Închide meniul

Bogdan Stelea, analiză sinceră înainte de România – Finlanda (azi, 21.45, Antena 1 și Antena Play): „E clar!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 iunie 2022, 17:08

Bogdan Stelea, analiză sinceră înainte de România – Finlanda (azi, 21.45, Antena 1 și Antena Play): „E clar!

Bogdan Stelea, declarație înainte de România - Finlanda

Bogdan Stelea, în timpul unui meci / SportPictures / Florin Alboiu / Sport Pictures via hepta

Bogdan Stelea a realizat o analiză sinceră înainte de România – Finlanda. Fostul portar al naționalei este de părere că meciul din Giulești, din Liga Națiunilor, va fi dificil. Partida va fi în această seară, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi Antena Play.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stelea consideră că cele două echipe se află la un nivel asemănător, iar din acest motiv orice rezultat va fi posibil în duelul de sâmbătă seară.

Bogdan Stelea, analiză sinceră înainte de România – Finlanda: „E clar!”

Chiar dacă își dorește o victorie pentru „tricolorii” lui Edi Iordănescu, Stelea recunoaște că partida cu Finlanda va fi una grea:

„Meciul de diseară o să fie unul greu, e clar. La fel de bine putem să și câștigăm, să fie lucrurile în regulă”, a declarat Bogdan Stelea.

România „vânează” prima victorie din mandatul lui Edi Iordănescu. În primele două meciuri din grupa din Liga Națiunilor, „tricolorii” au fost învinși de Muntenegru, scor 0-2, și Bosnia, scor 0-1.

Reclamă

Atmosfera din Giulești se anunță incendiară, ținând cont că toate biletele s-au epuizat.

Surprizele lui Edi Iordănescu pentru România – Finlanda. Cum arată primul 11

Edi Iordănescu s-a hotărât asupra primului „11” al României pentru duelul cu Finlanda. Față de echipa din meciul cu Bosnia, au dispărut din echipa de start Adrian Rus, Cristi Manea, Mario Camora, Răzvan Marin și Alexandru Maxim.

Din informațiile AS.ro, de la un 5-3-1-1 în meciul cu Bosnia, Edi va trece la un 4-3-3, în care prezențe noi vor fi Bancu, Olaru, Sorescu, Rațiu și Octavian Popescu.

Reclamă 4 / 0/3
  • România (4-3-3): Niță – Rațiu, Chiricheș, Burcă, Bancu – Olaru, Marius Marin, Cicâldău – Sorescu, Pușcaș, Popescu

„Deian Sorescu s-a recuperat, Alibec are ruptură, Cristea la fel. Am vrut să îl folosesc pe Deian şi în meciul cu Bosnia. Nu mai sunt probleme majore de accidentări, dar este o stare acută de oboseală. Trecutul ne spune că suferim după două-trei jocuri”, a declarat Edi Iordănescu, în conferinţa de presă de dinainte de partidă.

România – Finlanda LIVE VIDEO, 21:45, în direct la Antena 1

Antrenorul naţionalei României e sigur că, un succes împotriva nordicilor, ar reprezenta o descătuşare şi ar schimba radical calculele din grupă.

„Cred că un rezultat poate să ne schimbe şi starea de spirit şi gradul de optimism. Să vedem lucrurile în cu totul o altă lumină. Suntem în întuneric, dar unde e întuneric e loc şi pentru lumină. Trebuie să o găsim. La fel cred că dacă, conform aspectului jocului, în Bosnia am fi reuşit cel puţin un egal, deja vorbeam acum altfel. Îl meritam şi nu l-am produs.

Dacă reuşim un rezultat bun, nu numai din punct de vedere mental se schimbă foarte mult lucrurile, dar în acelaşi timp şi economia grupei. Până la urmă jucăm cu Finlanda, pe care o consider cea mai completă echipă din grupă. Am multe argumente în sensul ăsta. Am veni la un singur punct de ea„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Programul partidelor din Nations League transmise de Antena 1:

  • 7 iunie 2022, Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA 1-0
  • 11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
  • 23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și