Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, furios pe Edi Iordănescu: „A făcut-o împotriva mea, are ambiţii cu mine!”. Avertisment pentru selecţionerul României

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 iunie 2022, 22:17

Gigi Becali, furios pe Edi Iordănescu: „A făcut-o împotriva mea, are ambiţii cu mine!. Avertisment pentru selecţionerul României

Gigi Becali, furios pe Edi Iordănescu înainte de Bosnia - România

Gigi Becali, avertisment pentru Edi Iordănescu / Hepta

Gigi Becali a răbufnit şi este furios pe Edi Iordănescu. Patronul lui FCSB a avut o reacţie acidă cu scurt timp înaintea meciului Bosnia – România, din UEFA Nations League, care este transmis de Antena 1 şi Antena Play.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera i-a transmis un avertisment selecţionerului în momentul în care a aflat că Darius Olaru nu a fost inclus în lotul pentru confruntarea de la Zenica. Mijlocaşul de 24 de ani a fost titular în eşecul cu Muntenegru, scor 0-2, dar a fost schimbat la pauză. În locul său a intrat Alexandru Maxim.

Gigi Becali, furios pe Edi Iordănescu. Darius Olaru, OUT din lot

Finanţatorul roş-albaştrilor este convins că a fost vizat de hotărârea luată de fostul său antrenor de la FCSB. Totuşi, cere cu orice preţ ca Octavian Popescu să prindă cât mai multe minute!

Eu nu am zis de Olaru că e Maradona, eu am zis de Tavi (n.r. Octavian Popescu) că e Maradona. Dar ca Olaru mai ai jucători. El (n.r. Edi Iordănescu) probabil a făcut-o împotriva mea: ‘Lasă bă că îl las pe Tavi că nu am ce face, dar uite, ţi-l scot pe Olaru’. Dar el face împotriva lui. El crede că face ambiţii cu mine.

Pe Olaru îl vând de la FCSB, treaba ta. Tu faci împotriva ta. Pe Tavi Popescu nu are cum pentru că îl obligă lumea, o să îl ia lumea la înjurături pe stradă.

Reclamă

Cu Olaru, cu Tănase, poate să facă el ce vrea el. Cu Tavi Popescu nu are cum, că ăla câştigă meciul singur! Eu aşa cred„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Tavi Popescu nu a jucat nici măcar un minut în debutul oficial al lui Edi Iordănescu la prima reprezentativă. Cota lui a ajuns la 3 milioane de euro. 10 goluri şi 5 pase decisive şi-a trecut în cont jucătorul de 19 ani, în cele 38 de meciuri ale sezonului care tocmai s-a încheiat. Ultima sa reușită a venit în derby-ul FCSB – CFR Cluj, scor 3-1.

Mihai Stoica, convins că Octavian Popescu e arma principală a lui Edi Iordănescu

Şi Mihai Stoica e de părere că Octavian Popescu nu trebuie să lipsească din planurile lui Edi Iordănescu la echipa națională. Managerul general de la FCSB crede că „perla” lui Gigi Becali e cel mai bun jucător român.

Reclamă 4 / 0/3

Nu văd naţionala fără Octavian Popescu, e cel mai bun jucător român. Octavian Popescu poate fi cel mai bun jucător de pe poziţia lui”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Lotul convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile din Nations League

Nicolae Stanciu, Dennis Man și Ianis Hagi sunt marii absenți din lotul lui Edi Iordănescu. În schimb, trei jucători au fost convocați în premieră – Ștefan Târnovanu (portar, 22 de ani, FCSB), Marius Ștefănescu (extremă, 23 de ani, Sepsi) și Nicolae Păun (mijlocaș defensiv, 23 de ani, Sepsi), potrivit FRF.ro.

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 15/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0)

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 6/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 16/2), Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 12/0), Iulian Cristea (FCSB, 3/0), Virgil Ghiță (KS Cracovia | Polonia, 1/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 71/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 9/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 23/1), Mario Camora (CFR Cluj, 7/0), Marius Ștefănescu (Sepsi OSK, 0/0)

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (Rakow Czestochowa | Polonia, 5/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 22/3), Darius Olaru (FCSB, 3/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 52/6), Sergiu Hanca (KS Cracovia | Polonia, 5/0), Florin Tănase (FCSB, 11/1), Octavian Popescu (FCSB, 2/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 0/0), Valentin Mihăilă (Atalanta | Italia, 7/1), Alexandru Mitriță (PAOK Salonic | Grecia, 17/3), Alexandru Crețu (Universitatea Craiova, 5/0), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 37/2), Marius Marin (Pisa | Italia, 3/0)

ATACANȚI: Denis Alibec (Atromitos | Grecia, 23/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 15/1), George Pușcaș (Pisa | Italia, 27/8)

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
  • Gigi Becali i-a transmis un avertisment lui Edi Iordănescu
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și