Închide meniul

Dennis Man a deschis scorul în România – Bosnia! Golul a fost validat cu ajutorul VAR. Man, cifre impresionante la naţionala României

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 septembrie 2022, 22:44

Dennis Man a deschis scorul în România – Bosnia! Golul a fost validat cu ajutorul VAR. Man, cifre impresionante la naţionala României

Dennis Man a deschis scorul în România - Bosnia

Profimedia

Dennis Man a deschis scorul în România – Bosnia, în minutul cu un şut pe jos din interiorul careului. Acesta a marcat al cincilea gol în tricoul naţionalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a avut o evoluţie consistentă în prima repriză a partidei cu Bosnia. Evoluţia lui Dennis Man a fost încununată cu gol în minutul 38.

Dennis Man a deschis scorul în România – Bosnia! Golul a fost validat cu ajutorul VAR

Dennis Man a primit o pasă perfectă d ela Nicuşor Bancu, la marginea careului. Man a preluat mingea şi a şutat pe jos, fără speranţe pentru portarul Bosniei. Iniţial, arbitrul a anulat golul la semnalizarea tuşierului. Ulterior, după ce s-a consultat arbitrajul video, reuşita lui Man a fost validată.

Dennis Man
Golul lui Dennis Man a fost iniţial anulat pe motiv de ofsaid. Arbitrul l-a validat după intervenţia sistemului VAR. Sursa: Prima TV

Dennis Man a marcat ultima dată în luna martie, în amicalul cu Israel, scor 2-2. De asemenea, Man a dat în acelaşi meci şi o pasă decisivă.

De altfel, Dennis Man are 3 goluri marcate în ultimele 4 meciuri jucate pentru naţionala mare a României.

Reclamă

Dennis Man e pe val şi la Parma

Dennis Man a fost lăudat în presa din Italia de către antrenorul Parmei, după evoluţiile foarte bune din startul sezonului de Serie B. Românul a devenit jucător de bază la echipa sa, bifând toate cele şase partide scurse din liga secundă italiană.

Dennis Man a fost convocat de Edi Iordănescu pentru ultimele partide din Liga Naţiunilor. Mijlocaşul a fost titular în remiza cu Finlanda, fiind înlocuit în minutul 65 de Andrei Cordea.

Antrenorul de la Parma, Roberto Stellone, a analizat jocul echipei sale, după şase etape scurse din sezonul de Serie B. Italianul a oferit declaraţii şi despre Dennis Man, pe care îl consideră un jucător de bază în cadrul echipei.

Reclamă 4 / 0/3

„Parma are doi portari extraordinari, au jucători precum Tutino, Estevez. Este și Man, care este un fotbalist devastator care poate decide meciurile în orice moment”, a declarat antrenorul Parmei, pentru parmalive.com.

Dennis Man a bifat toate partidele pentru Parma în acest sezon, şi anume şase. Mijlocaşul a reuşit să înscrie în două dintre ele, în remiza cu Bari, şi în victoria cu Ascoli din ultima rundă.

Dennis Man a început partida cu Ascoli pe bancă și a fost introdus pe teren în minutul 55.

De numai 11 minute a avut nevoie fostul jucător de la FCSB pentru a se face remarcat. Man a reușit o acțiune personală de senzație: a intrat în viteză în careu, a driblat doi adversari și a finalizat cu un șut pe lângă portar, ducând scorul la 3-0 pentru Parma.

Dennis Man, aproape de o revenire spectaculoasă în Serie A

Dennis Man e aproape de o revenire spectaculoasă în Serie A. Parma e dispusă să îl vândă pe un preț mai mic decât cel plătit lui Gigi Becali, iar două cluburi sunt deja interesate de mijlocașul ofensiv chemat de Edi Iordănescu la națională, pentru meciurile României cu Finlanda și Bosnia.

Conform seriebnews.com, Parma e dispusă să lase la preț până la 7 milioane de euro pentru a se despărți de Dennis Man, chiar în această iarnă. Asta în situația în care formația Gialloblu a plătit 11 milioane pentru mutarea din ianuarie 2021.

Sursa citată anunță că Udinese și Sassuolo sunt echipele care s-au interesat imediat de condițiile în care îl pot achiziționa pe român.

Reclamă

Udinese este surpriza acestui debut de Serie A, fiind la un punct în spatele liderului Napoli, după ce le-a bătut pe Inter sau Roma.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și