în Kosovo – România! Fază fabuloasă reuşită alături de Dennis Man

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 septembrie 2024, 23:17

Reclamă
Valentin Mihăilă a „rupt barele în Kosovo – România! Fază fabuloasă reuşită alături de Dennis Man

Valentin Mihăilă a "rupt" barele în Kosovo - România

Valentin Mihăilă, în timpul unui meci / Profimediaimages

Valentin Mihăilă a „rupt” barele în timpul meciului Kosovo – România, din Nations League, care a fost LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. A reuşit o fază superbă, cu ajutorul coechipierului său de la Parma, Dennis Man.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 44, cei doi jucători din Serie A au făcut show. Au prins descoperită defensiva gazdelor şi au profitat. Man şi Mihăilă au pasat între ei şi au creat o fază de senzaţie.

Valentin Mihăilă a „rupt” barele în Kosovo – România!

Man a intrat în careu, avea doi adversari în faţă şi a decis să îi paseze perfect, din întoarcere, lui Mihăilă. Atacantul de 24 de ani a primit mingea în poziţie ideală, a şutat în forţă, dar a luat bra la ţintă. Portarul naţionalei din Kosovo a avut şansă.

Mihăilă nu a avut mai mult succes nici după pauză. În minutul 59, a interceptat o pasă a unui adversar şi a şutat violent, din marginea careului. Putea reuşi un gol magistral, dar a trimis mingea în transversală.

Ultimul gol al lui Mihăilă la naţională a fost chiar împotriva lui Kosovo, în luna septembrie a anului trecut.

Reclamă
Reclamă

Echipa de start a României: Niță – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu – Marius Marin – Man, Răzvan Marin, Stanciu, Mihăilă – Drăguș

Dennis Man a marcat un gol superb în Kosovo – România

Dennis Man a marcat un gol superb în Kosovo – România! Jucătorul de la Parma a făcut spectacol în prima repriză a partidei de la Priștina.

Tricolorii lui Mircea Lucescu au dat lovitura după o serie de momente în care jucătorii kosovari au fost periculoși și au domitat duelul.

Reclamă

În minutul 36 al partidei, Dennis Man a trimis mingea în poartă după o acțiune fabuloasă. Jucătorul de la Parma era înconjurat de adversari, însă a reușit să înscrie.

Astfel, Dennis Man a înscris primul gol din noul mandat al lui Mircea Lucescu pe banca echipei naționale a României.

Tricolorii lui „Il Luce” au intrat cu avantaj la cabine datorită reușitei lui Man.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:32 7 sept.

Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta”

0:16 7 sept.

Mihai Stoichiță, discurs superb despre Mircea Lucescu după Kosovo – România 0-3: „Nu a venit să piardă!”

0:13 7 sept.

EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi

0:06 7 sept.

EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO

23:57

EXCLUSIVVIDEO | „Am ieșit cu tricoul rupt” Valentin Mihăilă, scandal cu jucătorii din Kosovo după 3-0 la Priștina: „Le-am arătat tabela!”

23:51

Reacţia lui Gică Popescu, după Kosovo – România 0-3: „Cei doi au fost extraordinari!” Ce a spus despre Mircea Lucescu

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 3 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 4 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 5 FotoVizita de care au avut parte, după antrenamentul oficial, jucătorii naţionalei şi selecţionerul Mircea Lucescu! 6 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac
Citește și