Închide meniul

Finlanda – România 1-1. Florin Tănase a fost eroul naţionalei lui Edi Iordănescu. Deian Sorescu şi Raţiu au tras în bară! Toate fazele VIDEO sunt AICI

Antena Sport Publicat: 23 septembrie 2022, 23:35

Finlanda – România 1-1. Florin Tănase a fost eroul naţionalei lui Edi Iordănescu. Deian Sorescu şi Raţiu au tras în bară! Toate fazele VIDEO sunt AICI

Florin Tănase a reuşit golul egalării cu Finlanda

Profimedia

  • LIVE VIDEO Finlanda – România
  • Duel decisiv pentru „tricolorii” lui Edi Iordănescu în Liga Națiunilor (ora 21:45, Antena 1 și AntenaPLAY)

Finlanda – România 1-1. Florin Tănase a fost eroul României în partida de la Helsinki. Tricolorii au obţinut un punct prin care păstrează şanse mari de a evitat retrogradarea în Liga C. Pukki a deschis scorul, după o gafă a lui Bancu. Tănase a egalat în repriza a doua, după o fază lucrată de Deian Sorescu şi Bancu. Meciul a fost  în direct și în exclusivitate la Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” au obținut 4 puncte după primele 5 etape din Liga Națiunilor. Tot vineri, Bosnia şi Herţegovina a învins cu 1-0 Muntenegru. A marcat Demirovic, în minutul 45+1.

În Liga B, Grupa 3, România este pe ultimul loc, cu 4 puncte obţinute în cinci meciuri. Lider este Bosnia, cu 11 puncte, pe locul doi este Muntenegru – 7 puncte şi pe trei se află Finlanda – 5 puncte.

Reclamă

Ultima etapă a grupei 3 va avea loc luni, 26 septembrie: România – Bosnia, Muntenegru – Finlanda. Ambele partide sunt programate la ora 21.45.

INTRĂ AICI PE ANTENAPLAY SĂ VEZI FINLANDA – ROMÂNIA.

Reclamă

VIDEO Finlanda – România 1-1

Update Min. 90+1: Final de meci! România a obţinut un punct uriaş în Finlanda şi păstrează şanse să evite retrogradarea în Liga C.

Update Min. 90+3: Ocazie mare pentru România. Raţiu a reluat peste poartă din interiorul careului, după o fază prelungită de atac.

Update Min. 90: Ocazie uriaşă pentru Finlanda. Mingea a fost respinsă de pe linia porţii, după ce Ionuţ Radu a ieşit greşit.

Reclamă 4 / 0/3

Update Min. 90: A ieşit Răzvan Marin, a intrat Cicâldău.

Update Min. 85: Ocazie uriaşă pentru Finlanda! Pukki a tras din interiorul careului, însă mingea a trecut pe lângă poarta lui Ionuţ Radu.

Update Min. 80: Ocazie uriaşă pentru România. Nicolae Stanciu a fost aproape de un gol fabulos. Decarul României a şutat din prima, însă minge a trecut de puţin pe lângă poarta lui Hradecky.

Update Min. 79: Schimbare la România! A ieşit Deian Sorescu, a intrat Denis Drăguş.

Update Min. 67: Trei Schimbări la România! Au ieşit Tănase, Man și Alibec şi au intrat Stanciu, Pușcaș și Cordea.

Update Min. 60: Ocazie România! Dennis Man a tras de la marginea careului, însă portarul Finlandei a reţinut în doi timpi. România joacă din ce în ce mai bine.

Update Min. 54: Ocazie România! Alibec a scăpat singur spre poarta lui Hradecky, însă a tras peste poartă.

Update Min. 52: GOOOOL România! Florin Tănase a marcat după o acţiune superbă creată de Deian Sorescu şi Nicuşor Bancu. Tănase a marcat cu un şut plasat din câţiva metri.

