Închide meniul
VIDEO

Pe cine a remarcat Mihai Stoica, după România – Finlanda 1-0: „Să îi aud acum pe cei care îl criticau!”. Octavian Popescu, „uitat” de managerul general al FCSB

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2022, 8:54

Pe cine a remarcat Mihai Stoica, după România – Finlanda 1-0: „Să îi aud acum pe cei care îl criticau!. Octavian Popescu, „uitat de managerul general al FCSB

MM Stoica, analiy[ dup[ România - Finlanda

MM Stoica, într-o conferinţă de presă/ Antena Sport

  • Analiza lui MM Stoica, după victoria României cu Finlanda
  • Remarcaţii managerului FCSB-ului, după partida din Giuleşti

Mihai Stoica are doar cuvinte de laudă pentru „tricolori”, după ce România a învins Finlanda cu 1-0. Echipa naţională a obţinut astfel prima victorie sub comanda lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a obţinut prima victorie din grupa de Nations League. Naţionala a învins sâmbătă seara echipa Finlandei, scor 1-0, golul victoriei fiind înscris de Nicuşor Bancu.

Mihai Stoica are doar cuvinte de laudă după România – Finlanda 1-0

MM Stoica a analizat jocul echipei naţionale în partida cu Finlanda. Printre remarcaţii managerului de la FCSB se numără Vlad Chiricheş, Nicuşor Bancu şi Darius Olaru. În schimb, Octavian Popescu a fost „uitat” de managerul FCSB-ului.

Reclamă

„Bancu şi Niţă, care au făcut un joc excepţional. Practic, Bancu a fost eroul meciului. Chiricheş a făcut un joc excepţional. Vreau să îi aud acum pe cei care îl criticau. Olaru la fel, a făcut un meci excepţional. Sper să nu fie vorba de nicio accidentare. Aş vrea să remarc doi jucători.

Şi pe Sorescu, care acum are un debut, chiar dacă a mai jucat… A făcut un meci consistent. Rar mi-a fost dat şi mereu căutam jucători care vin cu centări bune. Care să execute lovituri libere bune din lateral şi aici am avut: din partea dreaptă, Raţiu, care a terminat foarte multe acţiuni cu centrare. Iar la faze fixe executate din lateral, Cicâldău, excelent.

Reclamă

Ăştia sunt de remarcat. În rest, aş putea să spun şi de cei care au intrat. Nu au fost de nivelul celor care i-au înlocuit. Poate şi din cauza aia am suferit. Au fost câteva intervenţii, am văzut cu toţii. Dar cred că victoria e meritată, poate spuneţi că exagerez”, a declarat MM Stoica, pentru orangesport.ro.

Video cu rezumatul partidei România – Finlanda 1-0

România la prima victorie sub comanda lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu răsuflă uşurat după prima victorie în calitate de selecţioner al României. Acesta a ieşit învingător din partida cu Finlanda, disputată pe Stadionul din Giuleşti. În precedentele două etape din Nations League, România a suferit două înfrângeri, 2-0 cu Muntenegru şi 1-0 cu Bosnia.

Reclamă 4 / 0/3

În meciul de aseară, Nicuşor Bancu a fost eroul naţionalei după ce a înscris în poarta nordicilor golul aducător de 3 puncte. Selecţionata României a beneficiat şi de un penalty, ratat de George Puşcaş, la scorul de 0-0.

După victoria de aseară, România are trei puncte în grupă şi s-a apropiat la doar două puncte de liderul Bosnia, care a remizat cu Muntenegru, scor 1-1. Deşi a rămas pe locul 4 în clasament, România a reintrat în lupta pentru locul 1, cu 3 etape înainte de final.

Următoarea partidă a României în Nations League va fi pe 14 iunie, împotriva celor din Muntenegru. Meciul se va desfăşura tot pe arena din Giuleşti.

Nicuşor Bancu, prima reacţie după golul din România – Finlanda 1-0

Nicuşor Bancu a oferit prima reacţie după România – Finlanda, scor 1-0, din UEFA Nations League. Fundaşul Universităţii Craiova l-a ajutat pe Edi Iordănescu să obţină prima victorie pe banca tricolorilor.

Titularizat pe Giuleşti, Bancu a făcut unul dintre cele mai bune meciuri la prima reprezintativă. După o jumătate de oră de joc, a marcat din centrarea lui George Puşcaş. Putea reuşi chiar dubla, în minutul 89, dacă bara nu se opunea.

„Sunt foarte bucuros. Nu pentru că am marcat, în primul rând pentru victorie. Aveam nevoie de aceste trei puncte ca de aer. Mă bucur că în această seară ne-am dorit cu toţii mai mult decât în celelalte două meciuri, am jucat cu inima şi am meritat această victorie.

Ştiţi că eu joc mai ofensiv, am prins acel spaţiu, am pasat pentru Puşcaş, am văzut că nu este nimeni în careu şi am hotărât să merg eu. Am avut şi puţin noroc că adversarul meu direct a alunecat şi după aceea am dat mingea de unde a venit.

Reclamă

Per total a fost un sezon bun pentru mine, am jucat foarte bine. Mă bucur că aici, chiar dacă am avut acel moment, cei de aici au avut încredere în mine şi m-au selecţionat. Mă bucur că nu am dezamăgit şi i-am făcut să aibă încredere în mine”, a declarat Nicuşor Bancu în exclusivitate pentru Antena Sport.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”