Închide meniul
EXCLUSIV

Dan Petrescu mizează pe naţionala lui Edi Iordănescu şi cu Muntenegru! Pariul nebun cu jucătorii săi: „O sută de euro, am dat mâna! Întrebaţi-i!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iunie 2022, 23:43 / Actualizat: 13 iunie 2022, 2:27

Reclamă
Dan Petrescu mizează pe naţionala lui Edi Iordănescu şi cu Muntenegru! Pariul nebun cu jucătorii săi: „O sută de euro, am dat mâna! Întrebaţi-i!

Dan Petrescu, prima reacţie după CFR Cluj - CS Mioveni 4-2

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Dan Petrescu mizează pe naţionala lui Edi Iordănescu şi cu Muntenegru. A pus un pariu nebun cu jucătorii săi. Antrenorul celor de la CFR Cluj a făcut pariu cu jucătorii săi că România va câştiga partidele cu Finlanda şi Muntenegru cu acelaşi scor: 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În direct la Antena 1, dar şi pe Antena Play, Dan Petrescu a văzut cum a câştigat jumătate de pariu cu jucătorii săi. Nicuşor Bancu a marcat singurul gol al partidei cu Finlanda. Petrescu a avut emoţii în repriza a doua a partidei, dar Florin Niţă a avut o paradă monumentală.

România a câştigat cu 1-0, iar antrenorul campioanei mai are nevoie de o victorie cu Muntenegru la acelaşi scor pentru a le lua banii jucătorilor săi.

Dan Petrescu mizează pe naţionala lui Edi Iordănescu şi cu Muntenegru! Pariul nebun cu jucătorii său

O sută de euro, am dat mâna, am zis batem ambele meciuri, 1-0. Întrebaţi-i!„, a dezvăluit Dan Petrescu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport, un pariu nebun pe care l-a făcut cu jucătorii săi despre naţionala lui Edi Iordănescu înaintea meciurilor cu Finlanda şi Muntenegru.

Video cu rezumatul partidei România – Finlanda 1-0

Edi Iordănescu, în culmea fericirii după ce a câştigat prima partidă ca selecţioner

Edi Iordănescu a bifat prima victorie pe banca naționala României, contra Finlandei, scor 1-0, în Liga Națiunilor. Nicușor Bancu a marcat unicul gol al partidei din Giulești în minutul 30, după un assist oferit de George Pușcaș.

Reclamă
Reclamă 4

La finalul duelului cu Finlanda, transmis în direct la Antena 1, Iordănescu Jr. a oferit prima reacție. Selecționerul „tricolorilor” și-a lăudat jucătorii pentru prestația din Giulești.

„Am obţinut rezultatul pe care îl doream. România are caracter, are viitor. Puteam să scoatem clar mai mult în meciul trecut. Au fost 3 jocuri în 7 zile, a venit un progres în joc, mie îmi dă mai multă încredere în viitor. Vreau să felicit jucătorii pentru caracter, pentru intensitate, e în totalitate victoria lor.

Focusul nostru este pe munca pe care o facem. Aveam nevoie de acest moment. Am spus că va fi o grupă grea, cu jocuri de foc. Eu continui munca lui Cosmin şi a lui Mirel şi încerc în fiecare zi să pun câte o cărămidă. Ne interesează clasamentul, dar mai mult cum reuşim să ne recuperăm în două zile. Azi am arătat foarte bine.

Reclamă

Lumea uită repede prin ce am trecut în februarie. Facem clasamente cu puncte, cu debutul… cum a fost. Eu le accept pe toate. Atât timp cât criticile sunt obiective, sunt realiste, eu nu o să am nicio problemă. Cine jigneşte, se descalifică. Nu pe mine, pe propria persoană.

Să dea Dumnezeu să avem mai multe victorii înainte. Mai avem două zile. Mâine e duminică, trebuie să ne recuperăm. E o sărbătoare frumoasă. Încercăm să ne bucurăm împreună.”, a spus Edi Iordănescu, după România – Finlanda 1-0, pentru Antena 1.

Naționala noastră rămâne pe ultimul loc în grupă, cu 3 puncte, la o singură lungime sub Finlanda și Muntenegru. Bosnia este lider în continuare, după remiza contra Muntenegrului, scor 1-1.

Cum arată clasamentul din grupa României, din Liga Națiunilor:

1. Bosnia 5p
2. Finlanda 4p
3. Muntenegru 4p
4. România 3p

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide au fost programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu disputat partidele din Nations League cu Bosnia şi Finlanda, în direct la Antena 1. În luna septembrie, fotbalul revine la Antena 1 şi pe Antena Play în Finlanda, atunci când elevii lui Edi Iordănescu vor juca penultimul meci din grupa din Nations League.

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:56

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

23:51

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Wimbledon! Sârbul îl va întâlni pe Holger Rune

23:50

Olanda – Turcia 2-1. „Portocala mecanică” a întors fabulos scorul şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024!

23:28

Jude Bellingham, euforic după calificarea Angliei în semifinalele EURO 2024: „Cel mai bun meci al nostru! Am avut controlul!”

23:27

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45). George Russell, în pole

23:18

Prima reacţie a lui Trent Alexander-Arnold după ce a dus-o pe Anglia în semifinalele EURO 2024!

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 3 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și