Închide meniul
NEWS ALERT

Edi Iordănescu i-a anunţat pe jucători că ar putea pleca de la echipa naţională: „Dacă nu se întâmplă asta, nu mă mă urc în avion!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 septembrie 2022, 11:45

Edi Iordănescu i-a anunţat pe jucători că ar putea pleca de la echipa naţională: „Dacă nu se întâmplă asta, nu mă mă urc în avion!

Edi Iordănescu i-a anunţat pe jucători că ar putea pleca de la echipa naţională

Edi Iordănescu, într-un interviu pentru FRF / FRF TV

  • România – Bosnia, luni, 21:45, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Edi Iordănescu i-a anunţat pe jucători că ar putea să plece de la echipa naţională

Edi Iordănescu i-a anunţat pe jucători că ar putea pleca de la echipa naţională după această campanie din Nations League. Selecţionerul României a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiar şi în ce condiţii îşi doreşte să rămână pe banca primei reprezentative.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordănescu asigură că viitorul său depinde de ceea ce se va întâmpla în meciul România – Bosnia, care va fi luni seară, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Edi Iordănescu i-a anunţat pe jucători că ar putea pleca de la echipa naţională

Îmi doresc să terminăm după care focusul să rămână pentru analiză. Recunosc că îmi dă putere atitudinea Federaţiei. Mulţumesc pentru apreciere. Nu aş putea găsi un minus pentru susţinerea pe care am avut-o. Probabil că văd perspective, dar nu pot să vorbesc în numele Federaţiei.

Reclamă

E un lucru pe care pot să îl dezvălui din vestiar, cu toate că nu e stilul meu. Chiar înainte de jocul cu Finlanda, înainte să iasă la încălzire, le-am spus jucătorilor că am biletul luat pentru data de 8, ca să ajung la Frankfurt. Pe data de 9 ştiţi că este tragerea la sorţi. Şi trebuie să merg în calitate de selecţioner. Însă le-am spus că dacă nu văd ceea ce aştept, dacă nu văd semnalele pe care le căutăm, că încearcă să se unească, să schimbăm spiritul, mentalitatea, să lucreze altfel împreună şi să găsesc nişte răspunsuri pe care eu le caut de când am venit, deja au timp… am spus că trebuie să arate lumii întregi şi României că noi avem potenţial… am spus că eu nu mă urc în acel avion.

Trebuie să demonstreze că noi putem. Să demonstreze că încrederea mea necondiţionată şi mesajele şi discuţiile pe care le-am avut, foarte multe şi foarte lungi… să se vadă nişte răspunsuri. Au dat un prim răspuns, dar nu e suficient pentru că nu am produs rezultatul pe care îl voiam. Acum mai avem o şansă, dacă răspunsul e mai complet, cu siguranţă că şi poziţia mea va fi una mai de încredere. Aşteptăm şi acest joc, după care tragem linie. Va conta foarte mult (n.r. rezultatul din meciul cu Bosnia)„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Edi Iordănescu are o singură victorie în cele şapte meciuri în care a stat pe banca naţionalei României. Dacă tricolorii vor retrograda în Liga C din UEFA Nations League, oficialii FRF pot să îi rezilieze contractul selecţionerului.

Cu o etapă înainte de ultimul meci din faza grupelor Ligii Naţiunilor, România ocupă ultimul loc. Are 4 puncte după 5 partide, cu unul mai puţin decât Finlanda. Următorul adversar al tricolorilor, Bosnia şi Herţegovina, nu mai poate coborî de pe prima poziţie şi şi-a asigurat promovarea.

Mihai Stoichiţă a răbufnit când a fost întrebat despre viitorul lui Edi Iordănescu

Mihai Stoichiţă a răbufnit când a fost întrebat dacă România – Bosnia e ultimul meci al lui Edi Iordănescu la naţională. Directorul tehnic al naţionalei a reacţionat nervos, în faţa jurnaliştilor, şi a ţinut să asigure că viitorul lui Edi Iordănescu nu depinde de rezultatul partidei de luni seara.

Reclamă 4 / 0/3

Stoichiţă le-a transmis un mesaj direct contestatarilor selecţionerului. I-a anunţat că nu îl interesează opiniile lor şi că fiul lui Anghel Iordănescu are parte de toată susţinerea FRF.

„Eu cred că s-a văzut clar în meciul din Finlanda că am fost superiori. Dacă vom păstra aceeași tentă de joc şi aceeaşi atitudine, sigur vom câștiga. Nu mă gândesc neapărat la bosnieci, mă gândesc la ce facem noi în teren.

(Reporter: Apar tot mai mulţi contestatari ai lui Edi Iordănescu, e posibil să fie ultimul lui meci la echipa naţională?) Nu comentez opiniile altora. Astea pentru mine nu contează. Opiniile îi aparțin fiecăruia, fiecare poate să gândească într-un fel. Nu mă interesează ce contestatari are Edi Iordănescu.

Mă puneți să repet ce am tot repetat. Nu e o dublă decisivă deloc. Ce vreți să vă spun? Am spus-o de nu știu câte ori până acum. Vreți să mă repet la fiecare interviu cu același lucru? (Reporter: Nu iese fum fără foc) La noi nu a fost foc (n.r. referitor la posibila înlocuire a lui Edi Iordănescu cu Dan Petrescu)„, a declarat Mihai Stoichiţă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”