Închide meniul
EXCLUSIV

Dorinel Munteanu dezvăluie haosul din vestiarul României: „Edi nu este respectat de jucători”

Dan Roșu Publicat: 9 iunie 2022, 15:00

Dorinel Munteanu dezvăluie haosul din vestiarul României: „Edi nu este respectat de jucători

Dorinel Munteanu dezvăluie haosul din vestiarul României

Dorinel Munteanu, într-un meci al României cu Franţa / Getty Images

  • Edi Iordănescu, fără victorie la echipa naţională
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Dorinel Munteanu dezvăluie haosul din vestiarul României şi susţine că Edi Iordănescu nu este respectat de jucători. Acesta ar fi unul din motivele pentru care tricolorii s-au prezentat într-o formă extrem de slabă la meciurile cu Muntenegru şi Bosnia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul selecţiilor la echipa naţională, cu 134 de meciuri pentru tricolori, susţine că fiul lui Anghel Iordănescu a pierdut deja vestiarul naţionalei, fiind considerat tânăr la aproape 44 de ani.

Dorinel Munteanu dezvăluie haosul din vestiarul României

„E treaba antrenorului. Edi este un antrenor tânăr care sper să fie respectat de jucători, pentru că eu consider că Edi nu este respectat de jucători. Paradoxal, orice schimbare de antrenor, aduce o modificare pozitivă pe partea mentală.

Reclamă

La noi e invers. Încă din primul meci, echipa a fost cu psihicul la pământ. Eu nu pot spune mai mult. Jucătorii pe care îi avem la dispoziţie sunt peste Macedonia, peste Bosnia, peste Armenia, dar trebuie motivaţi”, a spus Dorinel Munteanu, pentru Antena Sport.

România – Finlanda, sâmbătă, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi AntenaPlay

Pentru tricolori, urmează duelul cu Finlanda, ce se va disputa sâmbătă, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi pe AntenaPlay, dar şi în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă

„Primul joc a fost catastrofal, al doilea joc ne-a adus ceva speranţe, dar înfrângerea e înfrângere. Nu scot din înfrângeri ceva pozitiv. Sunt lucruri care nu funcţionează. Chiar dacă am schimbat din nou antrenorul, nu se vede niciun progres. Mâhnirea mea nu contează, contează cei care conduc, contează antrenorii, care îşi îmbunătăţesc cărţile de vizită. Dar rezultatele nu sunt.

Finlanda e cea mai puternică echipă din grupă, e o echipă tare. Dacă Dumnezeu ne ajută şi se motivează băieţii, putem să îi batem. Voi fi şi eu pe stadion, dar nu ştiu ce se va întâmpla”, a mai spus Munteanu.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

  • 11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
    23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi