Închide meniul
VIDEO

Gigi Becali continuă tirada la adresa lui Edi Iordănescu: „Nu îl bagi pe Tavi Popescu? Na, bătaie!” Patronul FCSB, schimb uluitor de mesaje cu Anghel Iordănescu

Dragoș Vasile Publicat: 15 iunie 2022, 23:33 / Actualizat: 16 iunie 2022, 10:14

Gigi Becali continuă tirada la adresa lui Edi Iordănescu: „Nu îl bagi pe Tavi Popescu? Na, bătaie! Patronul FCSB, schimb uluitor de mesaje cu Anghel Iordănescu

Gigi Becali continuă tirada la adresa lui Edi Iordănescu

Colaj Hepta

  • Gigi Becali continuă tirada la adresa lui Edi Iordănescu
  • Patronul FCSB s-a enervat pe selecţioner

Gigi Becali continuă tirada la adresa lui Edi Iordănescu. Patronul FCSB s-a enervat după ce Octavian Popescu a fost rezervă în confruntarea România – Muntenegru 0-3. „Perla” roş-albaştrilor a fost introdusă în minutul 57, însă nu a putut schimba soarta meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali, care a avut un schimb uluitor de mesaje cu Anghel Iordănescu, tatăl selecţionerului. Patronul FCSB era sigur că, dacă Tavi va fi folosit titular, România va câştiga. Acest lucru s-a întâmplat în România – Finlanda 1-0.

Gigi Becali continuă tirada la adresa lui Edi Iordănescu

„Puteți să îl întrebați pe Anghel Iordănescu ca să aflați ce mesaje i-am trimis eu? Să îl întrebați ce mesaj i-am trimis înainte de meciul cu Finlanda după ce am aflat că o să joace Tavi Popescu titular. I-am spus să stea liniștit, că dacă vor juca cu Tavi, vom câștiga. Și așa a fost.

Reclamă

Apoi, cu o zi înainte de meciul cu Muntenegru i-am trimis mesaj că dacă nu îl vor băga pe Tavi Popescu vom mânca o bătaie de nu ne vedem. Și uitați ce bătaie am luat. Mereu i-am zis că dacă nu joacă Tavi, vom lua bătaie. S-a făcut dreptate. Nu îl bagi pe Tavi Popescu, na bătaie. Dar Edi vrea să îmi arate mie că el e deștept și face doar ce vrea el. Acum face și pe inventatorul.

În meciul cu Muntenegru a făcut invenții. Cu Ștefănescu, fără Ștefănescu, el a inventat ceva. E și inventator. Dar din cauza faptului că el are răutate față de mine își face rău și lui, dar și la jucători. Nu în ultimul rând face rău României și suporterilor”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Reclamă

EXCLUSIV | Adrian Mutu, complet dezamăgit de evoluția lui Octavian Popescu

Adrian Mutu s-a arătat complet dezamăgit de evoluția lui Octavian Popescu din România – Finlanda 1-0. Atacantul de la FCSB a fost trimis în premieră ca titular sub „tricolor”, însă prestația sa nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Mutu se aștepta la mai mult din partea lui Popescu, tânărul de 19 ani pentru care Gigi Becali cere zeci de milioane de euro.

„Cred că singurul minus a fost evoluția mai puțin convingătoare a lui Tavi Popescu”, a spus Adrian Mutu, pentru Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3

EXCLUSIV | Octavian Popescu, un car de nervi după ce a fost schimbat în România – Finlanda 1-0

Octavian Popescu a fost un car de nervi după ce a fost schimbat în România – Finlanda 1-0. Edi Iordănescu l-a schimbat pe atacantul de 19 ani în minutul 54, iar reacția tânărului jucător a fost neașteptată. Tavi s-a așezat supărat pe bancă, apoi și-a aruncat tricoul pe jos.

Octavian Popescu a fost complet dezamăgit de faptul că Edi Iordănescu l-a înlocuit la începutul reprizei a doua, cu Sergiu Hanca. Atacantul de la FCSB a fost titularizat în premieră la naționala României, însă prestația sa nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Popescu a fost primul jucător înlocuit de Iordănescu Jr. în meciul cu Finlanda, iar acest lucru nu i-a convenit „perlei” lui Gigi Becali.

Pe imaginile surprinse de Antena Sport în timpul partidei din Giulești, se observă reacția furioasă a lui Octavian Popescu, care discută intens cu Valentin Mihăilă și colegul său de la FCSB, Florin Tănase. Cei doi au încercat să-l consoleze pe tânărul atacant, care a continuat să gesticuleze pe bancă, arătând spre teren.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”