Închide meniul
Video

Bătaie între fani şi jandarmi la România – Bosnia! Ultraşii protestează împotriva FRF! Meciul a fost oprit în primul minut + Comunicatul emis de Jandarmerie

Publicat: 26 septembrie 2022, 22:00 / Actualizat: 27 septembrie 2022, 1:46

Bătaie între jandarmi şi fani la România - Bosnia

Incidente între fani şi jandarmi la România - Bosnia / Antena Sport

  • Bătaie între fani şi jandarmi la România – Bosnia
  • Fanii au avut meciul lor cu jandarmii

Bătaie între fani şi jandarmi la România – Bosnia. Incidentele s-au produs chiar în primul minut, atunci când meciul a fost şi oprit preţ de câteva secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Jandarmeria Română a venit cu precizări după incidentele din tribune.

„În legătură cu meciul de fotbal dintre echipa reprezentativă a României și a Bosniei și Herțegovinei, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Reclamă

La începutul partidei, un grup de suporteri din Peluza Sud a depășit cordonul de stewarzi și a migrat către galeria oaspeților, cu scopul de a iniția confruntări violente.

În acest context, jandarmii au acționat pentru dispersarea suporterilor violenți și păstrarea unei distanțe de siguranță între cele două grupuri.

Reclamă

Menționăm faptul că, pe timpul intervenției nicio persoană nu a fost rănită și, punctual, acolo unde situația a impus, au fost folosite materialele din dotarea forțelor de ordine, pentru restabilirea climatului de ordine și siguranță publică”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

O parte dintre fanii români au început scandalul în tribune. Aceştia au avut un comportament violent şi au protestat împotriva Federaţiei Românie de fotbal.

Bătaie între fani şi jandarmi la România – Bosnia

Ultraşii români au avut meciul lor şi cu fanii din Bosnia Herţegovina. Românii i-au provocat pe bosniaci după ce au strigat numele Serbiei. Jandarmii au fost nevoiţi să intervină pentru ca situaţia să nu degenereze. Preţ de câteva secunde, fanii români s-au războit cu forţele de ordine.

Reclamă 4 / 0/3

Nici ultraşii bosniaci nu au scăpat de intervenţia forţelor de ordine. Aceştia au intervenit şi în sectorul ocupat de fanii oaspeţilor. România riscă să joacă cu porţile închise următorul meci.

Sold – out la România – Bosnia! Fanii au luat cu asalt arena din Giuleşti

A fost sold-out la România – Bosnia, ultima partidă a „tricolorilor” din actuala ediţie de Liga Naţiunilor. Fanii au epuizat toate biletele puse la vânzare, anunţă frf.ro.

În ciuda rezultatelor dezamăgitoare din această ediţie de Liga Naţiunilor, naţionala României continuă să atragă oameni pe stadion. Stadionul de casă al Rapidului are o capacitate de 14.000 de locuri, iar aproximativ 12.000 de bilete au fost vândute, cu mai bine de 24 de ore până la startul meciului.

Preţul biletelor a fost unul accesibil, la ultimul meci din această ediţie de Liga Naţiunilor al „tricolorilor”. Cel mai ieftin a costat 25 de lei, la peluză, iar pentru un loc în tribune, fanii au plătit 60 de lei.

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu se bucură de condiţii excelente, după ce gazonul de pe arena din Giuleşti a fost înlocuit. Mare parte a terenului a fost afectată de o ciupercă, iar imediat după ultimul meci al Rapidului, cu Mioveni, s-au început reparaţiile.

Echipa naţională revine pe arena unde Edi Iordănescu a obţinut prima victorie în calitate de selecţioner. Primul şi singurul succes a fost în partida cu Finlanda, din tur, scor 1-0. Golul victoriei a fost marcat de jucătorul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu.

România – Bosnia – echipele de start

ROMÂNIA: 1. Radu – 2. Rațiu, 17. Rus, 15. Burcă, 11. Bancu – 10. Stanciu-cpt., 18. Marin, 22. Olaru – 20. Man, 7. Alibec, 13. Sorescu. Selecționer: Edward Iordănescu
Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 3. Camora, 4. Manea, 5. Nedelcearu, 6. Băluță, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 14. Boloca, 19. Tănase, 21. Coman, 23. Cordea

Reclamă

BOSNIA ȘI HERȚEGOVINA: 1. Vasilj – 3. Šerbečić, 18. Kovačević, 16. Miličević, 2. Ćivić – 19. Šarić, 13. Cimirot, 10. Gojak – 21. Dedić, 9. Prevljak-cpt., 23. Demirović. Selecționer: Ivaylo Petev
Rezerve: 12. Šehić, 22. Pirić – 4. Sušić, 5. Kolašinac, 6. Saničanin, 7. Bešić, 8. Danilović, 11. Džeko, 14. Prcić, 15. Duljević, 17. Kodro-Maksumić, 20. Hotić

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
15
apr.
22:43
Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti
Vezi toate știrile