Închide meniul

Iulian Cristea lipseşte 6 luni! Verdict dezastruos pentru fundaş, FCSB şi Edi Iordănescu

Dan Roșu Publicat: 5 iunie 2022, 11:11

Iulian Cristea lipseşte 6 luni! Verdict dezastruos pentru fundaş, FCSB şi Edi Iordănescu

Iulian Cristea s-a accidentat în meciul României din Muntenegru

Iulian Cristea s-a accidentat în meciul Muntenegru - România 2-0 / Antena Sport

  • Iulian Cristea a primit un verdict crunt din partea medicilor
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Iulian Cristea lipseşte 6 luni de pe teren după accidentarea din meciul Muntenegru – România 2-0. Fundaşul de la FCSB s-a rupt încă din primul minut, dar a vrut să mai continue, fiind schimbat după alte 12 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, verdictul medicilor este unul crunt: ruptură de ligament încrucișat anterior. Asta duce la o absenţă de aproximativ şase luni pentru Cristea, care ratează astfel toate meciurile României din Nations Leaague.

Iulian Cristea lipseşte 6 luni!

Pentru fundaşul de 27 de ani vor urma azi alte analize, un RMN, prin care cei din stafful lui Iordănescu să fie siguri de gravitatea situaţiei. Deocamdată, mesajul pentru selecţioner a fost unul clar: „Am înțeles că e grav. Vedem mâine, există riscul să fie o accidentare de durată. Din păcate, l-am pierdut la început de joc”.

Reclamă

Accidentarea lui Cristea este o adevărată lovitură şi pentru FCSB. Rămas ultimul fundaş de meserie din lot, după plecarea lui Miron, acesta va trebui înlocuit de Gigi Becali cu un eventual transfer.

Dacă va apela la improvizaţii, Gigi Becali ar putea să folosească în centrul defensivei alte variante, precum Denis Haruţ, Dragoş Nedelcu sau Ovidiu Popescu.

Reclamă

Iulian Cristea s-a accidentat în debutul meciului Muntenegru – România 2-0

Iulian Cristea s-a accidentat în minutul 1 al meciului Muntenegru – România și a fost schimbat de Edi Iordănescu. Jucătorul nostru s-a rupt după un duel aerian cu un adversar. Cristea a aterizat rău și s-a lovit la genunchi.

Jucătorul lui FCSB a vrut să rămână pe teren, în ciuda accidentării. N-a mai rezistat însă decât 12 minute. În timpul unui sprint, s-a întins pe gazon și a cerut schimbarea.

Edi Iordănescu l-a înlocuit cu Alexandru Crețu, de la Universitatea Craiova. Fotbalistul lui FCSB a fost bandajat și a început să plângă pe banca tehnică.

Reclamă 4 / 0/3

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

  • 7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
  • 11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
  • 23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”