Închide meniul

Gigi Becali anunţă transferuri la FCSB după accidentarea lui Iulian Cristea. „O să vină un fundaş central, cu siguranţă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 iunie 2022, 14:09

Gigi Becali anunţă transferuri la FCSB după accidentarea lui Iulian Cristea. „O să vină un fundaş central, cu siguranţă

Gigi Becali negociază acum cu Joyskim Dawa

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali anunţă transferuri la FCSB după accidentarea lui Iulian Cristea. Fundaşul s-a rupt în partida Muntenegru – România, 2-0, şi va lipsi 6 luni de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum Cristea rămăsese singurul fundaş de meserie de la FCSB, după despărţirea de Miron, Gigi nu poate rămâne doar cu experimentele Haruţ, Nedelcu sau Ovidiu Popescu. Becali anunţă că va aduce un fundaş. Pe de altă parte, omul de afaceri l-a înţepat pe Edi Iordănescu, pentru folosirea lui Cristea în faţa apărării.

Gigi Becali anunţă transferuri la FCSB după accidentarea lui Iulian Cristea

“Deci lipseşte 6 luni? Suntem obligaţi să facem transferuri. O să vină un fundaş central, cu siguranţă. Edi Iordănescu este mai deştept decât toată lumea. Aşa se dă. Acum nu vreau să critic, dar toţi îl văd pe Iulian Cristea fundaş central, numai Edi îl vede închizător?

Joacă acolo cu Răzvan Marin, cu Alexandru Cicâldău, cu închizători de meserie. Păi Darius Olaru nici nu avea cu cine să joace la mijlocul terenului. Cu cine să joace? Cu Alexandru Creţu?”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Iulian Cristea lipseşte 6 luni!

Iulian Cristea lipseşte 6 luni de pe teren după accidentarea din meciul Muntenegru – România 2-0. Fundaşul de la FCSB s-a rupt încă din primul minut, dar a vrut să mai continue, fiind schimbat după alte 12 minute.

Reclamă

Conform sursei citate mai sus, verdictul medicilor este unul crunt: ruptură de ligament încrucișat anterior. Asta duce la o absenţă de aproximativ şase luni pentru Cristea, care ratează astfel toate meciurile României din Nations Leaague.

Pentru fundaşul de 27 de ani vor urma azi alte analize, un RMN, prin care cei din stafful lui Iordănescu să fie siguri de gravitatea situaţiei. Deocamdată, mesajul pentru selecţioner a fost unul clar: „Am înțeles că e grav. Vedem mâine, există riscul să fie o accidentare de durată. Din păcate, l-am pierdut la început de joc”.

Iulian Cristea s-a accidentat în debutul meciului Muntenegru – România 2-0

Iulian Cristea s-a accidentat în minutul 1 al meciului Muntenegru – România și a fost schimbat de Edi Iordănescu. Jucătorul nostru s-a rupt după un duel aerian cu un adversar. Cristea a aterizat rău și s-a lovit la genunchi.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul lui FCSB a vrut să rămână pe teren, în ciuda accidentării. N-a mai rezistat însă decât 12 minute. În timpul unui sprint, s-a întins pe gazon și a cerut schimbarea.

Edi Iordănescu l-a înlocuit cu Alexandru Crețu, de la Universitatea Craiova. Fotbalistul lui FCSB a fost bandajat și a început să plângă pe banca tehnică.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și