Închide meniul

La un pas de DEZASTRU! Naţionala României, aproape de a retrograda în Liga C din Nations League. Scenariul prin care evităm o nouă RUŞINE

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 septembrie 2022, 0:41

La un pas de DEZASTRU! Naţionala României, aproape de a retrograda în Liga C din Nations League. Scenariul prin care evităm o nouă RUŞINE

Edi Iordănescu este selecţionerul naţionalei României

Edi Iordănescu, în timpul unei conferinţă de presă / Profimediaimages

  • Finlanda – România 1-1
  • Cum arată clasamentul în grupa României

Naţionala României este aproape de a retrograda în Liga C din UEFA Nations League. Jucătorii antrenaţi de Edi Iordănescu au smuls doar o remiză în meciul cu Finlanda, care a fost pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Sunt la un pas să ajungă în a treia urnă valorică!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De meciul de la Helskinki depindea soarta tricolorilor. Tricolorii şi-au jucat viitorul şi au călcat strâmb. Riscă să încheie pe ultimul loc din grupă, după meciurile din ultima etapă.

Naţionala României a retrogradat în Liga C din Nations League

Golul lui Florin Tănase, din minutul 52, nu ne-a ajutat. Am sperat până în ultimul minut, dar remiza cu Finlanda, scor 1-1, ne încurcă serios.

Reclamă

România mai are de jucat doar cu Bosnia şi Herţegovina, luni, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro. În condiţiile date, România a rămas ultima în grupă, cu patru puncte. Nu mai poate spera la locul 2, ocupat de Muntenegru (7 puncte), din cauza rezultatelor din meciurile directe (0-2, 0-3)

Naţionala nostră este la mâna Finlandei. În cazul în care nordicii câştigă în Muntenegru, suntem retrogradaţi! Astfel, nu am mai avea şanse să ajungem la barajul pentru Campionatul European, prin intermediul Nations League. Rămânem totuşi în urna a 3-a pentru tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European.

Reclamă
Cum arată clasamentul în grupa României

România trebuie să o bată în Bosnia, iar Finlanda să obţină cel mult un egal cu Muntenegru, pentru a nu rerograda. Naționala noastră trece prin cel mai negru moment din istorie, iar fanii au cerut demisii după România – Muntenegru 0-3. „Mai bine plecați cu toții!„, au strigat ultrașii.

Jucătorii din reprezentativa României vor ajunge să își încerce forțele cu naționale ca Gibraltar, Luxemburg, Insulele Feroe sau Cipru.

România, două bare în 20 de secunde! Deian Sorescu şi Raţiu au semnat ratări uriaşe împotriva Finlandei

La scorul de 1-0 pentru nordici, jucătorii lui Edi Iordănescu au avut o şansă uriaşă de a deschide scorul. A fost o dublă-ocazie incredibilă.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 32, Deian Sorescu şi-a încercat norocul cu un şut din afara careului. A trimis în forţă, la colţul scurt, iar mingea a lovit bara. Balonul a rămas în posesia tricolorilor, care au continuat asaltul.

Andrei Raţiu a pus presiune în flancul drept şi a centrat în careu. Mingea l-a depăşit pe portarul gazdelor şi s-a izbit de încheietura barelor. La aceeaşi fază putea înscrie Florin Tănase, dar fostul atacant al lui FCSB nu a găsit spaţiul porţii din marginea careului mic.

Scorul a fost deschis de Teemu Pukki. Atacantul de 32 de ani a avut nevoie de numai 12 minute pentru a marca. A înscris la finalul unei acţiuni prelungite a nordicilor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”