Închide meniul

Florin Prunea l-a făcut din nou praf pe Răzvan Burleanu: ”Să se termine odată cu vagabonzii ăștia. Măcar suporterii să se ducă peste ei”

Dan Roșu Publicat: 15 iunie 2022, 8:22

Florin Prunea l-a făcut din nou praf pe Răzvan Burleanu: ”Să se termine odată cu vagabonzii ăștia. Măcar suporterii să se ducă peste ei”

Florin Prunea l-a făcut din nou praf pe Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu, în timpul unui eveniment / Hepta

  • Răzvan Burleanu a mers la vestiare după România – Muntenegru 0-3
  • Fanii i-au cerut demisia lui Răzvan Burleanu

Florin Prunea l-a făcut din nou praf pe Răzvan Burleanu, după România – Muntenegru 0-3. Contestat de mii de suporteri care i-au cerut demisia, Burleanu e considerat de Prunea principalul vinovat pentru situația în care a ajuns fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Primul care trebuie să își dea demisia este actualul președinte al FRF. Eu n-am trăit în atâția ani de fotbal să văd o persoană atât de contestată în aceste ultime 2-3 săptămâni. Mă, dacă vezi că românii nu te mai vor… dar o să vezi că nu-l interesează, se va ascunde. Muntenegru, o echipă fără cei mai importanți cinci jucători ai lor, așa că în seara asta e scadența unui om care nu avea ce să caute niciodată în această funcție, care a fost plantat de către politicieni în această funcție și pentru care unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României, Gică Popescu, s-a dus la pușcărie. N-o spun eu, au spus-o oamenii din celebra sufragerie de acolo.

Florin Prunea l-a făcut din nou praf pe Răzvan Burleanu

Presa și suporterii echipei naționale trebuie să facă o presiune incredibilă să se termine odată cu vagabonzii ăștia, că m-am săturat. Au făcut un alt campionat să nu promoveze UTA, au schimbat regulile în timpul competiției, e inadmisibil ce s-a întâmplat în acești ani în fotbalul românesc. Un om bolnav de imaginea fotbalului, disperat să ajungă în structurile UEFA. Nu-l interesează fotbalul românesc.

Reclamă

Când vine Marcel Pușcaș și spune că e convocarea la juniori 3.000 și 5.000 pentru titular… din interiorul lor, n-am spus-o eu. E posibil așa ceva? A doua zi trebuia să-i ia pe sus. Sfidează o țară întreagă actualul președinte FRF. O să vedeți că va sfida în continuare și nu se va întâmpla nimic. Măcar suporterii să se ducă peste ei, să-i scoată afară de acolo, să vină oameni profesioniști, care au făcut ceva pentru România și îi interesează fotbalul românesc. E posibil așa ceva? El ne sfidează pe toți”, a spus Florin Prunea, citat de prosport.ro.

România riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League

România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

Reclamă

Naționala noastră trece prin cel mai negru moment din istorie, iar fanii au cerut demisii. „Mai bine plecați cu toții!„, au strigat ultrașii. Cu trei înfrângeri în cele patru meciuri disputate în această ediție a competiției, România riscă să sufere și o altă lovitură!

Naționala României este pe ultimul loc în grupă, cu 3 puncte. În această campanie, trupa lui Edi Iordănescu a pierdut ambele meciuri cu Muntenegru (0-2, 0-3) și a cedat în Bosnia (0-1). Singurul succes a fost înregistrat în Giulești, cu Finlanda, scor 1-0, în direct la Antena 1 și Antena Play.

De meciul cu Finlanda, din luna septembrie, depinde soarta tricolorilor. În cazul unui eșec la Helsinki, jucătorii naționalei noastre nu vor mai putea evita ultimul loc și vor retrograda în Liga C din Nations League.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă se va întâmpla asta, jucătorii din reprezentativa României vor ajunge să își încerce forțele cu naționale ca Luxemburg, Insulele Feroe, Kosovo, Azerbaijan, Bulgaria sau Macedonia de Nord.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Florin Prunea a dezvăluit ce jucători ar convoca la EURO 2024, dacă ar fi selecționerul echipei naționale. Pe cine s-ar baza fostul portar.
Echipa naţională • 27 mart., 16:50
Ce jucători ar convoca Florin Prunea la EURO 2024. Numele pe care nu l-a luat în calcul: „E imposibil!”
Imagini rare cu soţia lui Florin Prunea. Cum arată Lidia, femeia pe care fostul portar al României o iubeşte enorm
Diverse • 24 mart., 18:05
FOTO
Imagini rare cu soţia lui Florin Prunea. Cum arată Lidia, femeia pe care fostul portar al României o iubeşte enorm