Închide meniul
EXCLUSIV

Dennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2024, 0:06

Reclamă
Dennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult! VIDEO

Dennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo - România 0-3

Dennis Man, în timpul interviului / AS.ro

Dennis Man a avut prima reacţie după meciul Kosovo – România, scor 0-3, din UEFA Nations League, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a marcat la debutul lui Mircea Lucescu în noul mandat. În minutul 36 al partidei de la Priştina, Man a trimis mingea în poartă după o acțiune fabuloasă. Jucătorul de la Parma era înconjurat de adversari, însă a reușit să înscrie.

Dennis Man a avut prima reacţie după Kosovo – România 0-3

Sunt bine, fericit, mă bucur că am reuşit să câştigăm astăzi. Ce pot spune mai mult? Trebuie să ne pregătim pentru al doilea meci.

Nu cred că a fost mai dificil decât data trecută, pentru că atunci nu prea reuşeam să jucăm fotbal. Ne aducem aminte că era mai multă apă. Dar ştiam că vom întâlni o echipă agresivă, care joacă cu publicul de partea lor.

Ştiam ce avem de făcut. Chiar dacă nu am avut foarte mult timp de pregătit, nea Mircea ne-a ajutat mult şi cred că astăzi am făcut o partidă bună. De schimbat nu cred că a apucat să schimbe prea mult, dar am mai spus, experienţa dânsului… doar atât, când este în vestiar trebuie să ai respect şi să fii atent. Cred că fiecare dintre noi are un respect mare faţă de el şi suntem fericiţi.

Reclamă
Reclamă

Va fi greu, am început bine, cu dreptul. Asta ne-am propus. Veneam de la Campionatul European, am trecut printr-un moment bun ca echipă şi azi cred că am câştigat pe merit.

(Incidente pe final…) E frustrant când pierzi acasă cu 0-3 e normal să fie frustrare, dar important este ca noi să ne vedem de treaba noastră.

(Te-ai accidentat?) Sunt bine, am primit o lovitură, dar sunt bine.

Reclamă

Mă pregătesc zi de zi. E munca pe care o fac zi de zi atât la echipa de club, cât şi la naţională. Sunt fericit că reuşesc să ajut echipa„, a declarat Dennis Man în exclusivitate pentru as.ro.

Dennis Man a fost la un pas să fie şi autorul unui assist de senzaţie. A reuşit o pasă extraordinară pentru Valentin Mihăilă şi l-a lăsat singur cu portarul advers pe coechipierul său de la Parma. Din păcate, execuţia lui Mihăilă a lovit bara.

Echipa de start a României: Niță – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu – Marius Marin – Man, Răzvan Marin, Stanciu, Mihăilă – Drăguș

Răzvan Marin a înscris dintr-un penalty primit cu ajutorul VAR, în Kosovo – România!

Tricolorii lui Mircea Lucescu au început excelent și repriza secundă a duelului cu Kosovo. În minutul 48, Dennis Man a ajuns în careul advers și era aproape de a înscrie, însă Berisha l-a pus la pământ.

Centralul partidei a dictat o lovitură de la 11 metri, după ce a revăzut faza la monitorul VAR. Pe reluări s-a văzut clar faptul că Berisha nu a jucat mingea, atunci când a avut o intrare prin alunecare, pentru a-l bloca pe Dennis Man.

Răzvan Marin a transformat apoi fără probleme, iar scorul a devenit de 2-0, în favoarea echipei naționale a României.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:32 7 sept.

Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta”

0:16 7 sept.

Mihai Stoichiță, discurs superb despre Mircea Lucescu după Kosovo – România 0-3: „Nu a venit să piardă!”

0:13 7 sept.

EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi

23:57

EXCLUSIVVIDEO | „Am ieșit cu tricoul rupt” Valentin Mihăilă, scandal cu jucătorii din Kosovo după 3-0 la Priștina: „Le-am arătat tabela!”

23:51

Reacţia lui Gică Popescu, după Kosovo – România 0-3: „Cei doi au fost extraordinari!” Ce a spus despre Mircea Lucescu

23:30

VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi

1 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 2 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 3 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoVizita de care au avut parte, după antrenamentul oficial, jucătorii naţionalei şi selecţionerul Mircea Lucescu! 6 Tricolorii lăsaţi de Mircea Lucescu în afara lotului pentru meciul Kosovo – România!
Citește și