Închide meniul

Câți români vor fi prezenți în tribune la Finlanda – România. “Tricolorii” lui Edi Iordănescu vor juca în echipament albastru la Helsinki

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 septembrie 2022, 11:50

Câți români vor fi prezenți în tribune la Finlanda – România. “Tricolorii” lui Edi Iordănescu vor juca în echipament albastru la Helsinki

Recomandăriel MAE pentru fanii români înainte de Kosovo - România

Fanii "tricolori", în timpul meciului România - Finlanda / Profimedia

FRF a anunțat câți români vor fi prezenți în tribune la meciul Finlanda – România, din penultima rundă a grupelor din Liga Națiunilor. Partida se va disputa diseară, de la ora 21:45, și va fi transmisă în direct și în exclusivitate la Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Edi Iordănescu vor juca în echipament complet albastru în partida de la Helsinki.

Câți români vor fi prezenți în tribune la Finlanda – România

FRF a precizat că, la meciul cu nordicii, vor fi prezenți peste 100 de suporteri români care îi vor împinge de la spate pe “tricolori”.

“Organizatorii partidei estimează că la meciul din această seară de pe stadionul Olimpic din Helsinki vor asista aproximativ 20.000 de spectatori (din 32.000 – capacitatea maximă).

– Peste 100 de fani tricolori și-au cumpărat bilet în sectorul rezervat galeriei oaspete, însă în tribune sunt așteptați și alți români care locuiesc în regiune.

Reclamă

– România va evolua în echipamentul albastru, în timp ce gazdele vor juca în echipament alb”, a informat FRF, pe site-ul oficial.

Edi Iordănescu anunță o nouă națională a României: „Îmi doresc mai multă încredere!”

Edi Iordănescu a făcut un anunț răsunător înaintea meciului din Finlanda. Selecționerul este convins că România încă nu și-a arătat adevăratul potențial și speră să o facă începând cu partida de la Helsinki.

Iordănescu le-a cerut jucătorilor săi mai mult curaj, mai multă ambiție și mai mult orgoliu pentru a încerca să salveze campania din Liga Națiunilor:

Reclamă 4 / 0/3

„Pentru mine, istoricul și statistica au rolul lor. Știm cu toții că atunci când intrăm pe teren, nimic nu-ți garantează un rezultat pozitiv. Din punctul meu de vedere, dezamăgirea din iunie a fost una mare, dar încrederea și așteptările rămân la fel de mari și am argumente în sensul ăsta. În primul rând, sunt sigur că în iunie nu ne-am arătat potențialul maxim. Mai mult decât atât, consider că am avut și destul de multă neșansă atât în afara terenului, cât și în jocurile propriu-zise.

Îmi doresc ca toți suporterii noștri să vadă o nouă națională cu o nouă abordare. Îmi doresc mai multă încredere, mai mult curaj, mai mult devotament, mai multă ambiție și mai mult orgoliu. Îmi doresc consolidarea unei echipe naționale care să aibă șanse reale pentru calificarea la Campionatul European.

Sunt la a 3-a acțiune la echipa națională și pot să spun că, în momentul de față, am în linii mari un tablou complet asupra situației. Am simțit că jucătorii încep să înțeleagă și să își însușească din dorințele noastre și sarcinile pe care le dăm către ei. Rămâne ca acest lucru să-l demonstreze și pe teren. Trebuie să începem să arătăm ca o echipă care are aspirații cu șanse reale pentru o calificare la turneul final. Trebuie să schimbăm imaginea și impresia lăsată în iunie”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Lotul României pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Portari: Ionuț Radu (Cremonese | Italia, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0);

Fundaşi: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 8/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 14/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 21/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 12/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 26/2), Mario Camora (CFR Cluj, 8/0); Bogdan Mitrea (Universitatea Craiova)

Mijlocaşi: Deian Sorescu (Rakow | Polonia, 7/0), Dennis Man (Parma |Italia, 14/4), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 25/3), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 6/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 7/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 41/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 54/11), Darius Olaru (FCSB, 6/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 2/0), Florinel Coman (FCSB, 5/0);

Atacanţi: George Pușcaș (Genoa | Italia, 30/8), Denis Alibec (Farul Constanța, 25/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 14/1).

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și