Închide meniul

Ciprian Marica l-a desființat pe Răzvan Burleanu: „Mai avea puțin și o întreba pe femeia de serviciu dacă vrea să fie selecționer!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2022, 18:05

Ciprian Marica l-a desființat pe Răzvan Burleanu: „Mai avea puțin și o întreba pe femeia de serviciu dacă vrea să fie selecționer!

Ciprian Marica, discurs acid la adresa lui Răzvan Burleanu

Ciprian Marica, în timpul unui eveniment / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ciprian Marica l-a desființat pe Răzvan Burleanu, după o nouă campanie ratată a naționalei României. „Tricolorii” conduși de Edi Iordănescu au încheiat pe ultimul loc în grupa din Nations League și au retrogradat în Liga C.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marica a avut un discurs extrem de acid la adresa președintelui FRF, după meciul România – Bosnia 4-1. În ciuda victorie din Giulești, naționala lui Iordănescu a retrogradat în Liga C.

Ciprian Marica l-a desființat pe Răzvan Burleanu

Ciprian Marica s-a arătat mulțumit de jocul echipei din ultimele două meciuri și își dorește ca Edi Iordănescu să continue la cârma echipei naționale. Nu la fel de indulgent a fost însă în legătură cu Burleanu.

Marica a amintit de perioada în care președintele Federației se afla în căutarea unui nou selecționer, proces pe care fostul atacant al lui Schalke și Stuttgart nu vrea să-l mai vadă curând:

„Am plecat cu o impresie pozitivă, sunt bucuros că am câștigat contra primului loc. Sigur, selecționerul ne arată că există un nucleu la echipa națională, că l-a găsit, l-a descoperit și merită să i se dea încredere în continuare.

Reclamă

N-aș vrea să văd circul care a fost atunci când președintele Federației alerga de la un antrenor la altul, că erau pe filosofia dânsului, că nu erau. Pur și simplu voia să bifeze orice antrenor, mai era puțin și se ducea și la femeia de serviciu s-o întrebe dacă vrea să fie antrenor la echipa națională.

N-aș mai vrea să văd circul ăsta, nu e o bătălie pe cei care să fie antrenori la echipa națională, așa că sper ca Edi să beneficieze de tot sprijinul și să meargă mai departe”, a spus Ciprian Marica.

Dumitru Dragomir, val de ironii după România – Bosnia 4-1

Dumitru Dragomir a lansat un val de ironii după România – Bosnia 4-1. ”Tricolorii” au câștigat la scor, însă succesul nu l-a impresionat pe fostul șef al LPF.

Reclamă 4 / 0/3

„Operație reușită, pacientul mort! Nu antrenorul este vinovat, asta e valoarea echipe naționale. Bosniacii au venit cu un sfert din echipă rezerve. E Frecție Diana la picior de lemn.

În afară de Bancu, care este jucător de competiție mare, poate și Olaru, nu avem jucători de clasă mare și asta este înspăimântător, în ultimii 5-6 ani să nu crească un jucător de mare valoare. George Pușcaș trebuie să învețe jocul asta bine, trebuie să învețe să paseze. Dacă în Finlanda dădea pasa bine, acum eram salvați, dar mă rog, asta este.

Din toate echipele de jucători de la U16 la U21 nu am câștigat niciun joc. Sunt jucători care nu pot să fugă, doar câțiva pot. Uitați-va la Bancu, el are o capacitate de efort ieșită din comun și are instinct al jocului pe faza de atac, pe faza de apărare mai puțin, dar poate să învețe, poți să înveți până la 30-35 de ani.

M-au uitat la Radaslavescu, care este unul dintre cele mai mari speranțe ale fotbalului românesc, 30 de minute poate să joace, 35 maxim, are o pregătire fizică deficitară. Nu au o știință a jocului, joacă fiecare ce știe, nu există nicio partitură nici la juniori, nici la seniori. Iordănescu nu a avut timp să-și pregătească echipa, mai ales cu jucători deficitari din punct de vedere fizic și tehnic.

După părerea mea, obligatoriu trebuie păstrat, el știe deficiențele acum și a tras o concluzie. Acum poate să facă o echipă mai bună, pentru că are vreo 5 titulari care pot juca de acum încolo”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

România a retrogradat în Liga C din Nations League

România a retrogradat în Liga C din Nations League. Tricolorii lui Edi Iordănescu au suferit o nouă ruşine naţională, după ce au terminat pe ultimul loc în grupa cu Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru şi Finlanda.

Victoria de pe Giuleşti dintre România şi Bosnia, scor 4-1, nu a mai contat. Naţionala noastră avea nevoie ca Finlanda să nu câştige în Muntenegru pentru a urca pe locul 3. Am sperat numai 45 de minute!

Reclamă

Finlanda a dat două lovituri imediat după pauză. În superioritate numerică încă din minutul 17, nordicii şi-au asigurat victoria graţie golurilor marcate de Antman (47) şi Kallman (53). Au urcat astfel până pe locul 2 în Grupa 3 şi au depăşit-o pe Muntenegru.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și