Închide meniul
EXCLUSIV

Surprizele lui Edi Iordănescu pentru România – Finlanda (21.45, Antena 1 și Antena Play). Cum arată primul 11

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 iunie 2022, 14:34

Surprizele lui Edi Iordănescu pentru România – Finlanda (21.45, Antena 1 și Antena Play). Cum arată primul 11

Surprizele lui Edi Iordănescu pentru România - Muntenegru

Edi Iordănescu, în timpul unui meci / Hepta

Surprizele lui Edi Iordănescu pentru România – Finlanda se numesc Marius Marin, Deian Sorescu și Octavian Popescu. Duelul din Liga Națiunilor este în această seară, de la ora 21.45, în direct pe Antena 1 și Antena Play.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu s-a hotărât asupra primului 11 al României pentru duelul cu Finlanda. Față de echipa din meciul cu Bosnia, au dispărut din echipa de start Adrian Rus, Cristi Manea, Mario Camora, Răzvan Marin și Alexandru Maxim.

Surprizele lui Edi Iordănescu pentru România – Finlanda. Cum arată primul 11

Din informațiile AS.ro, de la un 5-3-1-1 în meciul cu Bosnia, Edi va trece la un 4-3-3, în care prezențe noi vor fi Bancu, Olaru, Sorescu, Rațiu și Octavian Popescu.

„Deian Sorescu s-a recuperat, Alibec are ruptură, Cristea la fel. Am vrut să îl folosesc pe Deian şi în meciul cu Bosnia. Nu mai sunt probleme majore de accidentări, dar este o stare acută de oboseală. Trecutul ne spune că suferim după două-trei jocuri”, a declarat Edi Iordănescu, în conferinţa de presă de dinainte de partidă.

România – Finlanda LIVE VIDEO, 21:45, în direct la Antena 1

Antrenorul naţionalei României e sigur că, un succes împotriva nordicilor, ar reprezenta o descătuşare şi ar schimba radical calculele din grupă.

Reclamă

„Cred că un rezultat poate să ne schimbe şi starea de spirit şi gradul de optimism. Să vedem lucrurile în cu totul o altă lumină. Suntem în întuneric, dar unde e întuneric e loc şi pentru lumină. Trebuie să o găsim. La fel cred că dacă, conform aspectului jocului, în Bosnia am fi reuşit cel puţin un egal, deja vorbeam acum altfel. Îl meritam şi nu l-am produs.

Dacă reuşim un rezultat bun, nu numai din punct de vedere mental se schimbă foarte mult lucrurile, dar în acelaşi timp şi economia grupei. Până la urmă jucăm cu Finlanda, pe care o consider cea mai completă echipă din grupă. Am multe argumente în sensul ăsta. Am veni la un singur punct de ea„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Meciul din Giulești de joacă cu casa închisă. 14.000 de fani vor fi în tribune și vor cânta pentru prima victorie a României în Liga Națiunilor.

Reclamă 4 / 0/3

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor din Nations League transmise de Antena 1:

  • 7 iunie 2022, Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA 1-0
  • 11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
  • 23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA
Recomandări
  • Deian Sorescu și Octavian Popescu, titulari în România – Finlanda
  • România – Finlanda va fi în această seară, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi Antena Play

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și