Închide meniul
EXCLUSIV

Ianis Hagi vrea să fie antrenor după ce se retrage. Ce discuții poartă cu Gică Hagi: „Pot să mă dezvolt în alte aspecte!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 iunie 2022, 13:25

Ianis Hagi vrea să fie antrenor după ce se retrage. Ce discuții poartă cu Gică Hagi: „Pot să mă dezvolt în alte aspecte!

Ianis Hagi este dorit Galatasaray Istanbul

Ianis Hagi, bucurie la finalul unui meci / Profimedia

Ianis Hagi se gândește să înceapă o carieră de antrenor după ce își încheie activitatea ca jucător. Deja poartă discuții în acest sens cu Gică Hagi. De când e accidentat, Ianis încearcă să învețe cât mai multe lucruri noi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi s-a accidentat la începutul anului și de atunci e într-un proces continuu de recuperare. Fiul „Regelui” e încurajat permanent de Gică Hagi, care poartă discuții cu Ianis și despre antrenorat.

Ianis Hagi vrea să fie antrenor după ce se retrage

”Mi-a spus de la început că toate lucrurile în viață se întâmplă cu un motiv și că trebuie să privesc partea pozitivă de fiecare dată. Partea pozitivă e că am foarte mult timp liber și pot să învăț foarte multe chestii. Pot să mă dezvolt în alte aspecte unde nu aveam timp.

Mie îmi place antrenoratul. M-aș vedea antrenor la sfârșitul carierei. Am început să analizez meciurile din alte puncte de vedere. Vorbesc cu el despre meciuri din alt unghi. Te contrazici, suntem diferiți. Principiile sunt însă la fel și asta e cel mai important.

El m-a crescut ca fotbalist, mă punea mereu în situații dificile, să scoată ce e mai bun din mine, să fiu cât mai bun. Aveam discuții și încerca să mă împingă să îmi găsesc limitele. Vreau să văd cât de departe pot ajunge și cred că am moștenit-o de la tata, de la părinți”, a spus Ianis Hagi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ianis Hagi, dezvăluiri emoționante după accidentare

Fiul ”Regelui” a avut parte de zile de coșmar în care credea că nu mai poate merge. Acum, internaționalul român, de la Rangers, muncește zilnic la sala de recuperare, alături de fizioterapeutul său, și așteaptă cu sufletul la gură momentul în care va reveni pe teren.

”Astea sunt momente normale pentru un om care nu e accidentat. Eu mi-am adus aminte cum a fost prima oară când am putut să merg după o lună și jumătate. Prima dată când am pus mâna pe minge, când am început să jonglez.

Astea vin după o perioadă de o lună și jumătate în care nu ești fericit, în care nu poți face chestii, dup-aia reușești din nou să le experimentezi.
Fericirea este incredibilă, începi să râzi, te duci acasă zâmbind, toată ziua zâmbești. Înainte de accidentare, nu puneam mare preț pe lucrurile astea. Mergeam super-normal.

Reclamă 4 / 0/3

Dar prima dată când am mers după operație și zâmbeam continuu. Mama mă întreba dacă am văzut ceva haios. Îi spuneam că e prima zi în care merg. E ceva incredibil. După prima zi, simțeam că e imposibil să mai merg”, a spus Ianis Hagi, într-un interviu exclusiv acordat pentru Antena Sport.

Ianis Hagi, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda

Ianis Hagi, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda! Confruntarea din Giuleşti e în direct la Antena 1, azi, de la 21.45. Naţionala lui Edi Iordănescu caută primul succes din Nations League, după 0-2 cu Muntenegru şi 0-1 cu Bosnia.

„Să lupte pentru țară, pentru tricou, pentru ei, pentru familiile lor! Mai devreme sau mai târziu va veni și succesul la noi. Hai, România! În fiecare zi!”,a fost mesajul lui Ianis Hagi pentru „tricolori”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și