Închide meniul

Edi Iordănescu, cinci schimbări în primul 11 al meciului România – Muntenegru. Cum arată echipa de start

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 iunie 2022, 15:13

Edi Iordănescu, cinci schimbări în primul 11 al meciului România – Muntenegru. Cum arată echipa de start

Edi Iordănescu este selecţionerul României

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / Hepta

Edi Iordănescu face cinci schimbări în primul 11 al meciului România – Muntenegru, faţă de duelul cu Finlanda, câştigat cu 1-0. Partida din Liga Naţiunilor are loc azi, de la ora 21.45, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, din sursele Antena Sport, Octavian Popescu, Darius Olaru, Alexandru Cicâldău, Andrei Raţiu şi Nicuşor Bancu vor ieși din echipa de start a „tricolorilor”. În locul lor, vor fi trimişi în primul 11 Cristi Manea, Alexandru Maxim, Valentin Mihăilă, Răzvan Marin şi Mario Camora.

Edi Iordănescu, cinci schimbări în primul 11 al meciului România – Muntenegru

  • România (4-3-3): Niță – Manea, Chiricheș, Burcă, Camora – R. Marin, M. Marin, Maxim – Sorescu, Puşcaş, Mihăilă
  • Muntenegru (4-4-2): Mijatovic – Vesovic, Vuhacic, Tomasevic, Vukcevic – Marusic, Raickovic, Jankovic, Jovovic – Mugosa, Haksabanovic

Edi Iordănescu a anunţat şi el anumite schimbări, ţinând cont că România va avea disputate patru meciuri în 10 zile.

„Este un moment istoric, fără precedent cu acest program. Sunt 18 zile de când suntem în cantonament, s-a strâns oboseală mentală, fizică. Trebuie să închidem cât se poate de bine această acțiune. Presiunea există mereu, trebuie să o îmbrățișăm, să ne motiveze. Dragostea mea pentru echipa națională este mare, a oferit foarte multe momente de bucurie familiei mele.

Cred că echipa are viitor, este foarte bine că am arătat o reacție foarte bună după meciul cu Muntenegru. Am încredere atât în staff cât și în echipă, în continuare spun că nu m-au afectat criticile.

Reclamă

Nu pot să mai analizez clasamentul pentru că după fiecare etapă acesta se modifică. Avem nevoie de puncte, trebuie să lăsăm lucruri bune pentru septembrie. Este o grupă deschisă oricărui rezultat, Muntenegru are o echipă bine definită, putere de lupă, dar trebuie să depășim orice manieră mentală. Nu este o perioadă deloc ușoară și trebuie să demonstrăm că a fost o întâmplare. Pot apărea schimbări, pentru că suntem un lot mare, bun”, a spus Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

Dan Petrescu are mare încredere în „tricolori” înainte de România – Muntenegru

Antrenorul lui CFR Cluj rămâne alături de „tricolorii” lui Edi Iordănescu. „Bursucul” consideră că victoria cu Finlanda, scor 1-0, va conta enorm pentru moralul echipei noastre naționale.

Dan Petrescu este convins că România va învinge și Muntenegru, în Giulești. Invitat la emisiunea AS.ro LIVE, tehnicianul campioanei din Liga 1 a dezvăluit că Iordănescu Jr. l-a contactat recent:

Reclamă 4 / 0/3

„Echipa națională trebuie susținută. Chiar dacă e ‘pe tobogan’, dacă merge rău, nu o ajutăm criticându-i nonstop pe antrenor și pe jucători. Au nevoie de încurajări. Și antrenorul are nevoie de încurajări, indiferent cine e. Antrenorii trebuie să fie susținuți. Și ei trebuie să se respecte între ei. Nu e bine să joace sub presiune maximă.

Aveau nevoie să câștige (n.r. – cu Finlanda, scor 1-0). Dacă câștigă și meciul următor (n.r. – cu Muntenegru), și îl câștigă sigur, o să fie altă stare de spirit. Jucătorii au simțit ce înseamnă să câștigi un meci, să dai un gol. Bancu a simțit ce înseamnă să dea gol, că nu prea a dat la națională. A fost un spirit extraordinar. Publicul, care a fost senzațional, l-a făcut pe Niță să apere, iar jucătorul lor să dea pe lângă poartă (n.r. – la paradă senzațională reușită de Florin Niță în fața lui Pohjanpalo).

Dacă Edi Iordănescu are nevoie de un sfat, știe că mă poate suna oricând. Chiar m-a sunat. Dar nu mă dau mare specialist, sunt antrenor. Alții sunt specialiști și pot să îi spună ce vor. Dar eu, dacă am ceva să îi spun, îi spun lui. Hai să susținem Românie, nu pe Edi.”, a spus Dan Petrescu, la AS.ro LIVE.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și