Închide meniul

Dumitru Dragomir critică schimbările făcute de Edi Iordănescu, în România – Finlanda 1-0: „După ce a fost scos, a fost haos”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2022, 9:18

Dumitru Dragomir critică schimbările făcute de Edi Iordănescu, în România – Finlanda 1-0: „După ce a fost scos, a fost haos

Dumitru Dragomir s-a crucit când a văzut un jucător de la FCSB. Ce a spus despre Eduard Radaslavescu

Dumitru Dragomir, în timpul unei partide/ Hepta

Dumitru Dragomir a criticat schimbările făcute de Edi Iordănescu, în victoria obţinută de România contra Finlandei, scor 1-0. Fostul şef de la ligă a fost imprsionat de Octavian Popescu, mijlocaşul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a analizat jocul României şi a ajuns la concluzia că schimbările lui Edi Iordănescu nu au fost cele mai inspirate. Tavi Popescu a fost înlocuit de Sergiu Hanca, iar Dragomir crede că acolo a început „haosul”.

Dumitru Dragomir critică schimbările făcute de Edi Iordănescu, în România – Finlanda

România a obţinut prima victorie sub comanda lui Edi Iordănescu. Echipa naţională a învins Finlanda cu scorul de 1-0, golul victoriei fiind marcat de Nicuşor Bancu.

Dumitru Dragomir l-a remarcat pe Octavian Popescu, aflat la debutul său în echipa naţională. Mijlocaşul celor de la FCSB consideră că schimbarea sa a adus un minus în jocul echipei naţionale.

„Mi-au plăcut publicul, rezultatul, că a câștigat echipa României, deși greu, în haos a doua repriză. M-am bucurat pentru Iordănescu, prea mulți voiau să-i «ia glanda»… săracul, nu avea nicio vină.

Reclamă

Am auzit un comentariu în care cineva spunea despre Octavian Popescu că nu s-a văzut, că a fost șters. Băi, oameni buni, în prima repriză doi jucători au jucat de senzație din punct de vedere tactic: el și «polonezul» Sorescu. De asta am jucat așa bine în prima repriză, pentru că au avut capacitate de efort, i-au ținut bine pe mijlocașii și fundașii adverși.

După ce a fost scos Octavian Popescu, a fost haos, în ciuda tuturor încercărilor pe care le-a făcut cu Hanca… O fi fost obosit, dar din punct de vedere tactic a jucat absolut excepțional.

A, că n-a ieșit în evidență așa cum o face la echipa de club? Stai un pic, băi frate, e primul lui meci titular la echipa națională. Ce vreți, să înceapă să dribleze? Păi îl mănâncă ăia la cabine. Să vii tu la primul meci și să începi cu driblingurile? A făcut faza de apărare, a jucat simplu. A jucat bine. A fost altă atitudine. E de felicitat și Iordănescu”, a declarat Dumitru Dragomir pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

După victoria de aseară, România are trei puncte în grupă şi s-a apropiat la doar două puncte de liderul Bosnia, care a remizat cu Muntenegru, scor 1-1. Deşi a rămas pe locul 4 în clasament, România a reintrat în lupta pentru locul 1, cu 3 etape înainte de final.

Următoarea partidă a României în Nations League va fi pe 14 iunie, împotriva celor din Muntenegru. Meciul se va desfăşura tot pe arena din Giuleşti.

Video cu rezumatul meciului România – Finlanda 1-0

Mihai Stoica are doar cuvinte de laudă după România – Finlanda 1-0

MM Stoica a analizat jocul echipei naţionale în partida cu Finlanda. Printre remarcaţii managerului de la FCSB se numără Vlad Chiricheş, Nicuşor Bancu şi Darius Olaru. În schimb, Octavian Popescu a fost „uitat” de managerul FCSB-ului.

„Bancu şi Niţă, care au făcut un joc excepţional. Practic, Bancu a fost eroul meciului. Chiricheş a făcut un joc excepţional. Vreau să îi aud acum pe cei care îl criticau. Olaru la fel, a făcut un meci excepţional. Sper să nu fie vorba de nicio accidentare. Aş vrea să remarc doi jucători.

Şi pe Sorescu, care acum are un debut, chiar dacă a mai jucat… A făcut un meci consistent. Rar mi-a fost dat şi mereu căutam jucători care vin cu centări bune. Care să execute lovituri libere bune din lateral şi aici am avut: din partea dreaptă, Raţiu, care a terminat foarte multe acţiuni cu centrare. Iar la faze fixe executate din lateral, Cicâldău, excelent.

Ăştia sunt de remarcat. În rest, aş putea să spun şi de cei care au intrat. Nu au fost de nivelul celor care i-au înlocuit. Poate şi din cauza aia am suferit. Au fost câteva intervenţii, am văzut cu toţii. Dar cred că victoria e meritată, poate spuneţi că exagerez”, a declarat MM Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Remarcaţii lui Dumitru Dragomir, în România – Finlanda 1-0
  • Dumitru Dragomir, nemulţumit de schimbările făcute de Edi Iordănescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și