Închide meniul

Croaţia – Spania este finala Nations League. Duelul este duminică, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Alex Masgras Publicat: 16 iunie 2023, 0:03

Reclamă
Croaţia – Spania este finala Nations League. Duelul este duminică, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Croaţia - Spania este finala Nations League

Joselu şi Luka Modric, decisivi pentru naţionalele lor / Colaj Profimediaimages

Croaţia – Spania este finala Nations League. Duelul este duminică, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Spania s-a impus în semifinala cu Italia cu 2-1 şi revine în ultimul act al competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spania va întâlni Croaţia în finala Nations League, partidă care va avea loc pe stadionul Feijenoord De Kuip diin Rotterdam.

Croaţia – Spania este finala Nations League. Duelul este duminică, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Spania a deschis repede scorul în a doua semifinală Nations League. Yeremy Pino a profitat de o eroare uriaşă a lui Leonardo Bonucci şi a înscris în minutul 3 al partidei.

Avantajul spaniolilor a durat doar până în minutul 11, atunci când Le Normand a comis henţ în careu, iar Immobile a transformat de la 11 metri. Le Normand este primul jucător din naţionala Spaniei de la Iker Casillas care comite penalty în meciul de debut. Acest lucru se întâmpla pe 3 iunie 2000, la un meci contra Suediei.

Reclamă

Chiar dacă Italia a egalat, statistica era de partea spaniolilor, care nu au pierdut niciodată în faţa Italiei după ce au marcat primii (10 victorii şi 6 remize). În cele din urmă, Spania a marcat golul victoriei în minutul 88, prin Joselu, care o readuce pe Spania în ultimul act din Nations League.

În semifinala dintre Spania şi Italia, Jesus Navas a devenit cel mai în vârstă jucător din istoria naţionalei Spaniei care joacă într-un meci oficial, la 37 de ani şi 206 zile. Recordul era deţinut de Santiago Canizares încă din 2006, când juca la Cupa Mondială contra Arabiei Saudite la 36 de ani şi 248 de zile.

Reclamă 4 / 0/3

Spania ajunge pentru a doua oară în finala Nations League, după ce a mai ajuns în ultimul act al competiţiei şi în 2021, atunci când a fost învinsă de Franţa în ultimul act de pe San Siro.

Croaţia – Spania este finala Nations League

Croaţia s-a calificat în premieră în finala Nations League. Medaliata cu bronz din Qatar a trecut în semifinale de Olanda, ţara care organizează Final 4-ul din Nations League.

Miercuri seară, Croaţia s-a impus cu 4-2 în faţa Olandei, într-o partidă arbitrată de Istvan Kovacs. Finalista s-a decis după 120 de minute de joc, asta după ce Croaţia şi Olanda au fost la egalitate la finalul celor 90 de minute, scor 2-2.

Olanda a deschis scorul în minutul 34, în timp ce golul egalizator al Croaţiei a venit în minutul 55, atunci când Kramaric a transformat de la 11 metri. Croaţia a preluat conducerea în minutul 72, după reuşita lui Pasalic, dar a fost egalată în minutul 90+6 de Lang.

În prelungiri, Croaţia a mai înscris de două ori şi a obţinut calificarea în finala Nations League. Petkovic a înscris în minutul 98, în timp ce Luka Modric a stabilit scorul final în minutul 116.

Finala Nations League 2023 se joacă la Rotterdam

Finala Nations League 2023 va avea loc la Rotterdam, pe stadionul Feijenoord De Kuip, acolo unde a avut loc şi semifinala dintre Olanda şi Croaţia.

Reclamă

Prima ediţie de Nations League a fost câştigată de Portugalia, în 2019, atunci când a învins Olanda în ultimul act cu 1-0. În 2021, Franţa câştiga pe San Siro finala cu Spania, scor 2-1, ceea ce înseamnă că duminică seară vom avea parte de o nouă câştigătoare în Nations League.

Finala dintre Croaţia şi Spania va avea loc duminică seară, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și