Închide meniul

Istvan Kovacs, criticat dur după Olanda – Croaţia 2-4! Finala Ligii Naţiunilor e exclusiv pe Antena 1 și în Antena PLAY

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2023, 9:06

Istvan Kovacs, criticat dur după Olanda – Croaţia 2-4! Finala Ligii Naţiunilor e exclusiv pe Antena 1 și în Antena PLAY

Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

Istvan Kovacs, la o partidă / Profimedia Images

Istvan Kovacs a fost criticat dur pentru prestaţia lui din meciul Olanda – Croaţia 2-4. Fanii l-au acuzat pe arbitrul român că a acordat incorect un penalty pentru Croaţia în minutul 53, la scorul de 1-0 pentru Olanda. Finala Ligii Naţiunilor e exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luka Modric a căzut în careu în urma unui duel cu Cody Gakpo, iar Istvan Kovacs a dictat penalty fără să consulte VAR.

Istvan Kovacs, criticat dur pentru prestaţia din Olanda – Croaţia: “Penalty cadou pentru Modric”

“Niciodată nu e penalty. Modric s-a aruncat şi Croaţia a primit lovitură de la 11 metri. O decizie patetică”, “Arbitrul a fluierat penalty pentru că l-a văzut pe Modric în alb şi credea că joacă Real Madrid”, “Chiar dacă nu e decizia corectă, Modric merită un trofeu cu naţionala”, “Penalty cadou pentru Modric” şi “Modric s-a aruncat, niciodată penalty”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor de pe Twitter, potrivit digisport.ro.

Croaţia s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor, după victoria cu 4-2 contra Olandei. Olanda a deschis scorul în minutul 34, prin Malen, dar Croaţia a întors ulterior rezultatul.

Kramaric a egalat în minutul 54, după ce a transformat penalty-ul controversat dictat de Istvan Kovacs în minutul 53. Pasalic a adus ulterior Croaţia în avantaj, dar Olanda a egalat dramatic în minutul 96, prin Lang.

Reclamă

În prelungirile partidei croaţii au marcat de două ori, prima oară în minutul 98, prin Petkovic, iar a doua oară în minutul 116, după ce Luka Modric a transformat un penalty.

Italia – Spania este a doua semifinală Nations League

Croaţia va întâlni în finala Nations League câştigătoarea duelului Italia – Spania, cea de a doua semifinală. Meciul va avea loc în această seară, pe FC Twente Stadion.

Finala Nations League 2023 se va disputa duminică, de la ora 21:45, pe stadionul Feijenoord De Kuip din Rotterdam, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPlay.

Reclamă 4 / 0/3

Croaţia, prima echipă calificată în finala Ligii Naţiunilor, şi-a asigurat prezenţa în semifinala cu Olanda după ce a înregistrat patru victorii, o remiză şi o înfrângere. Naţionala lui Zlatko Dalic a câştigat grupa din care au mai făcut parte Danemarca, Franţa şi Austria.

Istvan Kovacs a arbitrat de la centru partida Olanda – Croaţia 2-4. El a fost ajutat la cele două linii de asistenţii Vasile Florin Marinescu şi Mihai Artene. Arbitru de rezervă a fost Halil Umut Meler din Turcia.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și