Închide meniul

Fernando Santos, în depresie după Portugalia – Spania 0-1: „Suntem devastaţi! Cristiano Ronaldo ar fi trebuit să înscrie!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 septembrie 2022, 8:56

Fernando Santos, în depresie după Portugalia – Spania 0-1: „Suntem devastaţi! Cristiano Ronaldo ar fi trebuit să înscrie!

Cristiano Ronaldo, gata să se retragă din fotbal

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci pentru Portugalia / Profimedia

Fernando Santos a intrat în depresie după Portugalia – Spania 0-1. Cristiano Ronaldo&co au ratat dramatic calificarea în semifinalele Nations League, alături de naționala Portugaliei. Lusitanii erau calificați cu o remiză, însă Alvaro Morata le-a dat planurile peste cap în ultimele minute ale partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul Portugaliei a răbufnit după eşecul de la Braga. Acesta le-a reproşat elevilor săi că nu au profitat de ocaziile uriaşe şi că nu au continuat să atace în repriza secundă.

Fernando Santos, în depresie după Portugalia – Spania 0-1

„Echipa a fost bine organizată în prima repriză. Am avut ocazii, în timp ce Spania nu a avut niciuna. După primele 15 minute din repriza a doua nu am mai avut mingea, echipa nu a mai pus presiune şi am avut probleme. Jota a cerut să fie înlocuit, dar eu nu plănuiam să fac asta. I-am adus pe Vitinha și Joao Mario să avem mai multă posesie a mingii, dar nu am reușit. Chiar și așa, am avut două ocazii mari, dar nu am profitat. Ronaldo a avut câteva ocazii la care în mod normal ar fi trebuit să înscrie.

Trebuie să jucăm la fel, indiferent de adversari. Am făcut asta mult timp. Este a doua oară când primim un gol chiar la final (n.r. după înfrângerea cu Serbia). Dacă trebuie să ne apărăm, ar trebui să ne apărăm cu tot. Suntem devastați la sfârșitul acestui joc. Împotriva Serbiei am marcat, dar apoi nu ne-am mai creat ocazii. Ne-am schimbat mult de atunci, felul în care jucăm, felul în care gândim jocul. Desigur, există întotdeauna lucruri de îmbunătățit”, a declarat Fernando Santos, citat de portugoal.net.

Cristiano Ronaldo vrea să joace şi la Euro 2024

Cristiano Ronaldo a făcut anunţul momentului. Starul lui Manchester United susţine că ar vrea să mai rămână în activitate câţiva ani, cel puţin până la EURO 2024, informează AFP.

Reclamă

Dacă prezenţa sa la CM din Qatar va fi confirmată, pentru Ronaldo va fi al zecelea turneu major. Cristiano Ronaldo a câştigat Euro 2016 cu naţionala Portugaliei. La Euro 2024, el va avea 39 de ani.

“Parcursul meu încă nu s-a terminat. Va trebui să îl mai susţineţi pe Cris ceva timp”, a spus Ronaldo. “Vreau să fiu prezent la Cupa Mondială din 2022 şi la Campionatul European din 2024. Mă simt foarte motivat. Ambiţia mea este mare”, a adăugat el.

CR7, pe punctul de a primi o ofertă „obscenă”

Ronaldo a sperat să prindă un transfer de ultimă oră în perioada de mercato, dar a rămas în cele din urmă în Premier League. Al-Hilal şi Al-Nassr s-au luptat, fără succes, pentru a-i obţine semnătura. Şeicii nu renunţă la idee şi sunt gata să îl convingă la finalul acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele Federaţiei de Fotbal din Arabia Saudită. „Ne-ar plăcea să vedem, aici, un jucător ca Ronaldo. Ar aduce un feedback pozitiv imens şi ar fi o veste importantă pentru toată lumea.

Sunt sigur că ar fi o afacere foarte scumpă, dar putem vedea cluburile noastre obţinând venituri mai mari în următorii doi ani„, a transmis Yasser Al-Misehal pentru The Athletic, citat de dailymail.co.uk.

Jurnaliştii britanici anunţă că oferta pe care ar urma să o primească Cristiano poate fi considerată a fi una „obscenă”. Din informaţiile celor de la breakingnews.ie, Ronaldo a refuzat deja o propunere uriaşă din Arabia Saudită. I se oferea un salariu de 211 milioane de lire sterline pe an (n.r. 243 de milioane de euro).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și