Închide meniul

„E ultimul meci al lui Edi Iordănescu la naţională?”. Mihai Stoichiţă a răbufnit! Mesaj direct pentru contestatarii selecţionerului înainte de România – Bosnia

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 septembrie 2022, 0:10

„E ultimul meci al lui Edi Iordănescu la naţională?. Mihai Stoichiţă a răbufnit! Mesaj direct pentru contestatarii selecţionerului înainte de România – Bosnia

Mihai Stoichiță lasă capul plecat după ce Răzvan Burleanu l-a sancționat

Mihai Stoichiţă / Profimediaimages

Mihai Stoichiţă a răbufnit când a fost întrebat dacă România – Bosnia e ultimul meci al lui Edi Iordănescu la naţională. Directorul tehnic al naţionalei a reacţionat nervos, în faţa jurnaliştilor, şi a ţinut să asigure că viitorul lui Edi Iordănescu nu depinde de rezultatul partidei de luni seara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stoichiţă le-a transmis un mesaj direct contestatarilor selecţionerului. I-a anunţat că nu îl interesează opiniile lor şi că fiul lui Anghel Iordănescu are parte de toată susţinerea FRF.

„E ultimul meci al lui Edi Iordănescu la naţională?”. Mihai Stoichiţă a răbufnit

Eu cred că s-a văzut clar în meciul din Finlanda că am fost superiori. Dacă vom păstra aceeași tentă de joc şi aceeaşi atitudine, sigur vom câștiga. Nu mă gândesc neapărat la bosnieci, mă gândesc la ce facem noi în teren.

(Reporter: Apar tot mai mulţi contestatari ai lui Edi Iordănescu, e posibil să fie ultimul lui meci la echipa naţională?) Nu comentez opiniile altora. Astea pentru mine nu contează. Opiniile îi aparțin fiecăruia, fiecare poate să gândească într-un fel. Nu mă interesează ce contestatari are Edi Iordănescu.

Mă puneți să repet ce am tot repetat. Nu e o dublă decisivă deloc. Ce vreți să vă spun? Am spus-o de nu știu câte ori până acum. Vreți să mă repet la fiecare interviu cu același lucru? (Reporter: Nu iese fum fără foc) La noi nu a fost foc (n.r. referitor la posibila înlocuire a lui Edi Iordănescu cu Dan Petrescu)„, a declarat Mihai Stoichiţă.

Reclamă

Edi Iordănescu are o singură victorie în cele şapte meciuri în care a stat pe banca naţionalei României. Dacă tricolorii vor retrograda în Liga C din UEFA Nations League, oficialii FRF pot să îi rezilieze contractul selecţionerului.

Reacţia lui Edi Iordănescu, când a fost întrebat de posibilitatea de a fi înlocuit

Edi Iordănescu a spus, enigmatic, că se poate trage linie după partida cu Bosnia. În ultima perioadă, în spaţiul public au apărut zvonuri conform cărora Dan Petrescu îi poate lua locul la echipa naţională.

Referitor la poziţia mea aici, am muncit ca să ajung aici. Oricând sunt soluţii, am drumul meu. Dacă nu voi reuşi să obţin rezultate, nu contează interesul meu. (Reporter: V-au deranjat acele zvonuri cu Dan Petrescu?) Cine stă acasă şi nu munceşte, nu poate fi îndepărtat. Atunci când munceşti, în orice moment poţi să fii îndepărtat. Mă frustrează că nu am timp aşa cum mi-aş fi dorit cu echipa, dacă aveam mai mult timp puteam să accelerăm procesul. Dar sunt lucruri asumate.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut situaţii, am creat şi mă bucur că am simţit încredere şi altă personalitate. Hai să aşteptăm, în ceea ce mă priveşte. Să vină un rezultat bun cu Bosnia, după care tragem linie. Mărturisesc că mi s-au făcut multe nedreptăţi şi sunt lucruri care nu le consider fireşti. Eu cer încredere şi răbdare. Nu pentru mine, pentru echipă.

Referitor la poziţia mea aici, am muncit ca să ajung aici. Oricând sunt soluţii, am drumul meu. Dacă nu voi reuşi să obţin rezultate, nu contează interesul meu. Cine stă acasă şi nu munceşte, nu poate fi îndepărtat. Mă frustrează pentru că dacă aveam mai mult timp puteam să accelerăm procesul

A venit şi o rază de soare pe strada noastră, să facem un rezultat bun şi să dăm speranţă publicului. Fanii să spere şi să aibă răbdare„, a spus Edi Iordănescu, care şi-a continuat discursul.

Naţionala României, aproape de a retrograda în Liga C din Nations League

Naţionala României este aproape de a retrograda în Liga C din UEFA Nations League. Jucătorii antrenaţi de Edi Iordănescu au smuls doar o remiză în meciul cu Finlanda, care a fost pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Sunt la un pas să ajungă în a treia urnă valorică!

De meciul de la Helskinki depindea soarta tricolorilor. Tricolorii şi-au jucat viitorul şi au călcat strâmb. Riscă să încheie pe ultimul loc din grupă, după meciurile din ultima etapă.

România mai are de jucat doar cu Bosnia şi Herţegovina, luni, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro. În condiţiile date, România a rămas ultima în grupă, cu patru puncte. Nu mai poate spera la locul 2, ocupat de Muntenegru (7 puncte), din cauza rezultatelor din meciurile directe (0-2, 0-3).

Naţionala nostră este la mâna Finlandei. În cazul în care nordicii câştigă în Muntenegru, suntem retrogradaţi! Astfel, nu am mai avea şanse să ajungem la barajul pentru Campionatul European, prin intermediul Nations League. Rămânem totuşi în urna a 3-a pentru tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și