Închide meniul

Anunțul FRF despre viitorul lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1! Ce se întâmplă cu postul de selecționer

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 septembrie 2022, 8:39

Anunțul FRF despre viitorul lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1! Ce se întâmplă cu postul de selecționer

Edi Iordănescu, mesaj pentru Nicolae Dică

Edi Iordănescu, într-un meci pe banca României/ Profimedia

Anunțul făcut de FRF despre viitorul lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1. Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației, a asigurat că selecționerul de 44 de ani va continua la cârma naționalei indiferent de deznodământul din Liga Națiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după remiza de la Helsinki, Stoichiță a făcut precizări în legătură cu situația lui Iordănescu.

Anunțul făcut de FRF despre viitorul lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1

Directorul tehnic al FRF a explicat că strategia actuală de la naționala României se bazează pe continuitate, iar din acest motiv Edi Iordănescu va beneficia de încrederea conducerii și după campania din Liga Națiunilor.

„Tricolorii” se află pe ultimul loc în grupă, cu 4 puncte, cu un meci rămas de disputat. România – Bosnia se joacă luni, de la ora 21:45, LIVE TEXT pe AS.ro.

„Jocul mă mulţumeşte, e prima dată când vedem o construcţie interesantă din partea naţionalei, faze frumoase, posesie. Apărarea a fost destul de solidă, cu excepţia anumitor momente. Trebuia să câştigăm, aceasta e concluzia, şi oficialii lor au zis la fel.

Reclamă

Toată echipa ne-a mulţumit, chiar dacă rămâne supărarea că n-am mai marcat. Am mai spus de nu ştiu câte ori, Edi Iordănescu va continua la naţională! Am tot schimbat antrenori, încercăm să mergem pe continuitate”, a declarat Mihai Stoichiță, pentru Prima Sport.

Ce a spus Edi Iordănescu, când a fost întrebat de posibilitatea de a fi înlocuit

Edi Iordănescu a spus, enigmatic, că se poate trage linie după partida cu Bosnia. În ultima perioadă, în spaţiul public au apărut zvonuri conform cărora Dan Petrescu îi poate lua locul la echipa naţională.

„Referitor la poziţia mea aici, am muncit ca să ajung aici. Oricând sunt soluţii, am drumul meu. Dacă nu voi reuşi să obţin rezultate, nu contează interesul meu. (Reporter: V-au deranjat acele zvonuri cu Dan Petrescu?) Cine stă acasă şi nu munceşte, nu poate fi îndepărtat. Atunci când munceşti, în orice moment poţi să fii îndepărtat. Mă frustrează că nu am timp aşa cum mi-aş fi dorit cu echipa, dacă aveam mai mult timp puteam să accelerăm procesul. Dar sunt lucruri asumate.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut situaţii, am creat şi mă bucur că am simţit încredere şi altă personalitate. Hai să aşteptăm, în ceea ce mă priveşte. Să vină un rezultat bun cu Bosnia, după care tragem linie. Mărturisesc că mi s-au făcut multe nedreptăţi şi sunt lucruri care nu le consider fireşti. Eu cer încredere şi răbdare. Nu pentru mine, pentru echipă.

Referitor la poziţia mea aici, am muncit ca să ajung aici. Oricând sunt soluţii, am drumul meu. Dacă nu voi reuşi să obţin rezultate, nu contează interesul meu. Cine stă acasă şi nu munceşte, nu poate fi îndepărtat. Mă frustrează pentru că dacă aveam mai mult timp puteam să accelerăm procesul

A venit şi o rază de soare pe strada noastră, să facem un rezultat bun şi să dăm speranţă publicului. Fanii să spere şi să aibă răbdare„, a spus Edi Iordănescu, care şi-a continuat discursul.

Reacţia lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1

Am început jocul şi l-am pregătit pentru victorie. Din păcate perioada din iunie ne-a forţat să ne asumăm riscurile. Am început cu o medie de vârstă de 26 de ani, o echipă tânără. Am păstrat jucători în jurul cărora vrem să construim. Îmi doresc să pregătim o echipă pentru viitor.

Nu am câştigat cele 3 puncte, dar am câştigat mentalitate pentru viitor. Am arătat că avem viitor, asta ne dă speranţe. Jucătorii mi-au plăcut, au arătat caracter.

Am primit gol la singurul şut din prima repriză. A fost destul de multă neşansă. Echipa a început bine, chiar dacă am primit gol am reacţionat bine. Am produs situaţii clare, am lovit bara de două ori. Cred că meritam să intrăm cu un alt rezultat la pauză.

Ce mă bucur e că jocul a arătat altfel, am avut o posesie mult mai bună, cu progresie. Am avut un procentaj de 88% de acurateţe la pase. Am produs multe ocazii. E adevărat că pe final puteam să pierdem, dar trebuie să ştiţi că ne-am asumat şi riscuri. Am căutat victoria. Plătim acum pentru ce a însemnat perioada din iunie.

Reclamă

Cred că niciun jucător nu poate fi scos în faţă pentru lipsă de atitudine. Echipa a arătat alt spirit, semnele sunt foarte bune. Dacă rezultatele erau un pic mai bune în vară, acum vorbeam cu mai mult entuziasm. În primul rând, nu cred că sunt subiectiv când spun că am avut multă neşansă din momentul în care am venit. Erau jucători care au dispărut total şi în iarnă şi în vară… mă gândesc la Ianis, Nicu Stanciu, Sorescu, Iulică Cristea, Dennis Man, Mihăilă. Dacă avem cât de cât lotul complet şi cu formă bună, putem să arătăm mult mai bine„, a spus Edi Iordănescu, în exclusivitate la Antena 1.

Recomandări
  • Anunțul făcut de FRF despre viitorul lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1
  • „Tricolorii” se află pe ultimul loc în grupa din Liga Națiunilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și