Închide meniul

George Puşcaş, lăudat de Edi Iordănescu, în ciuda penalty-ului ratat cu Finlanda: „A fost decisiv pentru echipă”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2022, 21:25

George Puşcaş, lăudat de Edi Iordănescu, în ciuda penalty-ului ratat cu Finlanda: „A fost decisiv pentru echipă

George Puşcaş, lăudat de Edi Iordănescu

George Puşcaş, într-o partidă pentru echipa naţională/ Hepta

Edi Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale, îi ia apărarea lui George Puşcaş, după ce atacantul care evoluează la Pisa a ratat de la punctul cu var în România – Finlanda 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a avut doar cuvinte de laudă după jocul prestat de George Puşcaş în ultima partidă a naţionalei. România a obţinut prima victorie din mandatul lui Edi Iordănescu, şi implicit prima victorie din grupa de Nations League. Pentru „tricolori” urmeză partida cu Muntenegru, de pe 14 iunie.

Edi Iordănescu îi ia apărarea lui George Puşcaş

România a prestat un joc solid în meciul cu Finlanda, câştigat cu 1-0. Nicuşor Bancu a fost eroul naţionalei, după ce a înscris golul victoriei în partida ce s-a desfăşurat pe stadionul din Giuleşti.

George Puşcaş a ratat un penalty în prima repriză, la scorul de 0-0. În ciuda acestui fapt, atacantul a avut o evoluţie solidă, lăudată de selecţioner.

„Am avut o discuţie şi eu mesajele către el le-am dat deja de la conferinţa de după joc, de încredere totală în el, de apreciere pentru jocul pe care l-a făcut, dar în mod special pentru efortul depus.

Reclamă

George trebuie să se inspire din lucrurile foarte bune pe care le-a făcut, asta trebuie să îl motiveze, şi faptul că el a fost decisiv pentru echipă într-un final.

Vom vedea (n.r. dacă va executa altcineva loviturile de la 11 metri), în primul rând trebuie să ne recuperăm, să fim inţelepţi, inspiraţi, să ne ajute Dumnezeu să alegem bine.

Trebuie să ne impunem, jucăm acasă, venim după un rezultat pozitiv şi după ce vom alege primul 11, cu siguranţă că vor veni şi deciziile în ceea ce înseamnă momentele statice şi, automat, şi penalty-urile”, a declarat Edi Iordănescu, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu a răbufnit înainte de România – Muntenegru

Edi Iordănescu a răbufnit înainte de România – Muntenegru. Selecţionerul a vorbit deschis despre criticile pe care le-a primit după cele două eşecuri consecutive din Nations League.

Grație victoriei cu Finlanda, România a obținut primele puncte în Liga Națiunilor. Suntem însă în continuare pe ultimul loc, dar distanța față de liderul Bosnia s-a micșorat la două puncte.

„Am avut momentul, situaţia. Este un moment istoric cu acest program. Provocarea mare este să gestionăm această situaţie. Avem datoria să trecem peste aceste bariere. S-au strâns bariere. Presiunea există mereu. Trebuie s-o îmbrăţişăm. Oricare s-ar fi întrebat dacă se merită atacurile, jignirile sau umilinţele. Se merită pentru că e vorba de echipa naţională.

Sunt pregătit să primesc orice este nevoie. Echipa naţională a avut reacţie şi după primul meci din Muntenegru. Lucrurile acestea ne arată că avem suflet. E greu şi pentru băieţi să dea multe explicaţii. A fost vorba de starea mentală, emoţională. Se cerea o analiză. Am preferat să nu-i mai încărcăm mult pe jucători.

Sunt extrem de stăpân pe munca pe care pot s-o fac. Avem nevoie de puncte. Trebuie să demonstrăm că meciul cu Muntenegru a fost un accident. Cu cât trec anii se strâng răutăţi, frustrări. „, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Muntenegru.

EXCLUSIV | Adrian Mutu privește încrezător către meciul România – Muntenegru

Adrian Mutu privește încrezător către meciul România – Muntenegru, din a 4-a etapă a grupelor din Liga Națiunilor.

Expertul Antena 1 spune că naționala lui Edi Iordănescu va avea șanse mari să câștige partida din Giulești dacă va juca la fel ca în prima repriză a duelului cu Finlanda, în care „tricolorii” s-au impus cu 1-0.

Reclamă

„Avem toate șansele. Este un plus că jucăm încă o dată pe Giulești, suporterii au entuziasm. Cred că trebuie să își mențină acest entuziasm, iar echipa noastră să rămână cu picioarele pe pământ. Cred că naționala noastră ar trebui să continue pe drumul din prima repriză (n.r. – a meciului cu Finlanda).

Trebuie să știm să controlăm și să gestionăm entuziasmul. Nu am rezolvat nimic, suntem tot pe ultimul loc, avem un golaveraj de 1-3, iar celelalte echipe ne sunt superioare. Într-adevăr, e îmbucurător că în prima repriză România a jucat bine, mie chiar mi-a plăcut. Surprinzătoare puțin reacția lor din repriza a doua, faptul că pe undeva ne-a intrat frica”, a declarat Adrian Mutu, la emisiunea „Hai, România! În fiecare zi”, de la Antena 1.

Recomandări
  • Edi Iordănescu laudă evoluţia lui George Puşcaş din meciul naţionalei cu Finlanda
  • George Puşcaş a ratat un penalty, în România – Finlanda 1-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și