Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu, promisiune uriașă pentru fani înainte de Finlanda – România: „Muncim zi și noapte pentru asta!”. Meciul e vineri, 21:45, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 septembrie 2022, 23:39

Edi Iordănescu, promisiune uriașă pentru fani înainte de Finlanda – România: „Muncim zi și noapte pentru asta!. Meciul e vineri, 21:45, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Edi Iordănescu, România

Edi Iordănescu, în timpul intonării imnului / Profimedia

Edi Iordănescu a făcut o promisiune uriașă pentru fani înaintea meciului Finlanda – România, din Liga Națiunilor. Naționala noastră va juca vineri seară, de la ora 21:45, la Helsinki, iar duelul va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate la Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea ultimelor două partide din grupa de Liga Națiunilor, Iordănescu le-a transmis un mesaj special suporterilor „tricolori”.

Edi Iordănescu, promisiune uriașă pentru fani înainte de Finlanda – România

Selecționerul României este convins că fanii reprezintă cea mai mare „avere” din cadrul naționalei. În acest sens, Edi Iordănescu își dorește să repare lucrurile care n-au mers în trecut și să se bucure, împreună cu jucătorii și suporterii, de o națională puternică care să-i facă mândri că sunt români.

Iordănescu le-a promis suporterilor că va face tot posibilul să-i recâștige:

„Fanii reprezintă totul. Deja de ani buni nu suntem într-o relație foarte bună cu fanii, în sensul în care sunt sigur că așteptările lor erau altele și, din păcate, n-am reușit să îi mulțumim. Știu ce înseamnă să joci și fără suporteri, parcă nimic nu mai are niciun farmec.

Reclamă

Încercăm să producem rezultate care să mulțumească fanii. Sunt foarte conștient de lipsa lor de încredere în momentul de față, în tot ce înseamnă echipa națională. S-au strâns foarte multe lucruri din trecut, am continuat, din păcate n-am putut în timpul pe care l-am avut la dispoziție să reparăm foarte multe.

Ce pot să promit este că muncim zi și noapte pentru asta și încercăm să îndreptăm lucrurile, să îi recâștigăm”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cum poate câștiga România grupa din Liga Națiunilor

România se află pe ultimul loc în grupa din Liga Națiunilor, cu 3 puncte, după 4 runde. În actuala campanie, „tricolorii” lui Edi Iordănescu vor mai juca cu Finlanda (23 septembrie) și Bosnia (26 septembrie).

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul din grupa României, din Liga Națiunilor:

1. Bosnia 8p
2. Muntenegru 7p
3. Finlanda 4p
4. România 3p

România încă mai are șanse matematice să câștige grupa din Liga B din Liga Națiunilor. Pentru asta, trupa lui Edi Iordănescu trebuie să învingă Finlanda și Bosnia, pe cea din urmă la minimum două goluri. În același timp, Muntenegru trebuie să remizeze la Zenica, cu Bosnia, și apoi să piardă pe teren propriu cu Finlanda.

Primul loc din grupă asigură promovare în Liga A, în timp ce ultima poziție duce în Liga C din Liga Națiunilor.

„Rămâi la naţională indiferent de rezultate?”. Răspunsul dat de Edi Iordănescu înainte de Finlanda – România

Edi Iordănescu are ca obiectiv calificarea la EURO 2024. Totuşi, chiar el a anunţat că se va aşeza la masa negocierilor, cu Răzvan Burleanu, în cazul în care naţionala României se va clasa pe locul 3. Selecţionerul a venit cu lămuriri despre viitorul său la prima reprezentativă.

Iodănescu anunţă că a primit asigurări, de la conducătorii Federaţiei, că se doreşte o colaborare de durată. „Mi s-au dat garanţii„, a dezvăluit selecţionerul.

„(Reporter: Rămâi la naţională indiferent de rezultatele celor două meciuri?) E o afirmaţie pe care nu pot să mă hazardez să o fac. Nu pentru că nu îmi doresc foarte tare. Ba mai mult decât atât, mă declar foarte mulţumit de condiţiile pe care le am aici la fiecare acţiune şi nu numai. Şi în ceea ce înseamnă activitatea mea zilnică.

Reclamă

Suport am simţit aproape necondiţionat. Am simţit de la preşedinte (n.r. Răzvan Burleanu) în jos oamenii foarte aproape, deschişi la dialog, la analiză, la a căuta împreună soluţii. Mai mult, mi s-au dat garanţii în sensul ăsta! Ştiu că a fost analizată şi munca mea efectiv, pe lângă rezultatele care e clar că reprezintă oglinda.

Cei din conducere au analizat munca mea zi de zi şi am fost asigurat că sunt foarte mulţumiti în sensul ăsta, ne lipsesc rezultatele! Mai mult decât atât, am fost asigurat că se doreşte o colaborare pe termen mediu – lung şi asta mă bucură pentru că îmi dă şi mai multă putere de muncă. Dar, în final, trebuie să trecem aşa cum trebuie peste aceste două jocuri, să tragem din nou o linie, să facem o analiză şi după aceea vedem! Tot ce este în interesul naţionalei României trebuie să meargă pe primul loc”, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Edi Iordănescu, promisiune uriașă pentru fani înainte de Finlanda – România
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și