Reclamă

Update Min. 51: O nouă ocazie pentru România. Nicuşor Bancu a centrat de pe partea stângă, iar lovitura de cap a lui Deian Sorescu a ocolit poarta.

Update Min. 50: O nouă acţiune a lui Deian Sorescu, dar şutul său este reţinut de Hradecky.

Update Min. 46: A început a doua repriză.

Update Min. 45: S-a terminat prima repriză.

Update Min 39: Nicuşor Bancu a tras de la marginea careului, însă mingea a ocolit poarta Finlandei.

Update Min. 32: Fază uluitoare la poarta Finlandei. România a lovit de două ori bara în doar câteva secunde. Deian Sorescu a şutat de la marginea careului, iar portarul Finlandei a respins în bară. Faza a continuat, iar Raţiu a centrat direct pe bară. Faza a continuat, iar devierea lui Florin Tănase a trecut de puţin pe lângă poartă.

Update Min. 26: Şut Răzvan Marin, dar Hradecky a reuşit să reţină. Prima fază periculoasă a tricolorilor.

Update Min. 25: O nouă greşeală în apărarea României. Bancu a bâlbâit incredibil o minge, mingea a ajuns la Pukki, însă acesta a tras pe lângă poartă.

Update Min. 12. GOOOL, Finlanda! Pukki a marcat cu un şut superb de la marginea careului. Bancu a greşit şi i-a trimis mingea lui Pukki, iar vedeta Finlandei l-a executat pe Ionuţ Radu cu un şut puternic de la marginea careului.

Update Min. 5: Prima acţiune ofensivă a României. Deian Sorescu a pătruns în careu, însă centrarea sa a fost blocat în ultimul moment de apărarea finlandezilor.

Update Min. 1: A început partida.

Update 20:18: Avem echipa de start a lui Edi Iordănescu!

Finlanda: Hradecky – Alho, Vaisanen, Ivanov, Jensen, Uronen – Valakari, Schuller, Kamara – Jensen, Pukki

I. Radu – Ratiu, Nedelcearu, Ad. Rus, Bancu – R. Marin (C), M. Marin, Fl. Tanase – D. Man, Alibec, D. Sorescu

Update 21:00: Tricolorii au ieşit la inspecţia terenului.

Update 20:55: Imagini spectaculoase din vestiarul tricolorilor şi de la sosirea echipei României.

Update 20:50: Fanii României au ajuns la stadionul din Helsinki.

Update 19:50: Corespondentul Antena Sport, Silviu Corneanu, a venit cu ultimele detalii de la Helsinki, înainte de Finlanda – România

Update 19:45: Atac la adresa Federaţiei Române de Fotbal chiar înaintea meciului Finlanda – România. Detalii AICI

Update 19:30: Florin Niţă, decizie radicală după ce a ratat convocarea la naţionala României pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia. Detalii AICI

Update 18:30: Mircea Sandu, dezvăluiri despre România – Finlanda 9-0. Detalii AICI

Update 17:30: Răzvan Marin va fi căpitanul României în partida decisivă cu Finlanda. Detalii AICI

Update 15.40: Paul Codrea n-are încredere în Denis Alibec și George Pușcaș înainte de Finlanda – România: “Suferim foarte mult la numărul 9”. Detalii AICI.

Update 13.40: Edi Iordănescu a ales cei 23 de jucători pentru meciul de la Helsinki. Florinel Coman nu a prins lotul. Detalii AICI.

Update 13.00: Ioan Andone e încrezător înainte de Finlanda – România: „Nu cerem lucruri imposibile”. Ce spune de Edi Iordănescu. Detalii AICI.

Update 12.00: Peste 100 de suporteri români vor susține naționala lui Edi Iordănescu în Finlanda. Jucătorii noștri vor evolua în echipament albastru. Detalii AICI.

Update 11.30: Florin Gardoș nu înțelege decizia lui Edi Iordănescu înainte de Finlanda – România: “De ce nu l-o fi convocat?”. Detalii AICI.

