Închide meniul
EXCLUSIV

Ianis Hagi promite că naționala României va scoate din nou oamenii pe stradă: ”Visez la aceste calificări”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 iunie 2022, 9:00 / Actualizat: 16 iunie 2022, 11:33

Ianis Hagi promite că naționala României va scoate din nou oamenii pe stradă: ”Visez la aceste calificări”

Ianis Hagi, cu gândul la echipa naţională după ce a revenit pe teren la Rangers

Ianis Hagi, în tricoul României / Profimedia Images

Ianis Hagi promite că naționala României va scoate din nou oamenii pe stradă, la fel cum a făcut-o pe vremea Generației de Aur. Atunci, tricolorii au participat la patru turnee consecutive, 1994, 1996, 1998 și 2000.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai mari peformanțe au fost sferturile de finală de la Mondialul din Statele Unite și cele de la Euro 2000, atunci când am terminat pe 2 într-o grupă cu Anglia, Germania și Portugalia.

Ultima participare la un turneul final a fost cea de la Euro 2016, atunci când am scos un singur punct într-o grupă cu Franța, Elveția și Albania.

Ianis Hagi promite că naționala României va scoate din nou oamenii pe stradă

”Noi am demonstrat-o la tineret, am scos lumea în stradă. Nu am niciun dubiu, vom face asta și la echipa mare. Visez la aceste calificări. Nu mi-a greu să port acest nume, mi-a fost la un moment dat. M-am obișnuit, am acceptat numele, sunt mândru de numele acesta.

Poate fi foarte greu, dar dacă îl folosești ca motivație sau ambiție te va ajuta foarte mult. E lucrul care mă trezește zi de zi dimineața și mă face să muncesc din ce în ce mai mult.

Reclamă

Când eram mic, îmi era greu, oamenii mă arătau cu degetul, auzeam chestii din tribună de la părinți. Cred că numele m-a ajutat foarte mult în viață, în termen de motivație. E lucrul care mă face să vreau să devin mai bun”, a spus Ianis Hagi, în exclusivitate pentru Antena Sport, înaintea meciurilor cu Finlanda și Muntenegru.

România riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League

Până atunci, România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

Naționala noastră trece prin cel mai negru moment din istorie, iar fanii au cerut demisii. „Mai bine plecați cu toții!„, au strigat ultrașii. Cu trei înfrângeri în cele patru meciuri disputate în această ediție a competiției, România riscă să sufere și o altă lovitură!

Reclamă 4 / 0/3

De meciul cu Finlanda, din luna septembrie, depinde soarta tricolorilor. În cazul unui eșec la Helsinki, jucătorii naționalei noastre nu vor mai putea evita ultimul loc și vor retrograda în Liga C din Nations League.

Dacă se va întâmpla asta, jucătorii din reprezentativa României vor ajunge să își încerce forțele cu naționale ca Luxemburg, Insulele Feroe, Kosovo, Azerbaijan, Bulgaria sau Macedonia de Nord.

Recomandări
  • România a fost ultima oară la un turneu final la Euro 2016
  • Tricolorii riscă să retrogradeze în Nations League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și