Închide meniul
Video

EXCLUSIV | George Puşcaş, în depresie după România – Muntenegru 0-3: „Nu sunt multe de spus, nu este nimic de explicat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 iunie 2022, 0:03

George Pușcaș nu mai este jucătorul lui Reading

George Puşcaş, reacţie după România -Muntenegru / Profimediaimages

George Puşcaş, în depresie după România – Muntenegru 0-3. Naţionala lui Edi Iordănescu a fost umilită de Muntenegru, care s-a impus la scor de neprezentare pe stadionul din Giuleşti. Stefan Mugosa a marcat un hat-trick.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Seară dezastruoasă pentru naţionala lui Edi Iordănescu, care a fost umilită de naţionala Muntenegrului.

George Puşcaş, în depresie după România – Muntenegru 0-3: „Nu este nimic de explicat”

De spus nu sunt multe. Nu este nimic de explicat. Am pierdut 3-0 şi nici noi nu ştim ce s-a întâmplat. Ne-am pregătit foarte bine la antrenamente şi a fost o atmosferă foarte bună, aşa că este greu de explicat. După primul gol am căzut puţin psihic. Mă supăra ideea că primim gol, mai ales din faze fixe. Nu a mers?

Fundaşul era în faţa mea, dacă a fost, a fost cu juma de unghie. Eu nu ştiu pentru că în teren nu ai cum să îţi dai seama. Nu ne rămâne decât să facem tot ce ne stă în putinţă să ridicăm mai sus naţionala. Jocul nostru este să merge în teren şi să dăm totul„, a spus George Puşcaş pentru Antena 1.

România – Muntenegru 0-3 | Gică Popescu i-a făcut praf pe „tricolori”

Gică Popescu i-a făcut praf pe „tricolori” după România – Muntenegru 0-3. Fostul căpitan al echipei naţionale a privit confruntarea din Giuleşti şi a răbufnit la final, după ce România s-a făcut de râs în faţa propriilor suporteri.

Reclamă

Muntenegru a marcat de 3 ori în Giuleşti. Stefan Mugosa a reuşit un hat-trick, după ce marcase şi în confruntarea tur.

„Este una dintre cele mai triste seri ale fotbalului românesc. Am fost învinşi de o echipă din Liga a 3-a. Am pierdut fără drept de apel în faţa celor din Muntenegru. Nu am arătat nimic. Am avut foarte puţine ocazii. E o seară pe care întreg fotbalul românesc o vor uita cu greu.

Nu aş vrea să îl pun la zid pe Vlad Chiricheş. Nu a prins o formă foarte bună, a greşit la multe goluri, dar nu e doar vina lui. E greu să emiţi pretenţii când nu trimiţi două şuturi pe spaţiul porţii! Nu aveau niciun fel de reacţie, aşteptau să plece în vacanţă! Părea că este o echipă formată din jucători pe finalul carierei! Vlad chiar are nevoie de o vacanţă. Aceste evoluţii îl afectează”, a răbufnit Gică Popescu, potrivit Prima Sport.

Reclamă 4 / 0/3

România – Muntenegru 0-3

România – Muntenegru 0-3. După ce au pierdut fără drept de apel în deplasarea din tur, 0-2, fără să-și creeze ocazii la poarta adversă, „tricolorii” s-au făcut de râs pe teren propriu.

„Tricolorii” au avut şansa revanșei după 10 zile de la acel 0-2 din Muntenegru, unul din cele mai slabe meciuri făcute de România în ultima perioadă, însă au risipit-o. Echipa lui Edi Iordănescu a fost făcută K.O. de Stefan Mugosa, care a reuşit un hat-trick în Giuleşti.

Suporterii au răbufnit şi i-au cerut demisia selecţionerului, dar şi preşedintelui Răzvan Burleanu. Numele lui Gică Hagi a fost scandat în Giuleşti. România este pe ultimul loc în grupa din UEFA Nations League, cu 3 puncte în trei meciuri. Bosnia este liderul grupei, cu 8 puncte.

Recomandări
  • George Puşcaş, dărâmat după România – Muntenegru 0-3
  • România – Muntenegru 0-3

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și