Închide meniul

Cristiano Ronaldo, convocat la naţionala Portugaliei, la 39 de ani, pentru meciurile din Nations League

Dan Roșu Publicat: 30 august 2024, 13:54

Reclamă
Cristiano Ronaldo, convocat la naţionala Portugaliei, la 39 de ani, pentru meciurile din Nations League

Cristiano Ronaldo, convocat la naţionala Portugaliei, la 39 de ani, pentru meciurile din Nations League

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci

Cristiano Ronaldo a fost convocat la naţionala Portugaliei, la 39 de ani, pentru meciurile din Nations League cu Croaţia şi Scoţia din Liga Naţiunilor la fotbal, programate luna viitoare, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În schimb, un alt veteran, fundaşul Pepe, colegul fidel de călătorie al lui Ronaldo, nu mai figurează în lotul lusitan, după ce şi-a anunţat retragerea sportivă la începutul acestei luni, la vârsta de 41 de ani.

Cristiano Ronaldo, convocat la naţionala Portugaliei, la 39 de ani, pentru meciurile din Nations League

„Când voi părăsi Seleccao, nu voi avertiza pe nimeni în avans. În acest moment, ceea ce îmi doresc este să pot ajuta Seleccao”, a declarat Cristiano Ronaldo într-un interviu acordat canalului portughez Now şi difuzat la începutul săptămânii.

Fotbalistul cu cinci Baloane de Aur în palmares, care joacă de aproape doi ai la Al-Nassr, în Arabia Saudită, nu a reuşit să impresioneze în această vară, în Germania, la cel de-al şaselea Campionat European din cariera sa. Ronaldo a plecat de la EURO 2024 fără să marcheze nici măcar un gol, în timp ce Portugalia a fost eliminată de Franţa în sferturile de finală.

Însă selecţionerul Portugaliei, spaniolul Roberto Martinez, nu a dat până acum niciun semn că vrea să revizuiască statutul de neatins al lui „CR7”.

Reclamă
Reclamă

Iar absenţa atacantului lui Paris Saint-Germain, Gonçalo Ramos, care a suferit o accidentare la gleznă, riscă să întârzie şi mai mult succesiunea lui Ronaldo.

Pentru a începe un „nou ciclu” în perspectiva Cupei Mondiale din 2026, Roberto Martinez, le-a oferit pe de altă parte prima convocare lui Geovany Quenda, un tânăr atacant de 17 ani care joacă la Sporting Lisabona, şi fundaşilor Tiago Santos şi Renato Veiga, de la Lille OSC, respectiv Chelsea Londra.

Portugalia va primi vizita Croaţiei pe 5 septembrie, urmând să înfrunte Scoţia trei zile mai târziu, la Lisabona, într-o grupă din Liga Naţiunilor care include şi Polonia lui Robert Lewandowski.

Reclamă

 

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:53

Gigi Becali face o avere cu FCSB după ce a aflat adversarele din Europa League. Cât va costa pachetul pentru meciurile de acasă

15:42

Eduard Novak a ratat finala la para ciclism, C4 – 5 1000 m contratimp de la Jocurile Paralimpice

15:17

Mihai Pintilii, prima reacţie după ce a aflat cu cine joacă FCSB în Europa League: „Cu Manchester United va fi stadionul plin!”

14:48

Gigi Becali a cerut adversarele FCSB, UEFA i-a făcut poftele! „Vreau Manchester United la Bucureşti şi să picăm cu PAOK”

14:15

LIVE TEXTFCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos

14:12

Lotul României convocat de Mircea Lucescu pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania. Alexandru Mitriţă şi Chipciu sunt pe listă

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și