Închide meniul

Edi Iordănescu, vești teribile despre accidentarea lui Iulian Cristea din Muntenegru – România 2-0: „E grav!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 iunie 2022, 8:21

Edi Iordănescu, vești teribile despre accidentarea lui Iulian Cristea din Muntenegru – România 2-0: „E grav!

Iulian Cristea s-a "rupt" în Muntenegru - România

Iulian Cristea, în meciul Muntenegru - România / as.ro

Edi Iordănescu a dezvăluit că accidentarea lui Iulian Cristea din Muntenegru – România 2-0 e mai gravă decât s-a crezut inițial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am înțeles că e grav. Vedem mâine, există riscul să fie o accidentare de durată. Din păcate, l-am pierdut la început de joc”, a spus Edi Iordănescu, la Prima Sport.

Muntenegru – România 2-0 | Edi Iordănescu, vești teribile despre accidentarea lui Iulian Cristea

Iulian Cristea s-a accidentat în minutul 1 al meciului Muntenegru – România și a fost schimbat de Edi Iordănescu. Jucătorul nostru s-a rupt după un duel aerian cu un adversar. Cristea a aterizat rău și s-a lovit la genunchi.

Jucătorul lui FCSB a vrut să rămână pe teren, în ciuda accidentării. N-a mai rezistat însă decât 12 minute. În timpul unui sprint, s-a întins pe gazon și a cerut schimbarea.

Edi Iordănescu l-a înlocuit cu Alexandru Crețu, de la Universitatea Craiova. Fotbalistul lui FCSB a fost bandajat și a început să plângă pe banca tehnică.

Reclamă
Sursa: Prima TV
Sursa: as.ro

Accidentarea lui Cristea e o lovitură teribilă pentru selecționer, în condițiile în care România mai are de jucat cu Bosnia, Finlanda și din nou cu Muntenegru, în decurs de 11 zile.

Cristea era marea surpriză a lui Edi Iordănescu din echipa de start. Selecționerul l-a titularizat pe postul de închizător, desi la FCSB joacă fundaș central.

România, debut dezastruos în Nations League

Începutul a fost unul de coşmar pentru Edi Iordănescu. Iulian Cristea a căzut în urma unui duel, iar selecţionerul nu a avut încotro şi l-a schimbat pe fundaşul de la FCSB. Alex Creţu de la Universitatea Craiova i-a luat locul.

Reclamă 4 / 0/3

„Tricolorii” nu au avut şut pe poartă în prima repriză, iar Muntenegru a fost la un pas să deschidă scorul, după ce Marusic, vedeta lui Lazio, a lovit bara. Muntenegru a dat lovitura în minutul 66. Stefan Mugosa a deschis scorul, după o gafă uriaşă a lui Vlad Chiricheş. Căpitanul naţionalei a încercat să iasă cu mingea la picior din defensivă, a pierdut-o, iar muntenegrenii au profitat.

Cu doar trei minute înainte de fluierul final, Vlad Chiricheş a comis o nouă gafă, iar Marko Vukcevic, de la UTA Arad, a încheis tabela. S-a încheiat 2-0, iar Muntenegru ocupă primul loc în grupa 3 din Seria B a UEFA Nations League. România ocupă locul 4, ultimul.

În celălalt meci al grupei, Finlanda și Bosnia au încheiat la egalitate, 1-1. România e astfel pe ultimul loc după prima etapă. Muntenegru e lider.

Edi Iordănescu: „Nu am venit aici să-mi distrug cariera!”

Edi Iordănescu asigură că, în meciul cu Bosnia, tricolorii vor avea altă față. Fiul lui Anghel Iordănescu nu vrea să-și strice cariera cu rezultate sub așteptări la națională.

„O seară pe care trebuie să o acceptăm. Dacă nu tragem concluziile greu de digerat, triste dar adevărate, nu avem șanse de progres. Am știut unde vin, am știut ce îmi asum. Nu e un moment ușor, mă asteptam la alt început. Am avut altă încredere, încă am încredere. Eu încă cred că echipa asta are viitor. E o seară tristă, dar am datoria să nu-mi pierd echilibrul. Am arătat foarte rău.

În prima repriză nu a ieșit jocul ofensiv, dar am stat bine defensiv, repriza a doua am pierdut organizarea. E o concluzie tristă. Angajamentul, la nivelul ăsta… Nu vreau să fiu răutăcios, adversarul a meritat victoria, cu niște calități limitate, fotbalul modern înseamnă dueluri, combativitate.

Din păcate, lucrurile nu mai sunt funcționale de ceva timp. Nu am venit la națională să-mi distrug cariera. Rămân încrezător. Sunt elemente de viitor, lucruri care îmi dau încredere. În perioada asta am văzut o echipă cu mijloace. Avem datoria să ne scuturăm de momentul ăsta, din păcate avem și ceva probleme medicale. Dacă câștigăm în Bosnia, avem două meciuri acasă, am putea să punem puncte la clasament”, a spus Edi Iordănescu, după Muntenegru – România 2-0.

Reclamă

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și