Închide meniul
VIDEO

Edi Iordănescu nu se teme pentru postul său: „Sunt afectat, dar nu dezarmat!” România – Finlanda e sâmbătă, 11 iunie, 21:45, în direct la Antena 1

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2022, 13:07 / Actualizat: 10 iunie 2022, 22:52

Edi Iordănescu nu se teme pentru postul său: „Sunt afectat, dar nu dezarmat! România – Finlanda e sâmbătă, 11 iunie, 21:45, în direct la Antena 1

Edi Iordănescu învață de la Carlo Ancelotti

Edi Iordănescu este selecţionerul României / Profimedia

Edi Iordănescu nu se teme pentru postul său la echipa naţională. Printre obiectivele sale pe banca României se numără clasarea în primele două locuri în UEFA Nations League şi calificarea primei reprezentative la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Finlanda se joacă sâmbătă, pe 11 iunie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi Antena Play, şi în format LIVE VIDEO pe www.AS.ro.

Edi Iordănescu nu se teme pentru postul său la echipa naţională

România a pierdut primele două meciuri din UEFA Nations League, însă Edi Iordănescu rămâne optimist. Selecţionerul a transmis că nu se teme pentru postul său.

„Am datoria să mă gândesc la perspectivă, dacă am fi chemat jucători de 36 de ani, ne-ar fi ajutat acum, dar nu pe viitor când vor avea 40 de ani. Dacă mă interesa momentul sau contractul meu, dar m-am gândit în perspectivă. Îi aduceam, ne bazam pe două acţiuni şi îi dădeam deoparte. Nu era corect nici pentru ei. Construiam ceva, dar practic nu mai puteam miza pe ei.

Dacă apelam la jucători de 38 de ani, spuneam cum construim cu asemenea jucători campania pentru Euro 2024, acela fiind obiectivul. Dacă am acceptat acea clauză spune că am încredere. În rest, îmi asum orice, tragem linie şi vedem. Sunt conştient că acea clauză poate să îmi schimbe viitorul. Sunt tânăr şi o pot lua de la capăt.

Reclamă

Sunt afectat, dar nu dezarmat. Am încredere, lucrurile astea mă motivează şi îmi dau putere. Am vorbit cu jucătorii şi le-am spus că dacă lipseşte ceva, sunt dispus să caut soluţii şi în cea mai adâncâ groapă. Nu vreau să fac promisiuni, dar multe din întrebările de azi le veţi adresa şi următorului selecţioner”, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Finlanda.

Edi Iordănescu, explicaţii pentru eşecurile cu Muntenegru şi Bosnia

Edi Iordănescu a oferit explicaţii pentru eşecurile cu Muntenegru, 0-2, şi Bosnia şi Herţegovina, 0-1. Selecţionerul este de părere că rezultatele înregistrate la echipele de club i-au afectat pe „tricolori”.

„Cei mai mulţi jucători cu probleme la nivel de club, avem retrogradări, băieţii de la Craiova au ratat obiectivele, la FCSB au luptat până la final. Mulţi care nu şi-au prelungit contractele. Doar cei de la CFR stau bine. Intră într-o stare de spirit pe care eu vreau să o schimb.

Reclamă 4 / 0/3

Este septembrie o primă linie de analiză, mi-am asumat tot. Foarte puţin important sunt eu, important e viitorul echipei naţionale. Sunt bine ancorat în realitate. Am vorbit cu foştii selecţioner, nu sunt ranchiunos. Sunt foarte conştient de situaţie, vă spun mereu ce am pe suflet şi nu ocolesc răspunsuri. Mereu mă inspir din ceea ce înseamnă trecutul echipei naţionale. Ca să putem spune că sunt valoroşi, trebuie să avem tot pachetul.

Am venit cu mândrie, cu responsabilitate. Am pus condiţiile mele, nu am venit cu ochii închişi. Dacă nu exista clauza în contract, exista posibilitatea să intervin mai agresiv în această situaţie, ştiu că am un obiectiv”, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Finlanda.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și