Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Mutu, complet dezamăgit de evoluția lui Octavian Popescu din România – Finlanda 1-0. Ce a spus expertul Antena 1 despre „perla” FCSB

Cosmin Cioboată Publicat: 12 iunie 2022, 9:38

Adrian Mutu, complet dezamăgit de evoluția lui Octavian Popescu din România – Finlanda 1-0. Ce a spus expertul Antena 1 despre „perla FCSB

Mircea Sandu i-a făcut portretul lui Octavian Popescu

Octavian Popescu, în tricoul României / Hepta

  • Adrian Mutu, complet dezamăgit de evoluția lui Octavian Popescu
  • Ce a spus expertul Antena 1 după România – Finlanda 1-0

Adrian Mutu s-a arătat complet dezamăgit de evoluția lui Octavian Popescu din România – Finlanda 1-0. Atacantul de la FCSB a fost trimis în premieră ca titular sub „tricolor”, însă prestația sa nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu se aștepta la mai mult din partea lui Popescu, tânărul de 19 ani pentru care Gigi Becali cere zeci de milioane de euro.

Adrian Mutu, complet dezamăgit de evoluția lui Octavian Popescu din România – Finlanda 1-0

Octavian Popescu și-a creat puține ocazii în partida cu Finlanda, transmisă la Antena 1, și a fost înlocuit de Edi Iordănescu în minutul 54, cu Sergiu Hanca.

Reclamă

Expertul Antena 1, Adrian Mutu, consideră că jocul slab al puștiului de 19 ani a reprezentat „singurul minus” din echipa lui Iordănescu Jr:

„Cred că singurul minus a fost evoluția mai puțin convingătoare a lui Tavi Popescu.”, a spus Adrian Mutu, pentru Antena 1.

Reclamă

Nicuşor Bancu a fost eroul României în partida cu Finlanda. Fundaşul stânga al României a reuşit să marcheze golul victoriei cu Finlanda. Bancu a reluat cu capul centrarea perfectă a lui George Puşcaş. Florin Niţă a avut o intervenţie formidabilă în minutul 51 şi a salvat naţionala României.

Adrian Mutu, expertul Antenei 1 la meciurile naţionalei României, a analizat cel mai bun meci din mandatul lui Edi Iordănescu.

„A fost o atmosferă extraordinară. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care România a avut agresivitatea din prima repirză şi jocul nostru bun. În prima repriză cred că un plus mare a fost atitudinea jucătorilor. Echipa a presat în prima repriză. Eu cred că băieţii au jucat bine, în a doua repriză ne-am retras. Eu cred că am meritat victoria, la ocaziile pe care le-am avut. Am avut mai multe decât ei.

Reclamă 4 / 0/3

Să nu uităm că şi ei au avut două ocazii. Intervenţia lui Niţă a fost extraordinară şi ocazia din final în care ne-a stat tuturor inima. Nu s-a schimbat nimic şi am intrat în joc pentru locul 2 sau primul loc. Puşcaş trece printr-un blocaj mental. Dacă el se găseşte la locul potrivit în momentul potrivitş. Şi în seara aceasta, ca şi în Bosnia, a avut ocazii mari. Nu mă refer numai la penalty-ul ratat. Am avut şi puţin noroc la golul lui Bancu, fundaşul a alunecat„, a spus Adrian Mutu în exclusivitate la Antena 1.

Alex Cicâldău, plus de încredere după România – Finlanda 1-0: „Aveam nevoie de victorie!”

Mijlocașul lui Galatasaray l-a felicitat pe Nicușor Bancu pentru golul superb din partida cu Finlanda. De asemenea, Cicâldău a vorbit și despre penalty-ul ratat de George Pușcaș în minutul 16, precum și despre criticile primite de „tricolori” după primele două meciuri pierdute din Liga Națiunilor:

„Cred că a fost o victorie meritată și o victorie care a venit la momentul potrivit. Ne mergea jocul foarte bine, știam că facem lucrurile bine și știam că acel penalty n-o să conteze foarte mult. Se întâmplă oricum să rateze penalty. Nu contează cine execută, dacă rateză, trebuie după un penalty ratat, cum am făcut astăzi, să continuăm pe același stil de joc.

Am câștigat acest meci și să spunem că avem un plus de încredere, dar să nu uităm că am luat doar 3 puncte și avem un meci foarte greu marți. Mă bucur foarte mult pentru el, merită asta (n.r. – despre golul lui Nicușor Bancu). Pe Giulești fost o atmosferă incredibilă, țin să le mulțumesc suporterilor pentru că au fost incredibili. Ne-au susținut, aveam nevoie pentru că eram într-un moment foarte greu, și asta a fost foarte important pentru noi.

„Suntem o echipă valoroasă?”. Alex Cicâldău a răspuns fără să stea pe gânduri

Cu toții cred că am fost criticați în aceste momente. Ok, am traversat o perioadă de două meciuri foarte grea, criticile sunt constructive, sunt bune, zic eu, și aceasta a fost o victorie pentru toată lumea. Când joci cu un stadion plin și te încurajează, câștigi și totul e bine, e incredibil. O să promitem că o să dăm tot ce avem mai bun din noi și că o să încercăm să luăm cele 3 puncte (n.r. – la meciul cu Muntenegru). Niciodată nu se știe rezultatul final. Ăsta e obiectivul nostru, să câștigăm meciul cu Muntenegru. Pot să spun că ne doream mai mult de la aceste 4 meciuri, dar ținând cont că le-am pierdut pe primele două, l-am câștigat pe cel de-al 3-lea… un joc bun și o victorie cred că ne-ar mulțumi.

(N.r. – suntem o echipă valoroasă?) V-am zis și la conferință că eu cred că suntem. Nu se pune problema de valoare, echipa națională are jucători talentați. Fiecare jucător trebuie să facă cât poate și cu siguranță vom avea rezultate. Indiferent de vârsta noastră, învățăm de la meci la meci, analizăm, vedem unde am greșit. Eu, în curând la 25 de ani, nu cred că mai sunt un copil. Trebuie să ne recunoaștem greșelile și să ni le asumăm și, pe viitor, să încercăm să nu le mai facem.”, a declarat Alex Cicâldău, după România – Finlanda 1-0.

Video cu rezumatul partidei România – Finlanda 1-0

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”