Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Adrian Mutu face scut în jurul lui George Puşcaş, după România – Finlanda 1-0: „Să fim alături de el!” Specialistul Antenei 1 îl cere titular cu Muntenegru

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2022, 10:07

Adrian Mutu

Adrian Mutu, ăn timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Adrian Mutu l-a încurajat pe George Puşcaş, după ce atacantul naţionalei a ratat un penalty, în victoria obţinută de România contra Finlandei, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa naţională a obţinut prima victorie în grupa de Nations League. Nicuşor Bancu a fost eroul naţionalei, şi a marcat golul victoriei cu Finlanda, pe stadionul din Giuleşti. Următoarea partidă a naţionalei va fi pe 14 iunie, când va întâlni Muntenegru.

Adrian Mutu l-a încurajat pe George Puşcaş, după România – Finlanda

Adrian Mutu şi-a arătat susţinerea pentru George Puşcaş, după ce atacantul a ratat un penalty în partida de sâmbătă seara, contra Finlandei. „Briliantul” este de părere că doar reuşitele îl vor ajuta pe George Puşcaş să treacă peste ratările din ultimele meciuri.

„(N.r. – E bine să joace Pușcaș titular și în următorul meci?) Eu cred că da. Pușcaș are nevoie de continuitate, are nevoie de încredere. Va trece peste acest blocaj doar prin gol. Se știe că atacanții trăiesc la intensitatea golului. Chiar dacă România a câștigt și Puşcaş a oferit un assist foarte bun pentru Bancu, eu cred că în sinea lui e supărat. Știe ce ocazie a avut, a avut ocazii mari.

Un atacant de echipă națională trebuie să fructifice cel puțin una dintre cele 3 ocazii. Nu mai vorbesc de penalty-ul ratat. Trebuie să fim alături de el. Indiferent de faptul că a ratat, Pușcaș a jucat și pentru echipă, a alergat, a fost acolo unde trebuie, a muncit”, a declarat Adrian Mutu, după victoria României contra Finlandei.

Reclamă

Adrian Mutu, complet dezamăgit de evoluția lui Octavian Popescu din România – Finlanda 1-0

Adrian Mutu s-a arătat complet dezamăgit de evoluția lui Octavian Popescu din România – Finlanda 1-0. Atacantul de la FCSB a fost trimis în premieră ca titular sub „tricolor”, însă prestația sa nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Octavian Popescu și-a creat puține ocazii în partida cu Finlanda, transmisă la Antena 1, și a fost înlocuit de Edi Iordănescu în minutul 54, cu Sergiu Hanca.

Expertul Antena 1, Adrian Mutu, consideră că jocul slab al puștiului de 19 ani a reprezentat „singurul minus” din echipa lui Iordănescu Jr.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că singurul minus a fost evoluția mai puțin convingătoare a lui Tavi Popescu”, a spus Adrian Mutu, pentru Antena 1.

Adrian Mutu, expertul Antenei 1 la meciurile naţionalei României, a analizat cel mai bun meci din mandatul lui Edi Iordănescu.

„A fost o atmosferă extraordinară. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care România a avut agresivitatea din prima repirză şi jocul nostru bun. În prima repriză cred că un plus mare a fost atitudinea jucătorilor. Echipa a presat în prima repriză. Eu cred că băieţii au jucat bine, în a doua repriză ne-am retras. Eu cred că am meritat victoria, la ocaziile pe care le-am avut. Am avut mai multe decât ei.

Să nu uităm că şi ei au avut două ocazii. Intervenţia lui Niţă a fost extraordinară şi ocazia din final în care ne-a stat tuturor inima. Nu s-a schimbat nimic şi am intrat în joc pentru locul 2 sau primul loc. Puşcaş trece printr-un blocaj mental. Dacă el se găseşte la locul potrivit în momentul potrivitş. Şi în seara aceasta, ca şi în Bosnia, a avut ocazii mari. Nu mă refer numai la penalty-ul ratat. Am avut şi puţin noroc la golul lui Bancu, fundaşul a alunecat”, a spus Adrian Mutu în exclusivitate la Antena 1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și