Închide meniul

Gigi Becali îi cere demisia lui Edi Iordănescu: „Dacă ai pic de demnitate, du-te, bă nene Edi și lasă-ne! Ești cel mai slab selecționer din istoria României”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 iunie 2022, 15:17

Gigi Becali îi cere demisia lui Edi Iordănescu: „Dacă ai pic de demnitate, du-te, bă nene Edi și lasă-ne! Ești cel mai slab selecționer din istoria României

Gigi Becali e patron la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali îi cere demisia lui Edi Iordănescu. Selecţionerul României are 3 înfrângeri în patru meciuri în Nations League şi tricolorii sunt ultimii în grupă, după dezastrul cu Muntenegru, 0-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ce pot, mă, tată să mai comentez după aceste umilințe? Vreau doar să-i transmit lui Edi că dacă are pic de onoare…demisia de la prima oră. Dacă ai pic de demnitate, du-te, bă nene Edi și lasă-ne! Ești cel mai slab selecționer din istoria României. Cea mai mare rușine. Ce mai mare lipsă de demnitate, cea mai mare lașitate.

Gigi Becali îi cere demisia lui Edi Iordănescu

Dar, dacă el se uită în oglindă și se vede cel mai frumos și cel mai tare, atunci ce mai vreți voi de la acest om?
El se crede cel mai bun din lume și cel mai bun antrenor. Nu ascultă de niciun un sfat. După meciul ăsta el trebuie să iasă și să își ceară scuze: Domnilor, sunt depășit, nu mi-am dat seama că sunt slab. Mă iertați! Nu pot să fac față la echipa națională.

Într-un loc normal el trebuie să își prezinte demisia încă de la prima oră a acestei zile. Dar nu e bărbat și nu va demisiona. Are în el cea mai mare lașitate. O să ajungem cu el nu în lumea a treia, ci în lumea a patra, iar Răzvan Burleanu doarme pe el. O să desfacă capsula peste 100 de ani”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

România riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League

România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

Reclamă

Naționala noastră trece prin cel mai negru moment din istorie, iar fanii au cerut demisii. „Mai bine plecați cu toții!„, au strigat ultrașii. Cu trei înfrângeri în cele patru meciuri disputate în această ediție a competiției, România riscă să sufere și o altă lovitură!

De meciul cu Finlanda, din luna septembrie, depinde soarta tricolorilor. În cazul unui eșec la Helsinki, jucătorii naționalei noastre nu vor mai putea evita ultimul loc și vor retrograda în Liga C din Nations League.

Dacă se va întâmpla asta, jucătorii din reprezentativa României vor ajunge să își încerce forțele cu naționale ca Luxemburg, Insulele Feroe, Kosovo, Azerbaijan, Bulgaria sau Macedonia de Nord.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și