Închide meniul

Gabi Balint sare în apărarea lui Edi Iordănescu: „E prea devreme să-l judecăm!” Bosnia – România e marți, de la 21:45, în direct pe Antena 1. Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iunie 2022, 18:27

Gabi Balint sare în apărarea lui Edi Iordănescu: „E prea devreme să-l judecăm! Bosnia – România e marți, de la 21:45, în direct pe Antena 1. Hai, România! În fiecare zi

Edi Iordănescu nu se teme de critici

Edi Iordănescu, în timpul intonării imnului României / Hepta

Gabi Balint sare în apărarea lui Edi Iordănescu după Muntenegru – România 2-0. Selecţionerul a fost criticat după ce „tricolorii” s-au făcut de râs la Podgoriţa şi au debutat cu stângul în UEFA Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a avut un singur șut pe spațiul porții cu Muntenegru și a fost depășită la toate capitolele. Totuşi, Gabi Balint crede că e prematur ca Edi Iordănescu să fie judecat.

  • Meciurile naţionalei României revin la Antena 1, pentru următorii 6 ani. Transmitem viitoarele două confruntări ale tricolorilor: Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play)

Gabi Balint sare în apărarea lui Edi Iordănescu

„E prea devreme să-l judecăm acum pe Edi. Eu l-aș întreba însă de ce echipa nu a jucat ce a dorit. De ce nu există conexiune între jucători și antrenori? Ce i-a făcut să se piardă când au intrat pe teren? De ce au fost temători? Joci cu Muntenegru sau Bosnia, echipe care sunt la nivelul nostru. Nu joci cu Anglia, Germania sau echipe puternice din prima grupă.

Aici este o problemă, de ce distanța asta mare dintre jucători și antrenori? Nimic nu a mers. Un meci groaznic, cel mai slab din ultimii ani. Mai vin și greșelile lui Chiricheș, cu care ne-am obișnuit. Nu e postul lui, de când juca la Steaua am zis că nu are calitățile unui fundaș central, dar poate să joace mijlocaș central foarte bine. Dar nu Chiricheș este problema echipei naționale.

Edi nu le-a zis să intre pe teren să se ia cu ei la trântă. Sunt sigur că le-a zis faza defensivă unde și cum să o facă. Hai să mai așteptăm, sunt 3 meciuri deocamdată. E prea devreme, echipa se va mai schimba. Poate va câștiga și va căpăta încredere”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Edi Iordănescu promite revanșa în Bosnia – România

Edi Iordănescu promite revanșa în Bosnia – România. Selecționerul a avut un debut oficial de coșmar pe banca echipei naționalei, 0-2 cu Muntenegru, dar e încrezător că tricolorii pot să spele rușinea în partida cu Bosnia, trasmisă marți, de la 21:45, în direct pe Antena 1.

„Încercăm să analizăm, să vedem ce probleme avem. Trebuie să ne ridicăm, să o luăm de la capăt. E un moment trist, nu avem timp nici să băgam capul în pământ. Vine jocul cu Bosnia, trebuie să încercăm să schimbăm imaginea și să dăm altă speranță.

Apoi avem două meciuri acasă, trebuie să încercăm să aducem puncte. Apoi putem să tragem o primă linie și să spunem că rămânem cu speranțe”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă după Muntenegru – România 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

România e pe ultimul loc în grupa de Nations League. Lider de Muntenegru. În celălalt meci, Bosnia și Finlanda au încheiat la egalitate, 1-1.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
  • Gabi Balint sare în apărarea lui Edi Iordănescu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și