Închide meniul

Edi Iordănescu nu a ţinut cont de sfatul lui Gigi Becali! Octavian Popescu, lăsat pe bancă în Bosnia – România (21:45, Antena 1)! Chiricheş, titular

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 iunie 2022, 20:27

Edi Iordănescu nu a ţinut cont de sfatul lui Gigi Becali! Octavian Popescu, lăsat pe bancă în Bosnia – România (21:45, Antena 1)! Chiricheş, titular

Octavian Popescu, rezervă în Bosnia - România

Octavian Popescu, în tricoul echipei naţionale / Profimedia

Edi Iordănescu nu a ţinut cont de sfatul lui Gigi Becali. Selecţionerul a decis echipa de start pentru Bosnia – România, meciul care va fi transmis în direct de Antena 1, iar Octavian Popescu este din nou rezervă. Iordănescu caută primul succes pe banca „tricolorilor”, după ce a înregistrat o remiză şi două înfrângeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Așteptați-vă la schimbări!”, declara ieri selecţionerul, în exclusivitate, pentru Antena Sport. Edi Iordănescu s-a ţinut de cuvânt şi a pregătit mai multe schimbări pentru confruntarea cu Bosnia şi Herţegovina.

România va juca cu cinci fundaşi în duelul cu Bosnia. Florin Niță, Vlad Chiricheș, Adrian Rus și Răzvan Marin sunt singurii care au fost titulari și în Muntenegru, scor 0-2.

Edi Iordănescu nu a ţinut cont de sfatul lui Gigi Becali în Bosnia – România

Cum arată echipa de start a României în Bosnia şi Herţegovina – România:

Cum a arătat echipa de start a României în Muntenegru – România 2-0:

Reclamă

EXCLUSIV | Gigi Becali are încredere în naționala lui Edi Iordănescu numai cu Octavian Popescu în teren

Gigi Becali are încredere în naționala lui Edi Iordănescu numai cu Octavian Popescu în teren. Patronul FCSB i-a transmis un nou mesaj lui Edi Iordănescu, înaintea meciului Bosnia – România. Partida poate fi urmărită în exclusivitate la Antena 1, astăzi, de la ora 21:45.

Octavian Popescu n-a fost folosit deloc de Iordănescu Jr. la primul meci din campania de Nations League, pierdut în fața selecționatei din Muntenegru, scor 0-2.

Gigi Becali consideră că selecționerul „tricolorilor” a greșit pentru că nu l-a aruncat în luptă pe tânărul atacant de la FCSB. Mai mult, latifundiarul din Pipera spune că nu are încredere în naționala lui Edi Iordănescu, pe faza ofensivă, fără jucătorul său în teren.

Reclamă 4 / 0/3

„N-are ce face. Ai greșit o dată, nu mai poți și a doua oară. Fară Tavi noi n-avem valoare. Și dacă nu e Tavi, pa! Dacă e Tavi, putem să câștigăm. Câștigă el singur meciul. O să vedeți.

Bosnia e echipă valoroasă. Dar dacă e Tavi în teren nu pot să-și facă ei jocul. Că e Tavi acolo. Ca să fie mingea și la noi trebuie să fie Tavi în teren. Altfel nu are cum să fie mingea la noi, n-are cine să țină mingea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă
Recomandări
  • Edi Iordănescu nu a ţinut cont de sfatul lui Gigi Becali în Bosnia – România
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și