Închide meniul

Edi Iordănescu a răbufnit înainte de România – Muntenegru: „Atacuri, jigniri şi umilinţe! Se strâng răutăţi, sunt frustrări!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 iunie 2022, 12:13

Edi Iordănescu a răbufnit înainte de România – Muntenegru: „Atacuri, jigniri şi umilinţe! Se strâng răutăţi, sunt frustrări!

Edi Iordănescu este selecţionerul României

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Edi Iordănescu a răbufnit înainte de România – Muntenegru. Selecţionerul a vorbit deschis despre criticile pe care le-a primit după cele două eşecuri consecutive din Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație victoriei cu Finlanda, România a obținut primele puncte în Liga Națiunilor. Suntem însă în continuare pe ultimul loc, dar distanța față de liderul Bosnia s-a micșorat la două puncte.

Edi Iordănescu a răbufnit înainte de România – Muntenegru

„Am avut momentul, situaţia. Este un moment istoric cu acest program. Provocarea mare este să gestionăm această situaţie. Avem datoria să trecem peste aceste bariere. S-au strâns bariere. Presiunea există mereu. Trebuie s-o îmbrăţişăm. Oricare s-ar fi întrebat dacă se merită atacurile, jignirile sau umilinţele. Se merită pentru că e vorba de echipa naţională.

Sunt pregătit să primesc orice este nevoie. Echipa naţională a avut reacţie şi după primul meci din Muntenegru. Lucrurile acestea ne arată că avem suflet. E greu şi pentru băieţi să dea multe explicaţii. A fost vorba de starea mentală, emoţională. Se cerea o analiză. Am preferat să nu-i mai încărcăm mult pe jucători.

Sunt extrem de stăpân pe munca pe care pot s-o fac. Avem nevoie de puncte. Trebuie să demonstrăm că meciul cu Muntenegru a fost un accident. Cu cât trec anii se strâng răutăţi, frustrări. „, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Muntenegru.

Reclamă

EXCLUSIV | Adrian Mutu privește încrezător către meciul România – Muntenegru

Adrian Mutu privește încrezător către meciul România – Muntenegru, din a 4-a etapă a grupelor din Liga Națiunilor.

Expertul Antena 1 spune că naționala lui Edi Iordănescu va avea șanse mari să câștige partida din Giulești dacă va juca la fel ca în prima repriză a duelului cu Finlanda, în care „tricolorii” s-au impus cu 1-0.

„Avem toate șansele. Este un plus că jucăm încă o dată pe Giulești, suporterii au entuziasm. Cred că trebuie să își mențină acest entuziasm, iar echipa noastră să rămână cu picioarele pe pământ. Cred că naționala noastră ar trebui să continue pe drumul din prima repriză (n.r. – a meciului cu Finlanda).

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să știm să controlăm și să gestionăm entuziasmul. Nu am rezolvat nimic, suntem tot pe ultimul loc, avem un golaveraj de 1-3, iar celelalte echipe ne sunt superioare. Într-adevăr, e îmbucurător că în prima repriză România a jucat bine, mie chiar mi-a plăcut. Surprinzătoare puțin reacția lor din repriza a doua, faptul că pe undeva ne-a intrat frica”, a declarat Adrian Mutu, la emisiunea „Hai, România! În fiecare zi”, de la Antena 1.

Discursul lui Gică Hagi după România – Finlanda 1-0

Gică Hagi e mândru de rezultatul din România – Finlanda 1-0, dar a atras atenția asupra lipsei de viziune în ceea ce privește echipa națională. „Regele” susține că naționala e privită cu prea mult negativism.

„România are o singură strategie, să încerce să caute succesul cât mai repede. De aici trebuie să construim viitorul României. Avem nevoie de acest lucru. România are jucători mulți, are mulți jucători din care poți alege și cu care se poate construi ceva puternic.

În timp se fac lucrurile mari, cu tineri și cu mult talent, iar în timp devin și valoroși. E momentul să gândim și să transmitem acest mesaj. Avem nevoie de succes. Suntem prea negativi, îl avem pe «nu» în gură. Trebuie să apară succesul, dar nu e ușor”, a spus Gică Hagi, conform digisport.ro.

Recomandări
  • Edi Iordănescu a răbufnit înainte de România – Muntenegru
  • Ce a spus selecţionerul la conferinţa de presă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și