Update 9.30: Helmut Duckadam știe cine va fi căpitanul naționalei României la meciul cu Finlanda. Detalii AICI.

Update 9.00: Ilie Dumitrescu şi-a stabilit favoriţii din naționala României, înaintea meciului de la Helsinki. Detalii AICI.

Update 8.25: Dan Petrescu a avut o reacţie dură la adresa echipei naţionale, înainte de Finlanda – România: „Am ajuns vai de noi”. Detalii AICI

Edi Iordănescu are mare încredere în jucătorii convocați și așteaptă de la ei o schimbare radicală de atitudine, care să aducă puncte și să-i facă mândri pe suporterii români.

România va lupta la Helsinki pentru a doua victorie în grupa de Liga Naţiunilor. Singurul succes din actuala campanie a venit chiar împotriva nordicilor, în meciul tur disputat în Giulești. Nicușor Bancu a marcat golul „tricolorilor” în victoria cu 1-0.

Naționala noastră nu a pierdut niciodată în faţa Finlandei, în 12 confruntări directe. De altfel, cea mai mare victorie din istoria naţionalei noastre a venit chiar în faţa nordicilor, 9-0 în 1973.

Cum arată clasamentul din grupa României, din Liga Națiunilor:

1. Bosnia 8p
2. Muntenegru 7p
3. Finlanda 4p
4. România 3p

România încă mai are șanse matematice să câștige grupa din Liga B din Liga Națiunilor. Pentru asta, trupa lui Edi Iordănescu trebuie să învingă Finlanda (vineri) și Bosnia (26 septembrie), pe cea din urmă la minimum două goluri. În același timp, Muntenegru trebuie să remizeze la Zenica, cu Bosnia, și apoi să piardă pe teren propriu cu Finlanda.

Primul loc din grupă asigură promovarea în Liga A, în timp ce ultima poziție duce în Liga C din Liga Națiunilor.

Edi Iordănescu anunță schimbarea la față a naționalei României: „Îmi doresc mai multă încredere!”

Edi Iordănescu a făcut un anunț răsunător înaintea meciului din Finlanda. Selecționerul este convins că România încă nu și-a arătat adevăratul potențial și speră să o facă începând cu partida de la Helsinki.

Iordănescu le-a cerut jucătorilor săi mai mult curaj, mai multă ambiție și mai mult orgoliu pentru a încerca să salveze campania din Liga Națiunilor:

„Pentru mine, istoricul și statistica au rolul lor. Știm cu toții că atunci când intrăm pe teren, nimic nu-ți garantează un rezultat pozitiv. Din punctul meu de vedere, dezamăgirea din iunie a fost una mare, dar încrederea și așteptările rămân la fel de mari și am argumente în sensul ăsta. În primul rând, sunt sigur că în iunie nu ne-am arătat potențialul maxim. Mai mult decât atât, consider că am avut și destul de multă neșansă atât în afara terenului, cât și în jocurile propriu-zise.

Îmi doresc ca toți suporterii noștri să vadă o nouă națională cu o nouă abordare. Îmi doresc mai multă încredere, mai mult curaj, mai mult devotament, mai multă ambiție și mai mult orgoliu. Îmi doresc consolidarea unei echipe naționale care să aibă șanse reale pentru calificarea la Campionatul European.

Sunt la a 3-a acțiune la echipa națională și pot să spun că, în momentul de față, am în linii mari un tablou complet asupra situației. Am simțit că jucătorii încep să înțeleagă și să își însușească din dorințele noastre și sarcinile pe care le dăm către ei. Rămâne ca acest lucru să-l demonstreze și pe teren. Trebuie să începem să arătăm ca o echipă care are aspirații cu șanse reale pentru o calificare la turneul final. Trebuie să schimbăm imaginea și impresia lăsată în iunie”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Lotul României pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia! Tudor Băluţă este cea mai mare surpriză a selecţionerului, în timp ce FCSB are patru jucători: Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Andrei Cordea şi Florinel Coman.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi