Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali are încredere în naționala lui Edi Iordănescu numai cu Octavian Popescu în teren: „Dacă îl bagă, putem să câștigăm” (Bosnia – România, 21:45, Antena 1)

Cosmin Cioboată Publicat: 7 iunie 2022, 15:54

Reclamă
Gigi Becali are încredere în naționala lui Edi Iordănescu numai cu Octavian Popescu în teren: „Dacă îl bagă, putem să câștigăm (Bosnia – România, 21:45, Antena 1)

Octavian Popescu, propus de Mihai Stoica în primul "11" al lui Edi Iordănescu

Octavian Popescu, în timpul unui meci pentru echipa națională / Profimedia

Gigi Becali are încredere în naționala lui Edi Iordănescu numai cu Octavian Popescu în teren. Patronul FCSB i-a transmis un nou mesaj lui Edi Iordănescu, înaintea meciului Bosnia – România. Partida poate fi urmărită în exclusivitate la Antena 1, astăzi, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu n-a fost folosit deloc de Iordănescu Jr. la primul meci din campania de Nations League, pierdut în fața selecționatei din Muntenegru, scor 0-2.

Gigi Becali are încredere în naționala lui Edi Iordănescu numai cu Octavian Popescu în teren

Gigi Becali consideră că selecționerul „tricolorilor” a greșit pentru că nu l-a aruncat în luptă pe tânărul atacant de la FCSB. Mai mult, latifundiarul din Pipera spune că nu are încredere în naționala lui Edi Iordănescu, pe faza ofensivă, fără jucătorul său în teren.

„N-are ce face. Ai greșit o dată, nu mai poți și a doua oară. Fară Tavi noi n-avem valoare. Și dacă nu e Tavi, pa! Dacă e Tavi, putem să câștigăm. Câștigă el singur meciul. O să vedeți.

Bosnia e echipă valoroasă. Dar dacă e Tavi în teren nu pot să-și facă ei jocul. Că e Tavi acolo. Ca să fie mingea și la noi trebuie să fie Tavi în teren. Altfel nu are cum să fie mingea la noi, n-are cine să țină mingea.”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Edi Iordănescu, mesaj pentru FCSB după accidentarea gravă suferită de Iulian Cristea

Iulian Cristea a suferit o accidentare horror la ligamentele genunchiului încă din primul minut al meciului pierdut de naționala României pe terenul celor din Muntenegru, scor 0-2, la debutul în Nations League.

Acum, „tricolorii” se pregătesc pentru partida cu Bosnia. Înaintea confruntării de marți seară, Edi Iordănescu a explicat de ce a ales să-l țină în lot pe fundașul FCSB-ului, în ciuda accidentării care îl va ține departe de teren cel puțin 6 luni.

Mai mult, selecționerul a dezvăluit că a discutat inclusiv cu oficialii clubului lui Gigi Becali pentru a stabili împreună ce urmează pentru fundașul de 27 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Din păcate, Iulică… am văzut că s-a comentat decizia nostră de a îl păstra cu noi şi aia a fost interpretată. Recunosc că nu am avut timp să fac revista presei, dar am profesionişti lângă mine care îmi aduc la cunoştinţă măcar lucrurile esenţiale şi am văzut că a fost şi asta interpretată în fel şi fel… de ce Iulică este cu noi aici.

Pentru simplul motiv că, deşi avem un doctor foarte competent, cu un staff medical extrem de competent şi de implicat, şi doctorul, după primul contact cu jucătorul, a pus un anumit diagnostic, dar ca orice profesionist trebuia să facă investigaţii suplimentare. Şi după cum ştiţi, la astfel de accidentări, recomandarea este să nu se facă acele investigaţii decât după un anumit timp, ceea ce s-a şi întâmplat.

Iulian Cristea a făcut deplasarea la meciul Bosnia – România: „Nu era normal să îl trimitem la București”

Am luat jucătorul cu noi ca să facem acele investigaţii, să avem un diagnostic final, să înştiinţăm clubul, după care am cerut oficial clubului să ne spună ce doreşte, cum să procedăm, dacă să vină la Bucureşti, dacă să meargă direct în străinătate pentru operaţie. Cred că a fost o manieră foarte profesionistă şi cred că aşa era normal, nu să îl aruncăm într-un avion şi să îl trimitem la Bucureşti.

Din păcate, vorbim de la şase luni în sus. Şi la Iulică Cristea a fost şi foarte multă neşansă, pentru că atunci când a sărit la un duel aerian, a aterizat exact într-o gaură de la aspersorul care stropeşte terenul.

I-a sărit genunchiul şi, din păcate… el a mai avut problemă cu celălalt genunchi, deci nu e acelaşi genunchi, este efectiv… s-a întâmplat la acest joc, cu foarte mult ghinion. Mai sunt şi alte probleme medicale, dar nimic foarte grav”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare meciului Bosnia – România.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Reclamă

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și